Biedna psinka... Dziunia nie przeciekaj.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Etiopio ale jak to nie będzie miał kto wyjść?? No jak to? Ty całkiem sama mieszkasz?![]()
Biedna psinka... Dziunia nie przeciekaj.
dolabra pisze:Etiopia, martwię się o Ciebie..
wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..
zaje...ste... polecam, wszak klimakterium czeka mnie pewnie za kilka dobrych lat, ale super występ, super aktorki..
potem dwa drineczki.. i podoba mi sie niedzielny wieczór, a jutro w kierat...
Dobranoc Siosrty, trzymajcie się dzielnie w nadchodzącym tygodniu, jest super ciepło i miło, bądźmy dobrej myśli i DO PRZODU
dolabra pisze: wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..
zaje...ste... polecam, wszak klimakterium czeka mnie pewnie za kilka dobrych lat, ale super występ, super aktorki..
shira3 pisze:dolabra pisze: wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..
Byłam w tamtym rokuSuper! A w tym wybrałam się na "Andropauzę -męską odpowiedź na Klimakterium" - dużo słabsze. Szkoda.
Etiopia pisze: Czego się po chłopach spodziewać ??
Chłopy są do doopy to ich andropauza jest też do doopy .
shira3 pisze:Etiopia pisze: Czego się po chłopach spodziewać ??
Chłopy są do doopy to ich andropauza jest też do doopy .
Nie no co tyBez nich życie smutne by było
Tylko śmiać się z siebie też trzeba umieć - scenarzysta nie dał rady
solangelica pisze:zgadzam sie z vil, jednak co wlasnoreczny mop to wlasnoreczny mop.
mowi to wam wykwalifikowana specjalistka ds konserwacji powierzchni plaskich z wyzszym wyksztalceniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, aga66 i 72 gości