rozumiem, ze Tom jest ciemniejszy i ma bardziej okrągły pysio

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Ależ mają śliczne, puchate futerko! I takie zadowolone chłopaki...
No, ale brzunio to już się zaczyna pojawiaćNiech się chłopaki szykują na karmę dla kastratów niedługo
Sunshine307 pisze:Witam, przepraszam że długo tutaj mnie nie było lecz nie miałam dostępu do neta przez awarie tak więc nie mogłam nic zrobić
no i doszły do tego sprawy rodzinne ale już jest wszystko ok
a co u panów? u panów wszystko w najlepszym porządku, szykuje się niebawem wizyta u weta na kastracje .
ale czy mniej rozrabiają? no może trochębo już nie drapią ścian, ale za to zrzucają kwiatki czasem i wazony
wychodzą ze mną na ogród jeśli jest ładna pogoda (i nie za gorąco też).. gdyż chłopcy dostali nowe ładne szeleczki z rozciąganą smyczką
Jerry co prawda jeszcze jest strachliwy (może ktoś go kiedyś bardzo skrzywdził albo bił
) boi się własnego cienia jak to wszyscy mówią
nawet boi się lecącego baaardzo wysoko samolotu pasażerskiego jak jesteśmy na ogrodzie
![]()
dziwny kot, ale ważne, że przychodzi do mnie, łasi się i przytula no i zasypia i budzi się koło mnie
Teraz może troszkę na temat Toma. Wszyscy go teraz nazywają: Tomasz, Tomaszek, Tomi, Tomuś, Tominekale fajnie bo reaguje na swoje imię (tak jak i Jerry) . Jest nadal bardzo rozmowny , a może nawet i bardziej
uczę go nawet paru słów i dzielnie powtarza "miaucząc"
ale najlepsze słowo jakiego się sam nauczył to "mama"
jak nie zwracam na niego uwagi, albo gdzieś wychodzę, albo przychodzę to zawsze tak mnie woła
śmieszne ale i słodkie
![]()
![]()
Wrzucę ich zdjęcia aktualne być może jutroale dużo nie urosły
Użytkownicy przeglądający ten dział: emill, KotSib i 60 gości