Moderator: Estraven
seidhee pisze:Niech Stefcia idzie na szeleczkach do parku. Stefcia by śliczna była w szeleczkach mówi Duża. A my wczoraj wychodziliśmy na balkonik bo było bardzo ciepło a Duża i Duży pomalowali balkonik na okropny kolor i dziś jest u nas jeden chłopak co maluje od nowa na biało.
Menaszka
CatherineTheGreat pisze:seidhee pisze:Niech Stefcia idzie na szeleczkach do parku. Stefcia by śliczna była w szeleczkach mówi Duża. A my wczoraj wychodziliśmy na balkonik bo było bardzo ciepło a Duża i Duży pomalowali balkonik na okropny kolor i dziś jest u nas jeden chłopak co maluje od nowa na biało.
Menaszka
Stefcia ma rurzowe szeleczki a to morzna tak Stefcia pyta rzeby Stefcia szła na szeleczkah Kasia się by morze żasztanowiła
seidhee pisze:CatherineTheGreat pisze:seidhee pisze:Niech Stefcia idzie na szeleczkach do parku. Stefcia by śliczna była w szeleczkach mówi Duża. A my wczoraj wychodziliśmy na balkonik bo było bardzo ciepło a Duża i Duży pomalowali balkonik na okropny kolor i dziś jest u nas jeden chłopak co maluje od nowa na biało.
Menaszka
Stefcia ma rurzowe szeleczki a to morzna tak Stefcia pyta rzeby Stefcia szła na szeleczkah Kasia się by morze żasztanowiła
My nie mamy szeleczków więc ja nie wiem. Duża mówi że gdzieś tu pisali o szeleczkach ale nie wie w którym wontku. Pamięta że trzeba żeby szeleczki były też wokół szyi a nie takie jak dla pieska bo kotek może uciec z przestrachu. No i trzeba uważać na pieski najlepiej żeby ich nie było.
Menaszka
CatherineTheGreat pisze:Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko
seidhee pisze:CatherineTheGreat pisze:Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko
Ciekawe czy Stefci by się podobał spacerek. Ja to bym nie chciała oj nie.
Menaszka
CatherineTheGreat pisze:
Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 8 gości