Moderator: Moderatorzy
gerardbutler pisze:ja uwazam że pies ktory sika i robi kupy po domu powinien mieszkac w budzie
nie na lancuchu, ale uuwazam ze nie powinno sie tolerowac sikania po domu
jakie jest wasze zdanie?
uwazam ze jak pies jest chory i nie pomagaja zadne leki a nie ma sie pieniedzy na diagnostyke to powinno sie tego psa uspic
co wy o tym myslicie?
na watku dogomanii, uwazaja ze powinno sie tolerowac wybryki swoich psow
a wy co o tym sadzicie?
powiedzieli na dogo ze jestem wariatka , bo zalozylam watek psom moich sasiadow a potem kazalam zamknac
no ale co poradze jak sie rozmyslili? jakoie jest wasze zsanie?
gerardbutler pisze:ja uwazam że pies ktory sika i robi kupy po domu powinien mieszkac w budzie
jakie jest wasze zdanie?
uwazam ze jak pies jest chory i nie pomagaja zadne leki a nie ma sie pieniedzy na diagnostyke to powinno sie tego psa uspic
co wy o tym myslicie?
a wy co o tym sadzicie?
powiedzieli na dogo ze jestem wariatka , bo zalozylam watek psom moich sasiadow a potem kazalam zamknac
Serniczek pisze:gerardbutler pisze:ja uwazam że pies ktory sika i robi kupy po domu powinien mieszkac w budzie
jakie jest wasze zdanie?
co wy o tym myslicie?
a wy co o tym sadzicie?
takie podejśce do zwierząt jest wysoce niewłaściwe.Nie pierwszy raz czytam Twoje,zaskakujące posty-nie podobają mi się![]()
Zwierzę czuje-także takie negatywne emocje jak Twoje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość