WWW u Emila i Lilly- Do zobaczenia!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 03, 2011 18:03 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

:1luvu: Hej Dziobki, byczylam sie od czwartku i mi sie nie chcialo wchodzic na miau. Dzis tez siedzialam na dole na sloneczku i grzalam stare kosci. :ryk: Kociaste teraz sie o mnie ocieraja i chca, zeby im dac papu, ale jeszcze troche.
Zaraz ide na balkon wymiezyc balustrade i zamawiam siatke. Nie chce ich dalej meczyc a tak strasznie cieplo sie zrobilo, ze musze tez miec okna otwarte. Sasiedzi sie ze mnie smieja, ale oni nie widzieli pokaleczonych futerek, ktore spadly z niby pewnych okien i balkonow.

Pisalam juz, ze Emil sie nauczyl pozadnie miauczec i gadac odkad tu jestesmy? Az sie dziwie, ze on tak potrafi. Musial biedac cztery latka miec, zeby takie co umiec :-)

Glodna tez jestem. Wczoraj wieczorem grilowalismy na podworku i dzis jedlismy lody i moje ciasto, ale to za malo, zeby przezyc. :ryk:

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie kwi 03, 2011 18:09 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Witaj Dorotko :1luvu:
Siatke koniecznie, ja widzę jaka moja Mru jest szczęśliwa jak ma okno otwarte, dzisiaj siedziała na nim cały dzień - a to tylko okno. Właśnie dzisiaj na podwórku rozmawiałam z sąsiadką - ona też żałuje, że nasz dom balkonów nie ma... Ja mówiłam, że to by się zrobić, bo widziałam podobny blok jak nasz z dorobionymi balkonami ale to by się musieli wszyscy przynajmniej z naszego budynku zgodzić - fajnie by było ale wątpię, żeby to przeszło.

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie kwi 03, 2011 18:12 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Jak mialam w starym mieszkaniu. Ale widzialas ile syfu tam bylo. Ten balkon idzie chociaz dosc dobrze osiatkowac, tylko bedzie problem z wysokoscia.
W nastepna sobote wezme sie za to. We wtorek jade do sklepu bodowlanego i kupie haki i gruby sznur do zawieszenia i listewke, bo z jednej strony musze naciagnac. Porobie zdjecia, jak bedzie gotowe.

SecretFire

Post » Nie kwi 03, 2011 18:15 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

No faktycznie - u Was dostawiali balkony.
Zdjęcia porób koniecznie balkonu ale i trochę z mieszkanka, co :1luvu: Proszęęęę :kotek:

jozefina1970

Post » Nie kwi 03, 2011 18:16 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Porobie, bo mama tez czeka na zdjecia z mieszkania. Musze tylko porzadnie posprzatac i reszte kartonow rozpakowac...

SecretFire

Post » Nie kwi 03, 2011 18:18 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:Musze tylko porzadnie posprzatac

:lol:
Czekamy, jestem bardzo ciekawa, jak mieszkasz, mam świra na punkcie mieszkań, lubie nawet gazety o urządzaniu wnętrz i czasami sobie kupuję :oops:

jozefina1970

Post » Nie kwi 03, 2011 18:25 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Tez lubie zagladac w okna. Ale tu tez nie mialam za wiele pieniedzy, zeby cos ladnego kupic. Kupilam to, na co mnie stalo.

SecretFire

Post » Nie kwi 03, 2011 18:27 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Na pewno jest super :ok: To nie chodzi o jakieś super wypasy ale w ogóle: nowe mieszkanie - nowe życie :ok:
I jakieś zdjęcia kotecków, co? :1luvu:

jozefina1970

Post » Nie kwi 03, 2011 18:34 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

Na poczatek tylko jedno. Ide balkon miezyc.

Obrazek

SecretFire

Post » Nie kwi 03, 2011 18:54 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:Na poczatek tylko jedno. Ide balkon miezyc.

Obrazek

o :!: fajnie obudowane okno,duzy parapet ,ja tez w trakcie remontu poddasza,szukam inspiracji i praktycznych rozwiazań :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie kwi 03, 2011 19:06 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:Na poczatek tylko jedno. Ide balkon miezyc.

Obrazek

Jaka pełna zgoda między nimi :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie kwi 03, 2011 19:10 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

To jest niestety jedyny parapet w calym mieszkaniu a moje futra, jak kazde inne, uwielbiaja siedziec i ogladac swiat przez szybe. Moze za pare miesiecy dokupie drapak albo cos innego wymysle, zeby z pozostalych okien mogli patrzec.

Moj balkon jest 6,95 m dlugi. 8O 8O 8O 8O Wiec jednak bedzie siatka 8 x 3 m. Droooogoooo bedzie. Co sie nie robi dla futerek?!

SecretFire

Post » Nie kwi 03, 2011 19:15 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

SecretFire pisze:To jest niestety jedyny parapet w calym mieszkaniu a moje futra, jak kazde inne, uwielbiaja siedziec i ogladac swiat przez szybe. Moze za pare miesiecy dokupie drapak albo cos innego wymysle, zeby z pozostalych okien mogli patrzec.

Moj balkon jest 6,95 m dlugi. 8O 8O 8O 8O Wiec jednak bedzie siatka 8 x 3 m. Droooogoooo bedzie. Co sie nie robi dla futerek?!

taki doopny balkon 8O zawsze marzyłam o takim balkonie :P w zamian mam 6 veluxow :? i 2 normalne okna i musze je przed swietami umyć,bo takie brudne som,że dzis rano myslalam ze mgła na dworze :oops:

kotx2

Post » Nie kwi 03, 2011 19:26 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

:ryk: :ryk: :ryk: Taka mgle to ja mam na okularach zawsze! Jakos zapominam czyscic az nic nie widze.

Ten balkon jest naprawde ogromny, moge wyjsc z goscinnego i sypialni. A tu dwa zdjecia z owego Obrazek
Obrazek

SecretFire

Post » Nie kwi 03, 2011 19:26 Re: WWW u Emila i Lilly-Radio wolna Europa - I`m back to life!

suuper a jaki masz widok z balkonu :?:

kotx2

[poprzednia][następna]