Moderator: Estraven
Haker1 pisze:Mru tropimy osiatkowane okna![]()
Haker
Alyaa pisze:
Ale jak Duża idzie do pracy to i tak zamyka okna. Ona straszna panikara jest i oczyma wyobraźni widzi jak skaczemy na siatkę, drewnianą ramę wyrywa ze ściany, ta spada komuś na głowę (z I piętra), a my wyskakujemy z okna i uciekamy...![]()
Ogryzek
Haker1 pisze:A ja przypomnę tylko, że mimo siatki moja Duża dwa razy ściągała mnie z "drugiej strony".
Siatka nienaruszona.
Raz siedziałem za siatką na cienkiej balustradzie, drugi raz górą przeszedłem i wsiałem na siatce.
W obu przypadkach nie potrafiłem wrócić. A Duża za każdym razem jak tylko mnie chwyciła to aby minie "wciągnąć" do domu wyrywała kołki rozporowe ze ściany.
Do dzisaj Duzi nie wiedzą skąd ona miała tyle siły.Młody byłem i znalazłem sposoby na wydostanie się.
Nikt nie wiej jak i gdzie.
Oba przypadki Duża okupiła siwymi włosami i palpitacja serca, ale akcje ratowania były szybkie.
Potem trzeba było naprawiać szkody i balkon przez parę dni nie był używany.
Duża mówi, że mi 3 razy życie uratowali, to znaczy że teraz mam 4 życie?
Haker
MalgWroclaw pisze:Nasza duża też panikuje. W ogóle nie wiem, jak ona nam otwiera balkon chociaż na pięć minut, a jest przecież zasiatkowany.
Ostatnio Frania siedziała na szafce i bawiła się ogonkiem, pośliznęła się jej łapka i Frania zahaczyła o stojącą złożoną deskę do prasowania. Duża zamknęła deskę, bo prawie widziała, jak deska spada i przygniata Franię swoim ciężarem. Niedługo zabraknie pomieszczeń, gdzie duża może coś schować![]()
Fasolka
Alyaa pisze:Dorota pisze:Alyaa pisze:Mam fajny dom, lubię Dużych, nie narzekam. No może czasem, jak Duża za mało do miski sypnie chrupek.
Jest ciepło, Duża otwiera okno, więc wietrzymy się z Pestką na parapecie. Tylko, że ostatnio Duży zamknął mnie za oknem, jak było ciemno! Ale Duża na Niego nakrzyczała!
Ogryzek
No widzisz - nie jest zle!![]()
A masz siatke na oknie?
Mru
Duży w lato założył, więc się wietrzymy bezpiecznie. Lato wcześniej nie było siatki, więc wietrzenia też nie byłoDuża się zezłościła, nakrzyczała na Dużego
I siatka jest!
Ogryzek
MarciaMuuu pisze:Cześć Mru
MaryLux pisze:Alyaa pisze:Duży w lato założył, więc się wietrzymy bezpiecznie. Lato wcześniej nie było siatki, więc wietrzenia też nie byłoDuża się zezłościła, nakrzyczała na Dużego
I siatka jest!
Ogryzek
Ogryzku, to Twoja Duża jest mądra, że na Dużego krzyczy
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Ruda_z_zielonymi i 877 gości