Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon kwi 04, 2011 11:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Stefcia hce na pole iść a tótej się nie da Stefcia głuwką kręci

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Pon kwi 04, 2011 12:20 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Niech Stefcia idzie na szeleczkach do parku. Stefcia by śliczna była w szeleczkach mówi Duża. A my wczoraj wychodziliśmy na balkonik bo było bardzo ciepło a Duża i Duży pomalowali balkonik na okropny kolor i dziś jest u nas jeden chłopak co maluje od nowa na biało.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Pon kwi 04, 2011 12:38 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A u nas desc pada i Duza śpiewa: Nie lej descu nie lej, a on goopi nie słóha Dórzej!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 04, 2011 15:59 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:Niech Stefcia idzie na szeleczkach do parku. Stefcia by śliczna była w szeleczkach mówi Duża. A my wczoraj wychodziliśmy na balkonik bo było bardzo ciepło a Duża i Duży pomalowali balkonik na okropny kolor i dziś jest u nas jeden chłopak co maluje od nowa na biało.
Menaszka

Stefcia ma rurzowe szeleczki a to morzna tak Stefcia pyta rzeby Stefcia szła na szeleczkah Kasia się by morze żasztanowiła

CatherineTheGreat

Post » Pon kwi 04, 2011 18:43 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:
seidhee pisze:Niech Stefcia idzie na szeleczkach do parku. Stefcia by śliczna była w szeleczkach mówi Duża. A my wczoraj wychodziliśmy na balkonik bo było bardzo ciepło a Duża i Duży pomalowali balkonik na okropny kolor i dziś jest u nas jeden chłopak co maluje od nowa na biało.
Menaszka

Stefcia ma rurzowe szeleczki a to morzna tak Stefcia pyta rzeby Stefcia szła na szeleczkah Kasia się by morze żasztanowiła

My nie mamy szeleczków więc ja nie wiem. Duża mówi że gdzieś tu pisali o szeleczkach ale nie wie w którym wontku. Pamięta że trzeba żeby szeleczki były też wokół szyi a nie takie jak dla pieska bo kotek może uciec z przestrachu. No i trzeba uważać na pieski najlepiej żeby ich nie było.
Menaszka

seidhee

Post » Pon kwi 04, 2011 18:53 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:
Menaszka

My nie mamy szeleczków więc ja nie wiem. Duża mówi że gdzieś tu pisali o szeleczkach ale nie wie w którym wontku. Pamięta że trzeba żeby szeleczki były też wokół szyi a nie takie jak dla pieska bo kotek może uciec z przestrachu. No i trzeba uważać na pieski najlepiej żeby ich nie było.
Menaszka

Ma Stefcia takie Kasia kópiła i Chalinka ma terz

CatherineTheGreat

Post » Pon kwi 04, 2011 19:02 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Miałka ma czerwone szeleczki i do tego smyczkę.Kiedys wychodziła na spacerki i bardzo jej się podobało.Teraz ubiera szeleczki jak wybiera się podróż daleką lub do weta.

I tradycyjny uśmiech dla Stefci:Obrazek
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon kwi 04, 2011 19:24 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

kotka doroty pisze:Miałka ma czerwone szeleczki i do tego smyczkę.Kiedys wychodziła na spacerki i bardzo jej się podobało.Teraz ubiera szeleczki jak wybiera się podróż daleką lub do weta.

Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko

CatherineTheGreat

Post » Pon kwi 04, 2011 19:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko

Ciekawe czy Stefci by się podobał spacerek. Ja to bym nie chciała oj nie.
Menaszka

seidhee

Post » Pon kwi 04, 2011 19:45 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:
CatherineTheGreat pisze:Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko

Ciekawe czy Stefci by się podobał spacerek. Ja to bym nie chciała oj nie.
Menaszka

Stefcia też nie ómie powiedzieć

CatherineTheGreat

Post » Pon kwi 04, 2011 19:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

CatherineTheGreat pisze:
kotka doroty pisze:Miałka ma czerwone szeleczki i do tego smyczkę.Kiedys wychodziła na spacerki i bardzo jej się podobało.Teraz ubiera szeleczki jak wybiera się podróż daleką lub do weta.

Ahaaaaaaa cieszy się Stefcia Kasia ma taki oszpszęnt na Stefcinka ale muwi Stefciu Stefciu jak ty pujdziesz łapkami po ziemi kocinko

Och pójdzie Stefcinek-kocinek,jak poczuje trawkępod łapcinkami to nawet brykac będzie :D No chyba żeby Stefcinka się bała,to wtedy trzeba ją szybciutko do domku zabrac.Miałka się nie bała,ogonek sterczał niczym antenka i do przodu na trawkę pobrykac :ryk:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon kwi 04, 2011 20:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Kasia muwi rze Stefcia pojedzie na łąkę gdzie nie ma miaszta tylko jeszt więś i tam Stefcia poprubuje bo Chalinka to nie lóbi muwi Kasia

CatherineTheGreat

Post » Wto kwi 05, 2011 9:22 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A ja miałam czerwone szeleczki z brylącikami, ale jej sobie załozyć nie pozwoliłam nic a nic
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto kwi 05, 2011 18:18 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A ja dzisiaj niespodziankę miałam, to znaczy gościa niespodziankę :D .

dokota

Od: Śro lip 16, 2008 21:42

[poprzednia][następna]