MariaD pisze:mirka_t pisze:Tak jestem pewna.
Cóż. Pozostań w tej pewności siebie. Ja pw mam zachowane. I nie jest to blef.
I bardzo dobrze, że masz zachowane.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:mirka_t pisze:Tak jestem pewna.
Cóż. Pozostań w tej pewności siebie. Ja pw mam zachowane. I nie jest to blef.
MariaD pisze:Agn pisze:MariaD pisze:Jesteś pewna, że nie wiem kto to był i jakie powodu odmowy podałaś?
Co, znowu kogoś podstawiłaś?
I dziwisz się, że Mirka odmówiła?
A kogo poprzednio podstawiłam? I dlaczego znalezienie DT dla kota jest takie złe?
No i nie trzeba było cytatów by udowodnić, że dla mirka_t swoje animozje stawia ponad dobro kotów.
casica pisze: (...)
Informacja, która pojawiła się wcześniej brzmiała - wet nie zalecił antybiotyku.
Informacja o podanym (ponoć), działającym 3 dni antybiotyku pojawiła sie wczoraj po zażartej już na ten temat dyskusji.
mirka_t pisze:Agn, bo Ty się kąpiesz w kocimiętce.
pwpw pisze:casica pisze: (...)
Informacja, która pojawiła się wcześniej brzmiała - wet nie zalecił antybiotyku.
Informacja o podanym (ponoć), działającym 3 dni antybiotyku pojawiła sie wczoraj po zażartej już na ten temat dyskusji.
Casica
Ja pewność, że kot dostał antybiotyk miałam już 31.03 wieczorem, co jasno wynika z kontekstu wymiany zdańI nie tylko ja, dlatego do Twojej wypowiedzi temat umilkł.
EOT
casica pisze:pwpw pisze:casica pisze: (...)
Casica
Ja pewność, że kot dostał antybiotyk miałam już 31.03 wieczorem, co jasno wynika z kontekstu wymiany zdańI nie tylko ja, dlatego do Twojej wypowiedzi temat umilkł.
EOT
Sprawdziłam, dla mnie nie wynika. Dla mnie wypowiedzi mirka_t na ten temat są jak zawsze pokrętne.
Ty masz zaufanie do mirka_t, ja nie mam. To co Ty odczytujesz na jej korzyść, ja odczytuję wręcz przeciwnie.
Tak to juz w życiu bywa
Agn pisze:No. Właśnie.
I tylko do odczytania się to wszystko sprowadza, bo wiedzy o faktach nie masz żadnej.
casica pisze:Agn pisze:No. Właśnie.
I tylko do odczytania się to wszystko sprowadza, bo wiedzy o faktach nie masz żadnej.
Po co w takim razie prowadzić wątek wprowadzający w błąd czytelnika?
Cokolwiek to paranoiczne
casica pisze:pwpw pisze:casica pisze: (...)
Casica
EOT
Sprawdziłam, dla mnie nie wynika. Dla mnie wypowiedzi mirka_t na ten temat są jak zawsze pokrętne.
Ty masz zaufanie do mirka_t, ja nie mam. To co Ty odczytujesz na jej korzyść, ja odczytuję wręcz przeciwnie.
Tak to juz w życiu bywa
Agn pisze:casica pisze:Agn pisze:No. Właśnie.
Po co w takim razie prowadzić wątek wprowadzający w błąd czytelnika?
Cokolwiek to paranoiczne
Paranoiczne jest Twoje odczytanie tego, co w wątku publicznym napisano.
Jak widać choćby po odczytaniu pwpw - można to samo odczytać zupełnie inaczej niż Ty.
Edit: w tym kontekście lepiej by było użyć słowa 'schizofreniczne' ale niech tam.
casica pisze:mirka_t pisze:Mierzysz innych własną miarą i nie rozumiesz, że ktoś taką robotę wykonuje bezinteresowanie.
Rozumiem i wierzę, nie wierzę tylko, że akurat Ty robisz to bezinteresownie.mirka_t pisze:Wybraź sobie, że można. Nie każdy potrzebuje poklasku jak Ty.
Taaak, mój Ty mały Sherlocku, trafiłaś w sedno. Twój watek jest miejscem mojej zyciowej realizacji
mirka_t pisze:Oskarżając mnie z kolei o czerpanie wymiernych korzyści pokazujesz, że nie masz pojęcia ile kosztuje utrzymanie kotów i nie potrafisz liczyć.
Bardzo mi przykro, ale nie czytasz ze zrozumieniem. Pisałam o czerpaniu wymiernych korzyści niematerialnych.
casica pisze:Oczywiście, że pwpw odczyta niekonkretną informację zupełnie inaczej. Nihil novi![]()
mirka_t pisze:Gutek może pamiętasz gdzie zamykam koty, których nie chcę pokazać.
casica pisze:A propos edit. Tak sobie pomyślałam, że w domu powieszonego nie wypada mówić o sznurku. Tak więc zwracając się do Ciebie nie chciałam używać określenia "schizofreniczny". No ale jak się okazało, zbytek to był delikatności
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], MruczkiRządzą i 113 gości