Komandos, Michal, Hogata oraz goscie.Komandos urodziny 17.11

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 18:29 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Dzisiaj dzieki Michasiowi nie zaspalam do pracy. Zazwyczaj budzik zaczyna dzwonic o 6:40 a ja wstaje po 7 i daje kotom jesc. Ale dzisiaj mu sie przysnelo i wpol do 8 Michal wzial sprawy w swoje lapy. Michal jest bardzo silnym kotem, ktory nie czuje tego wiec drobne pieszczoty typu ugniatanie czy koziolki u niego sa dosc bolesne bo kocio strasznie zapamietale to robi. No wiem uzywajac kolokwializmu obudzil mnie Michal, ktory za****bal mi z banki tak, ze mialam lekko opuchniete czolo(czyli strzelil koziolka) a pozniej wymietosil mi cycka do krwii (czyli ugniatal sobie na mojej piersi)

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Pt kwi 01, 2011 20:26 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

głodny był to co miał robić z dyńki nie pomogło to macać zaczął
Emir

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Pt kwi 01, 2011 21:05 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Nie no, ja tak z milosci... tylko Duza marudzi, ze za silne lapy mam...
Michas

Mary_Poole

Post » Pt kwi 01, 2011 21:18 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

nie kumam. Ja śpię i tyle. W końcu się obudzi i nakarmi. Co się będę wysilał. Jeszcze teraz, jak ten stary wypłosz tu siedzi. Obraziliśmy się z Kefirem.
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt kwi 01, 2011 21:20 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

młody Ty mię tu nie czaruj że z mniłości, micha nie była na czas to żeś z dyńki walnął, ja tez tak robiem - najpewniej siem budzą jak wąsami po twarzy posmyrasz, a jeszcze lepiej wąsami po nosie
Emir

PearlRain

Post » Pt kwi 01, 2011 21:41 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Jak cos chcesz od Duzych to czeba drzec ryja po prostu. Ja tak zawsze robiem jak mi pilka wpadnie pod kanape to wiedzom, ze muszon odsunonc i wyjonc!
Ale prawde mowionc to mocno jej przyfasoliles...
Komandos

Mary_Poole

Post » Pt kwi 01, 2011 21:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

słabo one kumają. Takie wielkie a takie niekumate. Ugryźć trzeba coby skumali, beznadzieja normalnie. Albo drzeć się czy drapać drzwi. Jakby nie można było normalnie , tak po kociemu.
Kefir
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob kwi 02, 2011 9:47 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Dzisiaj pobudka nastapila o 8 (ludzki kotek, dal pospac w weekend :ok: )

Z kolei Komandos po raz kolejny pokazal gdzie ma moja prywatnosc. No ok jakos juz sie przyzwyczailam robic siku z kotem na kolanach... no, ale kapiel? Dzisiaj moj czarny jelop uzyl wystajacej suchej czesci mojego ciala jako wyspy w wannie. Usiadl mi na dekolcie, obwinal sie ogonkiem mruczal i pacal lapka wode. Jak juz mialam dosc siersciucha i postanowilam go wyploszyc zanurzajac sie i moczac go to zaczal drzec ryja oburzony, wiec wrocilam na poprzednia pozycje i zawolalam TZ (w koncu Komandos jest jego, Hogata moja a Michal wspolny) zeby wzial swojego (on juz zna przymiotnik) siersciucha i wsadzil go sobie (on juz wie w co).

Serio, myslalam, ze Komandos nie jest w stanie bardziej ograbic mnie z prywatnosci. W koncu kradnie mi bielizne i z nia biega po domu, siedzi mi na kolanach jak sie zalatwiam i wyrywa mi jedzenie z reki... a tu jednak :mrgreen:

Mary_Poole

Post » Sob kwi 02, 2011 19:38 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Komandos Duża opowiadała co wyprawiasz, ale z Ciebie jełop młodziak - porzondny kot śpi, je i siem awanturuje, jak trza drapnie, ugryzie albo jak Michał z dyńki walnie no, ucz siem od Michała, o Hogata umi spać pół dnia bez odpoczynku z niej weś przykład
Emir

PearlRain

Post » Sob kwi 02, 2011 19:43 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

ja z tą babą nie mogę, jak whiskas kocham, nie mogę.... syczy, warczy a wygląda jak pół kota po katastrofie - a awanturuje się! Łysa jakaś, ucho obciachane, zęby ma trzy na krzyż i kszywe nogi. Ani się odsikać ani zjeść w spokoju. Nie mogie jak się na mnie patrzy. No nie mogie...
chłopaki, wesprzyjcie jakoś no...
Morf
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob kwi 02, 2011 19:49 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf kumpel fspółczujem, wiem jak jest mieszkać z babą mię tłukła na dodatek :cry: biednyś kumpel baba w domu to cóś strasznego, a może jej napukaj no
Emir

PearlRain

Post » Sob kwi 02, 2011 19:56 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

no kurde nie wiem... wchodzę do kuchni - ona tam siedzi i syczy, no to ja warczę i idę do salonu. Ona za mną . I mruczy. To ja zem się zaczymał. No i ona syczy. To ja też. Eeeee...nie wiem... Na Kefira też syczy i Kefir na nią, ale Kefir luzuje temat i nawet jom na łózko wpuścił. Ale poszła potem.
Chuda jest jak cholera. Waży mniej jak 2 kilo. To 1/3 mnie - tak Kefir obliczył. No i taka nastroszona, sfilcowana. No nie wiem.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Sob kwi 02, 2011 20:09 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

uważaj kumpel Hogata mjejsza niż ja więcej niż pół mnie a tłukła bez syczenia. mówiem Ci łepek jej myłem a ona mię w pysk za to, poślę Ci coś na pw sam zobacz kumpel
Emir

PearlRain

Post » Sob kwi 02, 2011 21:42 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Morf no ja tez zem myslal, ze trafi ni sie lepsze towarzystwo, ale przywykniesz.. Hogata mowi zebys sie na duzom obrazil profilaktycznie. I nie daj sie sprowokowac tej malej. Jak to lecialo?

'Nie wierz nigdy kobiecie
dobra rade ci dam
nic gorszego na swiecie
nie przytrafia sie Nam.. '

trzym sie Morf :ok:
Michal

Banda durnych kastrarow. Trzymaj sie mala I nie daj dziadom
hogata

Mary_Poole

Post » Nie kwi 03, 2011 9:55 Re: Michas, Komandos i Hogata oraz goscie

Hogata żebyś se nie myślała żem wysłał Morfowi film jaka z Ciebie słodka żmijka, może i Kefir obejrzał i siem zastanowi z tym wzdychaniem :evil:
Michas święte słowa żeś napisał o kobitach
Emir

PearlRain

[poprzednia][następna]