Co to za kotki? Mają imiona jakieś? Wiek, płeć.
A są jakieś zdrowe takie od razu do adopcji?
I czego potrzebuje schronisko? Napiszcie w pierwszym poście.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:"Piękny" świerzbowiec i "jeszcze piękniejsze" oczka zapewne po kk![]()
Co to za kotki? Mają imiona jakieś? Wiek, płeć.
A są jakieś zdrowe takie od razu do adopcji?
I czego potrzebuje schronisko? Napiszcie w pierwszym poście.
aburacze pisze:Dobry wieczór!
Potrzebujecie Allegro dla jakiegoś kota? Na FB się nie znam, ale Allegro/Gumtree/Kokosy/Alegratka/itp. mogę zrobić. CatAngel mówi, że moje są "magiczne", a poza tym przyciągają wielu oglądających (tak 800 - 1400 w praktyce). Właśnie w ten weekend dwa koty jadą do domów, więc mogę kilka nowych ogłosić.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Adam
Gibutkowa pisze:ACHA - jest takie coś na adopcje.org, że jak dodasz min. 10 poprawnych ogłoszeń, to w ramach nagrody dostajesz własną stronę w ramach tego portalu. Załóżcie tam konto które w nazwie (użytkownik) będzie miało "szczytno" i "koty" - jak dostaniecie stronę to adres będzie zawierał właśnie nazwę użytkownika - dlatego ważne żeby tam były te dwa słowa, bo potem w wyszukiwarce będą wyskakiwały. Tam możecie prowadzić stronę Waszych kotów, możecie robić podstrony np.: koty do adopcji, psy do adopcji, koty w domach, psy w domach, potrzebna pomoc itd.
aburacze pisze:Dobry wieczór!
Potrzebujecie Allegro dla jakiegoś kota? Na FB się nie znam, ale Allegro/Gumtree/Kokosy/Alegratka/itp. mogę zrobić. CatAngel mówi, że moje są "magiczne", a poza tym przyciągają wielu oglądających (tak 800 - 1400 w praktyce). Właśnie w ten weekend dwa koty jadą do domów, więc mogę kilka nowych ogłosić.
Pozdrawiam serdecznie![]()
Adam
CatAngel pisze:Dzwonił ktoś już do DT które zalatwiłam w Warszawie dla Długowłosego![]()
horacy 7 pisze:CatAngel pisze:Dzwonił ktoś już do DT które zalatwiłam w Warszawie dla Długowłosego![]()
Proszę wybaczcie ale dopiero wróciła od Brysia i ferworze walki zapomniałam Jutro zadzwonię.Bryś do tej pory się nie załatwił do kuwety i boję się co będzie jutro,niestety jeżeli posika gdzieś w mieszkaniu nie będzie miał dt nawet na te kilka dni.
ACHA13 pisze: Witaj,każda pomoc w ogłaszaniu jest nam bardzo potrzebna,Kasia ma z nami pełne ręce roboty;)
Poczekajmy na zdjęcia wykąpanego długowłosego kota i może jego poogłaszamy?
CatAngel pisze: Nie magicznetylko wyyyyyyyyyyyyyyyyjątkowe masz to Allegro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
meksykanka pisze:CatAngel ty jesteś niezawodnym szukaczem, wierzę w Ciebie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości