Wszelki duch....Zabersiku to TY

Zagościsz wreszcie na dłużej

Bardzom się stęskniłam za opowieściami z życia pokemonów

Wymiziaj Glusia mego faworyta

Moderator: Estraven
filo pisze:Mam nadzieję, że nie pisałaś o kotach. To się będziesz mogła trochę odchamić tutaj![]()
filo pisze:Oglądam stare radzieckie propagandówki. Trochę mi potrzebne, więc przyjemność tu funkcjonuje jako dodatek. Cud, miód, no właśnie.... nie malina![]()
"Poemat pedagogiczny" Makarenki polecam. Chętnie bym obejrzała "Ленин в октябре" w oryginalnej wersji, ale nie mogę znaleźć. Wszędzie jest tylko przerobiona w ramach walki z kultem jednostki. Zaraz sobie na dobranoc włączę "Ленин в 1918 году". Czasami udaje się łączyć przyjemne z pożytecznym
zabers pisze:Nic nie przebije filmu "Dzierżyński - rycerz rewolucji"![]()
(idę spać)
Fotki kocie naleza sie wszystkim za dlugie pokorne oczekiwaniezabers pisze:Mam nadzieję, że wrócę "porządnie". Naprawdę ostatnio żyłam trochę jak w jamie - uwzięłam się, żeby skończyć pisanie (w końcu czas leci). Nic nie szyłam, o niczym nie myślałam. Mam pokój zawalony książkami (co pokemony bardzo sobie chwalą, bo nic tak nie poprawia ich samopoczucia, jak bajzel papierowy) i dziś jak na niego spojrzałam, stwierdziłam - czas na sprzątanie. Niech no tylko oddam książkę (do końca marca mam przesłać) - wezmę się porządnie do roboty i wrócę do wizerunku człowieka współczesnego.
(a tak w ogóle, miło Cię widzieć. już powoli zapomniałam jak to jest poględzić sobie ze znajomkami - nic tylko pisanie i pisanie)
anna57 pisze:Gdzie zabers jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], luty-1 i 198 gości