Moderator: Moderatorzy
Tweety pisze:przelew od Edit_f doszedł a ja się chcę zapisać do społecznej listy kolejkowej. Dobrze, że nie trzeba wstawać o trzeciej nad ranem i meldować się w kolejce
Pasibrzucha pisze:Annozoo, a zrób raz zamiast chlebków szwedzkie babeczki cynamonowe i je zbazarkuj. Więcej osób można tym uszczęśliwić, a jestem pewna, że rozejdą się na pniu
jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Annozoo, a zrób raz zamiast chlebków szwedzkie babeczki cynamonowe i je zbazarkuj. Więcej osób można tym uszczęśliwić, a jestem pewna, że rozejdą się na pniu
jestem za i mogę od razu kolejkować
Annazoo pisze:jej siostra pisze:Pasibrzucha pisze:Annozoo, a zrób raz zamiast chlebków szwedzkie babeczki cynamonowe i je zbazarkuj. Więcej osób można tym uszczęśliwić, a jestem pewna, że rozejdą się na pniu
jestem za i mogę od razu kolejkować
Społeczna lista kolejkowa:
1. katikot
2. kocuria
3. Tweety
4. jej siostra
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:jestem za i mogę od razu kolejkować
Społeczna lista kolejkowa:
1. katikot
2. kocuria
3. Tweety
4. jej siostra
Halo halo, ale my tu z jej siostrą mówimy o babeczkach!
Annazoo pisze:Jak zrobię babeczki zawijane drożdżowe, a dowie się o tym Pasi, też natychmiast się pojawi
jej siostra pisze:Annazoo pisze:Jak zrobię babeczki zawijane drożdżowe, a dowie się o tym Pasi, też natychmiast się pojawi
Ktoś jakby wspomniał
Annazoo pisze:jej siostra pisze:Annazoo pisze:Jak zrobię babeczki zawijane drożdżowe, a dowie się o tym Pasi, też natychmiast się pojawi
Ktoś jakby wspomniał
Robię właśnie, BO Pasi się pojawia![]()
Jak znajdę czas to wrzucę dokumentację fotograficzna babeczkową, bo obfociłam cały proces.
idę, bo babeczki się spalą!
jej siostra pisze:Annazoo pisze:jej siostra pisze:Ktoś jakby wspomniał
Robię właśnie, BO Pasi się pojawia![]()
Jak znajdę czas to wrzucę dokumentację fotograficzna babeczkową, bo obfociłam cały proces.
idę, bo babeczki się spalą!
Ok. ale co z pomysłem MRS P., żeby też się stały przedmiotem licytacji?
Annazoo pisze:Pomysł jest gópi, bo babeczki należy jeść ledwo ostygłe, z godzinę po wyciągnięciu z pieca, wieczorem już nie są tak pyszne, a nazajutrz już wcale nie są dobre - jak to wypieki drożdżowe, zwłaszcza drobne
jej siostra pisze:Annazoo pisze:Pomysł jest gópi, bo babeczki należy jeść ledwo ostygłe, z godzinę po wyciągnięciu z pieca, wieczorem już nie są tak pyszne, a nazajutrz już wcale nie są dobre - jak to wypieki drożdżowe, zwłaszcza drobne
ooo
Nie rycz, mała nie rycz Ja znam te wasze numery Twoje łzy lecą mi na koszule Z napisem: "King Bruce Lee Karate Mistrz"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 5 gości