Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 17:38 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

potwierdzam-Marzenia nic nie zmyśla :D

a z Romana to taki jest miziak że szok 8O
i zachowuje się toczka w toczkę jak Promyś :D wybiega człowiekowi na przywitanie,gada coś,strzela baranki całym sobą..
jest już u nas całkiem na swoim-jak pojadą Trisia i karmelek to otworzę im wszystkie drzwi do siebie nawzajem i hulaj dusza piekła nie ma :ryk: :ryk: :ryk:

a Trisia już całkiem "zapomniała". Mizia się ,tuli-jak dawniej. I chyba stało się coś dziwnego-kotunia znormalniała-od powrotu tylko jedna kupa była poza kuwetą :piwa:
Takze Państwo dostaną parkę czystych i miziastych koteczków :kotek: :kotek:
Mam jeszcze zbyt małe sukcesy w oswojeniu karmelka, nie to co mój Tż...i chyba już nie zdążę za bardzo poprawić wyników ale jestem pewna że u Państwa kicio się "otworzy"-bo z każdym dniem jest mniej przestraszony mną a moim Tż-tem i Trisią już wcale..

Trusia już wychodzi całkowicie ze swej nory-czyli idzie ku lepszemu.
Fionka bez zmian, Belka śpiewa całymi dniami i nocami-nie wiem jak to możliwe że nie zdarła sobie jeszcze gardełka.
W pon dostanie drugi zastrzyk na grzyba i będzie miała przegląd pod lampą i może śmigać do Jus :kotek: :piwa:
Wtedy też Blusia będzie mogła śmignąć do Promysia albo do Romana,aby nie była samotna :roll:

oczywiście obiecuję sobie,jak za każdym razem, że zejdę z ilości tymczasków do pomieszczeń tylko tych niewykończonych-czyli tzw.DT-że po Edisi już pokój zatrzymam dla siebie,że po Blusi i Beli też nie zasiedlę tam żadnego kicia,bo to przecież gościnny a jak gość przyjezdża to musi spać z kotami...

póki co tej wersji zamierzam się trzymać :ok: :piwa: :piwa: ..bo i tak w naszej sypialni już na całego króluje Carlito a ja się duszę od wieczora do rana :roll: a on skubany w ogóle nie chce ze mną spać tylko się tuli do Tż-ta..

Marzeniu-umów się proszę z Panią bo Pani się niecierpliwi :D

Sz.Kocie-czy chciałabyś powoli zacząć ogłaszać Romana czy coś przy nim trzeba jeszcze zrobić?Bo ja myślę, za tydzień bym go zaszczepiła i może śmigać,no nie?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt kwi 01, 2011 9:38 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Ja to bym spokojnie Romana ogłaszała - zresztą przeglądam ogłoszenia i ludzie szukają dorosłych kotow także, więc... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Wiecie, że dzięki Karmelkowi, który był u mnie kilkadziesiąt godzin moja Nuteczka jest bardziej proludzka i przychodzi na głaskanie oraz daje się głaskać, a nawet nadstawia łepek, także w trakcie zabawy? :piwa: ale nie zapomnę jej przerażenia, gdy skryła się w wersalce, a ja myslałam, ze jest w drugim pokoju w szafie i wpuściłam Karmelka...zresztą on tę wersalkę mocno w środku eksplorował, ale żadnych wrzasków i syków nie było.... tylko wcisnieta w pościel mała czarna puchata kulka.. :roll:

Wczoraj też miałam Pierwsze Polowanie Na Muchę :D :D :D skuteczne - kolację upolowała Notka :piwa: :piwa: :piwa: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 01, 2011 14:11 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Dziewczyny,nie można się dodzwonić do Sz.Kota i nie pojawia się od kilku dni w ogóle. A to do Niej w ogóle niepodobne..
martwimy się o Nią-czy nic się Jej nie stało-czy ktoś wie gdzie mieszka albo ma z Nią kontakt??

...i w ogóle i Bianki i Erin i Gibutka też ostatnio nie widać-co się dzieje???..tylko my z Marzenią zostałyśmy?? 8O 8O
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pt kwi 01, 2011 14:18 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

smarti pisze:Dziewczyny,nie można się dodzwonić do Sz.Kota i nie pojawia się od kilku dni w ogóle. A to do Niej w ogóle niepodobne..
martwimy się o Nią-czy nic się Jej nie stało-czy ktoś wie gdzie mieszka albo ma z Nią kontakt??

...i w ogóle i Bianki i Erin i Gibutka też ostatnio nie widać-co się dzieje???..tylko my z Marzenią zostałyśmy?? 8O 8O

Z tego co rozgryzam FB, to jakieś 50 minut temu dodała post na tablicy. Napiszę do niej na FB, żeby się odezwała. :wink:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt kwi 01, 2011 14:21 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Mruśkowo pisze:
smarti pisze:Dziewczyny,nie można się dodzwonić do Sz.Kota i nie pojawia się od kilku dni w ogóle. A to do Niej w ogóle niepodobne..

Z tego co rozgryzam FB, to jakieś 50 minut temu dodała post na tablicy. Napiszę do niej na FB, żeby się odezwała. :wink:

napisz,proszę koniecznie-bo może coś się stało-może potrzebuje pomocy.. :roll:
poza tym Roman jest taki miziasty i tak świetnie się czuje-chciałam Jej to powiedzieć :D

smarti

Post » Pt kwi 01, 2011 14:23 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

smarti pisze:
Mruśkowo pisze:

napisz,proszę koniecznie-bo może coś się stało-może potrzebuje pomocy.. :roll:
poza tym Roman jest taki miziasty i tak świetnie się czuje-chciałam Jej to powiedzieć :D

Już do niej napisałam. Mam nadzieję, że się odezwie. :)
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Pt kwi 01, 2011 14:25 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Gibutek był u mamy bo miała zabieg w szpitalu, teraz Gibutek jest chory ale nie leży tylko chodzi do pracy i jeździ po wetach też, bo Frnaia zaczęła terapię na FIV i w ogóle nie wiem w co łapy włożyć. W środę wyszłam z domu o 9 a wróciłam o 23 - tak jest :ok:
Czytam ale mam teraz kisiel zamiast mózgu (bo mózg wysmarkałam razem z katarem :roll: ) i nic mądrego nie napiszę ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt kwi 01, 2011 14:27 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Szalony była godzinę temu na Miau. 8O Tak wynika z jej profilu. :ok:
Ostatnia wizyta: 1 kw 2011, 14:24.

Mruśkowo

Post » Pt kwi 01, 2011 14:32 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Martyna odpoczywa :wink: :D gadałam z nią :) nie ma się co martwić. Z resztą nie dziwię się jej, tyle miała ostatnio na głowie. Dajcie dziewczynie odetchnąć :D
Też się dziwiłam co taka cisza, no ale dała znać, że żyje i odpoczywa 8)

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 01, 2011 15:19 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Bianka chorowała cały zeszły tydzień. W tym tygodniu pada na twarz, bo w pracy dużo roboty. Wczoraj wycieczka z Bianką i Angusem do weterynarza po zaświadczenie, a dziś o 4 w nocy wyjazd na wystawę do Jaworzna :roll:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt kwi 01, 2011 17:56 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

A Erin w tym tygodniu miała taki zasuw w robocie, że ledwo taczkę nadążała ładować :roll:
Jestem tak padnięta, że ledwo na oczy patrzę. Ale dziś się wyśpię i jutro przysiądę do tego, co obiecałam zrobić.
A jak faktura, doszła?

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt kwi 01, 2011 18:08 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Ja wpadam i podczytuje na ile czas mi pozwala. Martwię się Fionką że nie ma postepów. Nasza trzykolorka Shina która jest w DT dopiero teraz trochę sie przełamała, była też taka nieufna i dzikawa. Poszła do DT mniej więcej kilka dni po Fionce. Teraz dopiero zaczyna trochę wychodzić z ukrycia, ale głaskać jeszcze się nie daje. Jednak zaczyna się juz bawić. Widocznie one potrzebują więcej czasu.
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Pt kwi 01, 2011 18:47 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Iburg pisze: Martwię się Fionką że nie ma postepów.

Ale to przecież nieprawda :!: Przecież gdy byłam tydzien temu to Fionka nie siedziała ju w transporterze tylko na parapecie i chciała byc glaskana.. Jak dla mnie postępy sa i to duże.

Dzisiaj dzwonil do mnie domek Karmelka i Trisi -już sie nie mogą doczekać, a dzieci od poniedziałku odliczają godziny do przyjazdu kotów :piwa: :piwa: :piwa:
Kupione jest już wszystko, łącznie z drapakiem i jutro futra koło 12-13 zawitają w swoim domu na zawsze :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt kwi 01, 2011 22:33 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

ok,dobrze że się wszystkie odnalazły :D :piwa:

idę spać-kolorowych snów :D :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :1luvu: :kotek: :D

smarti

Post » Pt kwi 01, 2011 22:49 Re: Kicie u Smarti-DS już nie może doczekać się Karmelka i Trisi

Ja tez jestem chociaz tylko czytam. Na nic czasu nie mam mimo urlopu a i jeszcze jakis wirusik sie przyplatal i zwijam sie z bolu brzucha i mdlosci od wczorajszego wieczora.
Miziaki dla wszystkich Twoich tymczasow i rezydentow Iwonko.
magdajedral

[poprzednia][następna]