Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob kwi 02, 2011 19:48 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

"Piękny" świerzbowiec i "jeszcze piękniejsze" oczka zapewne po kk :roll:
Co to za kotki? Mają imiona jakieś? Wiek, płeć.
A są jakieś zdrowe takie od razu do adopcji?
I czego potrzebuje schronisko? Napiszcie w pierwszym poście.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 02, 2011 20:18 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Gibutkowa pisze:"Piękny" świerzbowiec i "jeszcze piękniejsze" oczka zapewne po kk :roll:
Co to za kotki? Mają imiona jakieś? Wiek, płeć.
A są jakieś zdrowe takie od razu do adopcji?
I czego potrzebuje schronisko? Napiszcie w pierwszym poście.

KK jest na pewno ,świerzbowiec też ,tylko ten miał krew na uchu tylko tutaj na fotce wygląda to jak świerzbowiec.W papierach mają pewnie jakieś imiona ,ale nikt żadnych informacji więcej nam nie poda poza tym kiedy trafiły do schroniska bo nic więcej nie wiedzą ,już próbowałyśmy się tego wcześniej dowiedzieć.Przyniesiona przez kogoś znalezione na podwórkach z nieznaną przeszłością ,są dla nas czystymi kartkami papieru.Dużo kotów ma ubytki sierści ,a właściwie ogromne wyłysienia i zastanawiam się czy to np.od pcheł,czy grzyb.Pewnie jeszcze coś w miarę zdrowego do adopcji by się znalazło ,ale to pojedyncze przypadki.Buraska chyba ciężarna najprawdopodobniej była kotem domowym ,whiskaska ,pingwinki wyglądają dobrze i nie wiem co jeszcze.Co by się przydało pewnie karma i ew,koce,może kuwety musiałabym podpytać kierowniczkę.Według nas przede wszystkim szczepienia ,ale czy zechcieliby je wykonywać nie wiem.Wet schroniskowy nie do ruszenia ,wielka sława uniwersytetu z Olsztyna i myślę ,że nie mamy żadnych szans z nim dyskutować.Zresztą nie ma go na kogo wymienić bo reszta jeszcze gorsza.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob kwi 02, 2011 21:06 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Dobry wieczór!

Potrzebujecie Allegro dla jakiegoś kota? Na FB się nie znam, ale Allegro/Gumtree/Kokosy/Alegratka/itp. mogę zrobić. CatAngel mówi, że moje są "magiczne", a poza tym przyciągają wielu oglądających (tak 800 - 1400 w praktyce). Właśnie w ten weekend dwa koty jadą do domów, więc mogę kilka nowych ogłosić.

Pozdrawiam serdecznie :mrgreen:

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 21:33 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

aburacze pisze:Dobry wieczór!

Potrzebujecie Allegro dla jakiegoś kota? Na FB się nie znam, ale Allegro/Gumtree/Kokosy/Alegratka/itp. mogę zrobić. CatAngel mówi, że moje są "magiczne", a poza tym przyciągają wielu oglądających (tak 800 - 1400 w praktyce). Właśnie w ten weekend dwa koty jadą do domów, więc mogę kilka nowych ogłosić.

Adam

Witaj,każda pomoc w ogłaszaniu jest nam bardzo potrzebna,Kasia ma z nami pełne ręce roboty;)
Poczekajmy na zdjęcia wykąpanego długowłosego kota i może jego poogłaszamy?

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob kwi 02, 2011 21:35 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Gibutkowa pisze:ACHA - jest takie coś na adopcje.org, że jak dodasz min. 10 poprawnych ogłoszeń, to w ramach nagrody dostajesz własną stronę w ramach tego portalu. Załóżcie tam konto które w nazwie (użytkownik) będzie miało "szczytno" i "koty" - jak dostaniecie stronę to adres będzie zawierał właśnie nazwę użytkownika - dlatego ważne żeby tam były te dwa słowa, bo potem w wyszukiwarce będą wyskakiwały. Tam możecie prowadzić stronę Waszych kotów, możecie robić podstrony np.: koty do adopcji, psy do adopcji, koty w domach, psy w domach, potrzebna pomoc itd.

Zarejestrowałam się własnie jako Adopcje Szczytno i dodałam 5 ogłoszeń naszych psów,które czekają do akceptacji.Potem dodam koty,czekam tylko na nowe fotki.
Dzięki za radę i pomysł;)

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob kwi 02, 2011 21:37 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Dzwonił ktoś już do DT które zalatwiłam w Warszawie dla Długowłosego :D :?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob kwi 02, 2011 21:39 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

aburacze pisze:Dobry wieczór!

