Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
We wtorek idę na kontrolę. Wypytam o wszystko i dam znać.Avian pisze:Jak będziesz potrzebowała fortekor, daj znać.
pixie65 pisze:Ja bym sugerowała zmianę ipakitine na alusal.
...
hanelka pisze:Ok, przekażę sugestie. 5 kwietnia idziemy na kontrolę.
Wtrącaj się, wtrącaj! Dziękuję!
hanelka pisze:Dorciu, nie zawstydzaj mnie!Dziękuję bardzo! Za wszystko!
Muza_51, dziękujęJuż wpisałam w pierwszym poście.
Jesteśmy już po wizycie. Kasia miała dziś dobry dzień. Była niemal wesoła. Apetyt jej dopisywał. Wieczorem przez całą drogę skrzeczała, jak wściekła sroka. U pani doktor wyskoczyła radośnie z transportera, krzyknęła: cześć! I poszła zwiedzać. Zupełnie, jak nie Kaśka ostatnio.![]()
Mamy zadane zbadanie moczu.
Wysokim poziomem leukocytów pani doktor się nie martwi. To znaczy, że organizm Kasi walczy. Dużo bardziej zaniepokoiłby ją niski ich poziom.
Tymczasem nadal podajemy kroplówki dwa razy dziennie.
Skoro Kaśka nie wymiotuje i nie ma biegunki, zostajemy przy Ipakitine, ponieważ pewne jego działania są bardziej pożądane niż Alusasalu.
Dalej należy podawać Phytophale.
Przez dwa tygodnie mam podawać Kasi Encortolon, po czym wykonać badanie krwi.
Na koniec - pani doktor stawiając Kaśkę na wadze, wygłosiła apel: Kasiu, tylko nam pokaż, że nie schudłaś. Proszę!
I...
Tadam! Grubas przytył 20 dkg przez miesiąc!!!![]()
![]()
Fundusz Pokrzywkowy przekazał mi 100 zł. Przeznaczę te pieniądze na badania krwi i moczu. Dziękuję bardzo!
Będą. Niestety. Czeka nas bardzo długa walka. Byleby się Kasi nie znudziło...Beasia pisze:Mam nadzieję, że idzie ku lepszemu i nie będzie żadnych "zwrotów akcji"![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości