PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 19:11 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopio ale jak to nie będzie miał kto wyjść?? No jak to? Ty całkiem sama mieszkasz? :(
Biedna psinka... Dziunia nie przeciekaj. :ok:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie kwi 03, 2011 19:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Cześć Siostrunie :D Właśnie wróciłyśmy z Chełma, gdzie zawiozłyśmy Kubusiową . Mam serdecznie dość jazdy samochodem :evil: Przez pierwsze 100 km wyła, jakbyśmy ją miały wywieźć na koniec świata, potem się zmęczyła i ochrypła - to przestała. Domek sie jej chyba spodobał,kocia koleżanka bardzo. Na powitanie została wyciumana/wylizana przez Kubusiową w uszko :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie kwi 03, 2011 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

villemo5 pisze:Etiopio ale jak to nie będzie miał kto wyjść?? No jak to? Ty całkiem sama mieszkasz? :(
Biedna psinka... Dziunia nie przeciekaj. :ok:

Villemo z rodziną dobrze na zdjęciu .... :cry:
nie chcę wchodzić w szczegóły ale niedługo mogę zostać bezdomna bo nie wytrzymuje tej sytuacji ..
Dostałam od Solangelicy namiary na prawnika ...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie kwi 03, 2011 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Mam ochotę zabić Mańka aka Józefa K. :evil:
Wszystko ma pod nosem, a łazi i jęczy niczym dusza potępiona :roll:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie kwi 03, 2011 20:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia, martwię się o Ciebie..

wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..
zaje...ste... polecam, wszak klimakterium czeka mnie pewnie za kilka dobrych lat, ale super występ, super aktorki..
potem dwa drineczki.. i podoba mi sie niedzielny wieczór, a jutro w kierat...
Dobranoc Siosrty, trzymajcie się dzielnie w nadchodzącym tygodniu, jest super ciepło i miło, bądźmy dobrej myśli i DO PRZODU

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Nie kwi 03, 2011 20:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

dolabra pisze:Etiopia, martwię się o Ciebie..

wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..
zaje...ste... polecam, wszak klimakterium czeka mnie pewnie za kilka dobrych lat, ale super występ, super aktorki..
potem dwa drineczki.. i podoba mi sie niedzielny wieczór, a jutro w kierat...
Dobranoc Siosrty, trzymajcie się dzielnie w nadchodzącym tygodniu, jest super ciepło i miło, bądźmy dobrej myśli i DO PRZODU

dolabra jakoś to przetrwam .....
Jest jak jest ale dam radę mam dla kogo walczyć ( i nie są to ludzie........... )
Gdyby nie kociaste i pies to ....... :cry:

Dobrze że mam WAS :1luvu: :1luvu:

O Klimakterium słyszałam że niezła sztuka. :1luvu:

Nakarmiłam psicę i 12 godzin bez żadnych płynów będziemy sprawdzać na ile mocz się zagęści i czy wogule się zagęści .......

Potrzebne są badania hormonalne ale puki nie spłacę długów nie dam rady jej zrobić .....
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie kwi 03, 2011 20:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

dolabra pisze: wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..

Byłam w tamtym roku :mrgreen: Super! A w tym wybrałam się na "Andropauzę -męską odpowiedź na Klimakterium" - dużo słabsze. Szkoda.
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 03, 2011 20:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

shira3 pisze:
dolabra pisze: wróciłam właśnie z Bszczy z Opery ze spektaklu :Klimakterium... i już", uśmiałam się jak norka..

Byłam w tamtym roku :mrgreen: Super! A w tym wybrałam się na "Andropauzę -męską odpowiedź na Klimakterium" - dużo słabsze. Szkoda.

Czego się po chłopach spodziewać ??

Chłopy są do doopy to ich andropauza jest też do doopy . :mrgreen:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie kwi 03, 2011 20:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Etiopia pisze: Czego się po chłopach spodziewać ??

Nie no co ty 8O Bez nich życie smutne by było :mrgreen: Tylko śmiać się z siebie też trzeba umieć - scenarzysta nie dał rady :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie kwi 03, 2011 20:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

shira3 pisze:
Etiopia pisze: Czego się po chłopach spodziewać ??

Nie no co ty 8O Bez nich życie smutne by było :mrgreen: Tylko śmiać się z siebie też trzeba umieć - scenarzysta nie dał rady :roll:

Ja mam smutne przez pewnego chłopa więc ........

Ło matko....... właśnie wychlałam litr mleka - samego bez niczego ....8O
A ja mleka bez dodatków nie tknę .
A miał być budyń ..... :(

Idę się położyć bo mnie znowu łeb rozsadza coś ostatnio za często ........ Walnę tramal i przejdzie ..

Do jutra Kochane Czarowne :1luvu: :1luvu:
IT'S OVER

Etiopia

Post » Nie kwi 03, 2011 21:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

solangelica pisze:zgadzam sie z vil, jednak co wlasnoreczny mop to wlasnoreczny mop.
mowi to wam wykwalifikowana specjalistka ds konserwacji powierzchni plaskich z wyzszym wyksztalceniem :twisted:

Zgadza się. Koleżanka przywiozła odkurzacz somojeżdżący z USA z nadzieją, że poradzi sobie w ten sposób z kłakami 3 długowłosych psów. Efekt taki, że jak chce szybko posprzątać to puszcza to coś i robi co innego, jak chce dokładnie to córce mopa wręcza i tradycyjny odkurzacz.
No ale jest to bajer i ładnie wygląda jak wędruje od ściany do ściany.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie kwi 03, 2011 21:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Klimakterium grali w Poznaniu długo ale nie udało mi się biletów zakupić. Ostatnio zostałam zaproszona na sztukę współczesną - rosyjską i wyszłam z niej przygnębioną. Nic się nie zmieniło od wieków , jak zawsze opisane beznadziejne i ciężkie życie.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Nie kwi 03, 2011 21:27 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Siostry drogie, od rana siedziałam w lesie z TŻ'em, kolegą i córką kolegi, potem do rodziców na obiad a potem do Pomponmamy po gadżety na bazarek. Nie ukrywam, że każdy pretekst jest dobry, żeby tę siostrę odwiedzić :1luvu: Teraz prasowanie odwaliłam i ledwie dycham.
Drogie siostry mamaja i Pomponmama dały mi fanty na rzecz naszej skarpety. Dzięki siostry! Póki co z bazarków uzbierałam złotych polskich 60 :mrgreen: I JESTEM Z TEGO KURDE DUMNA! Za te fanty dzisiejsze jeszcze dozbieram i jeszcze będę dumniejsza :mrgreen: Dziękuję też siostrze oli19 za kosmetyczki na bazarek :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Nie kwi 03, 2011 21:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Babojago, ja we wtorek bede w Katowicach wiec tez moge podrzucic cos komus na bazarek na Skarpete... Potem bede w Chorzowie na chwile prawdopodobnie tylko nie wiem w jakich godzinach.

Pomponmamo ja tez peklam z zazdrosci widzac siostre Charm :) Jest po prostu charming, i tyle w tym temacie :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie kwi 03, 2011 22:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Mam zamiar zabezpieczyć balkon i potrzebuję namiarów na jakąś niezłą siatkę (nie jakaś super, bo wiecznie tu mieszkać nie zamierzam, ale coś przyzwoitego i bezpiecznego). Macie jakieś doświadczenia? Może coś z Allegro?
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

[poprzednia][następna]