Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joarkadia pisze:A ja siedzę i ryczę za Nubią.... kociaki też obwąchują jej normalne miejsce chowania się i szukają jej.
Mam nadzieję, że u Was będzie jej lepiej i będzie spokojniejsza i grzeczniejsza....
alix76 pisze:Ech, bo to tak ... z tymczasami źle, bez nich jeszcze gorzej ...
jopop pisze:trzeba próbować, mimo dni powszednich. Wcześnie rano, zanim ludzie się intensywnie ruszają. Trudno, najwyżej ktoś nawrzeszczy - wówczas zawsze możecie się powołać na ogólnomiejski projekt walki z bezdomnością zwierząt.
tylko - trzeba te wszystkie koty PORZĄDNIE przegłodzić. Zgaduję, że po łapance je znów nakarmiłaś. Jutro daj tylko tym, które już są sterylizowane. Jesli nie zjedzą przy Tobie - trudno, ich wybór, nie zdechną z głodu przez jeden dzień. Jeśli jakiś niesterylizowany będzie próbować jeść - natychmiast zabierz miski.
I we wtorek - łapać ponownie.
Renatob - czy potwierdzasz poniedziałek wieczorem? jeśli tak, to musimy sprzęt zgromadzić!
Alebo - mogłabyś mi napisać co Marcin dziś w lecznicy pozałatwiał? w czasie dyżuru nie miałam okazji się dodzwonić, więc jestem nieco out of date.
jopop pisze:kto ma klatki? jeśli mam jutro łapać z Renata to muszą do niej trafić! i reszta transporterów tez!
Renato - godzina zależy od upodobań kotów. o której one zwykle są?
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw i 391 gości