CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 23:57 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

przelew od Edit_f doszedł a ja się chcę zapisać do społecznej listy kolejkowej. Dobrze, że nie trzeba wstawać o trzeciej nad ranem i meldować się w kolejce :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob kwi 02, 2011 6:58 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Annozoo, a zrób raz zamiast chlebków szwedzkie babeczki cynamonowe i je zbazarkuj. Więcej osób można tym uszczęśliwić, a jestem pewna, że rozejdą się na pniu :ok:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob kwi 02, 2011 8:10 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Tweety pisze:przelew od Edit_f doszedł a ja się chcę zapisać do społecznej listy kolejkowej. Dobrze, że nie trzeba wstawać o trzeciej nad ranem i meldować się w kolejce :wink:

:mrgreen:

Społeczna lista kolejkowa:
1. katikot
2. kocuria
3. Tweety

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob kwi 02, 2011 8:13 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Pasibrzucha pisze:Annozoo, a zrób raz zamiast chlebków szwedzkie babeczki cynamonowe i je zbazarkuj. Więcej osób można tym uszczęśliwić, a jestem pewna, że rozejdą się na pniu :ok:

jestem za i mogę od razu kolejkować :D

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Sob kwi 02, 2011 8:23 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

jej siostra pisze:
Pasibrzucha pisze:Annozoo, a zrób raz zamiast chlebków szwedzkie babeczki cynamonowe i je zbazarkuj. Więcej osób można tym uszczęśliwić, a jestem pewna, że rozejdą się na pniu :ok:

1. katikot
2. kocuria
3. Tweety
4. jej siostra

:1luvu:

Annazoo

Post » Sob kwi 02, 2011 8:24 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Annazoo pisze:
jej siostra pisze:

1. katikot
2. kocuria
3. Tweety
4. jej siostra

Halo halo, ale my tu z jej siostrą mówimy o babeczkach! :twisted:

Pasibrzucha

Post » Sob kwi 02, 2011 8:31 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

o babeczkach, no!!!
bo chlebek mam zapewniony bez kolejki :ryk:

jej siostra

Post » Sob kwi 02, 2011 8:40 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Pasibrzucha pisze:
Annazoo pisze:
jej siostra pisze:jestem za i mogę od razu kolejkować :D

1. katikot
2. kocuria
3. Tweety
4. jej siostra

Halo halo, ale my tu z jej siostrą mówimy o babeczkach! :twisted:

Cwaniara! :twisted:
Czy ktoś tu w ogóle kiedykolwiek wspominał o jakichś babeczkach ? <fiu fiu fiuuuuuuuuuuuu>

Annazoo

Post » Sob kwi 02, 2011 8:54 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Annazoo pisze:Jak zrobię babeczki zawijane drożdżowe, a dowie się o tym Pasi, też natychmiast się pojawi :)

Ktoś jakby wspomniał

jej siostra

Post » Sob kwi 02, 2011 10:11 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

jej siostra pisze:
Annazoo pisze:Jak zrobię babeczki zawijane drożdżowe, a dowie się o tym Pasi, też natychmiast się pojawi :)

Ktoś jakby wspomniał

Robię właśnie, BO Pasi się pojawia :roll:

Jak znajdę czas to wrzucę dokumentację fotograficzna babeczkową, bo obfociłam cały proces.

idę, bo babeczki się spalą!
:lol:

Annazoo

Post » Sob kwi 02, 2011 10:14 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Oooo 8O
Oooo :mrgreen:
Oooo!!! :dance2:
Oooopowiem Wam, jak smakowało :lol:

Pasibrzucha

Post » Sob kwi 02, 2011 11:11 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Annazoo pisze:
jej siostra pisze:

Ktoś jakby wspomniał

Jak znajdę czas to wrzucę dokumentację fotograficzna babeczkową, bo obfociłam cały proces.

Ok. ale co z pomysłem MRS P., żeby też się stały przedmiotem licytacji?

jej siostra

Post » Sob kwi 02, 2011 12:12 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

jej siostra pisze:
Annazoo pisze:
jej siostra pisze:Ktoś jakby wspomniał

Ok. ale co z pomysłem MRS P., żeby też się stały przedmiotem licytacji?

Pomysł jest gópi, bo babeczki należy jeść ledwo ostygłe, z godzinę po wyciągnięciu z pieca, wieczorem już nie są tak pyszne, a nazajutrz już wcale nie są dobre - jak to wypieki drożdżowe, zwłaszcza drobne

Annazoo

Post » Sob kwi 02, 2011 12:30 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

Annazoo pisze:Pomysł jest gópi, bo babeczki należy jeść ledwo ostygłe, z godzinę po wyciągnięciu z pieca, wieczorem już nie są tak pyszne, a nazajutrz już wcale nie są dobre - jak to wypieki drożdżowe, zwłaszcza drobne

ooo :crying:

jej siostra

Post » Sob kwi 02, 2011 12:45 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część V - do 7 kwietnia

jej siostra pisze:
Annazoo pisze:Pomysł jest gópi, bo babeczki należy jeść ledwo ostygłe, z godzinę po wyciągnięciu z pieca, wieczorem już nie są tak pyszne, a nazajutrz już wcale nie są dobre - jak to wypieki drożdżowe, zwłaszcza drobne

ooo :crying:

Nie rycz, mała nie rycz Ja znam te wasze numery Twoje łzy lecą mi na koszule Z napisem: "King Bruce Lee Karate Mistrz"

Annazoo

[poprzednia][następna]