Adam

Nie magiczne :) tylko wyyyyyyyyyyyyyyyyjątkowe masz to Allegro :D :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Sob kwi 02, 2011 21:44 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

CatAngel pisze:Dzwonił ktoś już do DT które zalatwiłam w Warszawie dla Długowłosego :D :?:

Proszę wybaczcie ale dopiero wróciła od Brysia i ferworze walki zapomniałam Jutro zadzwonię.Bryś do tej pory się nie załatwił do kuwety i boję się co będzie jutro,niestety jeżeli posika gdzieś w mieszkaniu nie będzie miał dt nawet na te kilka dni.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob kwi 02, 2011 21:49 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Jak się cieszę, że coraz więcej wspaniałych osób tu na wątku - na pewno dziewczyny nie będą same i footrzaste też.

A Brysiak na pewno jeszcze pojedzie w zaoferowanym przez Sebow kontenerku do najukochanszego domku. Tak trzymać wspaniały kocie :ok: :ok: :ok:
:kotek:

Dziękuję także, że również mnie "pomagacie pomóc".
:1luvu:

O rany doczytałam teraz o Bryśku - kochany zrób siu do kuwety,proszę - będziemy szukać wspaniałego domku.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 02, 2011 21:51 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 pisze:
CatAngel pisze:Dzwonił ktoś już do DT które zalatwiłam w Warszawie dla Długowłosego :D :?:

Proszę wybaczcie ale dopiero wróciła od Brysia i ferworze walki zapomniałam Jutro zadzwonię.Bryś do tej pory się nie załatwił do kuwety i boję się co będzie jutro,niestety jeżeli posika gdzieś w mieszkaniu nie będzie miał dt nawet na te kilka dni.

Pytam dlatego, że nie dostałam odp od DT odnośnie twojego pytania na PW :) No ale jak tak to ok :) nie muszę się martwić :)

CatAngel

Post » Sob kwi 02, 2011 21:53 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Dobry wieczór!

ACHA13 pisze: Witaj,każda pomoc w ogłaszaniu jest nam bardzo potrzebna,Kasia ma z nami pełne ręce roboty;)
Poczekajmy na zdjęcia wykąpanego długowłosego kota i może jego poogłaszamy?

Fajnie, to jak będziecie już coś mieć to podeślijcie tu na wątek lub do mnie na PW. Wymyślimy jakiś chwytny marketingowo tekst i będziemy kotki promować w Internecie :mrgreen:

CatAngel pisze: Nie magiczne :) tylko wyyyyyyyyyyyyyyyyjątkowe masz to Allegro :D :1luvu: :1luvu:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Staram się :mrgreen:

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Sob kwi 02, 2011 22:00 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Chorych kotów to bym się bała szczepić choć w tej sytuacji, nie wiadomo co gorsze... :roll:
Na robaki jest taki tani proszek dla świń ;) Wypróbowany. Poszukam nazwy.
Pisałam do horacy7 może byście założyli Koci Bank Żywności dla Szczytna? Adres i konto gdzie można wysyłać karmę czy kasę na jedzenie dla kotów. Aukcja cegiełkowa allegro 1zł=1 puszka http://sklepreksio.pl/RAFI-k156-0--default.html
Może sponsoring karmy. Matko... jakaś masakra po prostu :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob kwi 02, 2011 22:01 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

Mam może jeszcze jeden DT :) w Warszawie dla Długowłosego
Monika Z. napisała
czy wiecie jak zachowuje sie w stosunku do kotów? i czy załatwia sie do kuwety? byłabym chętna nawet na tymczas dla niego...

Edit: Szukam dla Brysia, ale dla niego to tak trudno bo ludzie się boja :(

CatAngel

Post » Sob kwi 02, 2011 22:07 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

CatAngel ty jesteś niezawodnym szukaczem, wierzę w Ciebie. :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Sob kwi 02, 2011 22:10 Re: Szczytno-bezradność-brak adopcji.. Bryś białaczka :( DT ???

horacy 7 odpisz mi jak mozesz na PW :oops: ważne :oops:

meksykanka pisze:CatAngel ty jesteś niezawodnym szukaczem, wierzę w Ciebie. :1luvu:

No mam nadzieję, że i tym razem się uda. No trochę nad tym będę musiała posiedzieć.

CatAngel

[poprzednia][następna]