mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

O wszystkich stworzeniach poza kotami

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 17:35 mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

mika i maxs proszą o domki inaczej czeka je uspienie lub schron!ratuj!
witajcie
piszę ten watek na prośbe moich sąsiadow
Mają dwa psy Maxa i mikę
niestety z braku czasu, finansow, oraz wrednych sąsiadów musza sie pozbyc psow
blagam o pomoc w ich ogłaszaniu!!!!
sąsiadka ma już dośc , nie ma siły sama zajmowac sie psami
troszke o psach:
Maks: ok 9 letni psiak
stary i chory-prawdopodobnie ma problemy z wchłanianiem , bo mimo iż dostaje jesc 3 razy dziennie wielki gar, chudy jest jak patyk
nie jest wykastrowany,raczej nie nadaje sie do domu z dziecmi
najlepiej żeby trafił do budy i do kojca lub na jakis duży teren -pies hałaśliwy, szczekliwy
całe życie spedził na łańcuchu przy budzie
mika ok 6 letnia suczka biala w brązowe łatki
nie sterylizowana
szczekliwa
mieszka w domu, niestety nie potrafi zachowac czystości -od szczeniaka leje po domu- z tego powodu chcą ja oddać
mika ma padaczkę, jeżeli sie nie uda gdzieś oddać prawdopodobnie zostanie uśpiona
błagam o ogłoszenia , szukanie czegokolwiek
inaczej trafia do schroniska!!!
zdjecia dołącze niedługo
Ostatnio edytowano Czw mar 31, 2011 18:59 przez gerardbutler, łącznie edytowano 1 raz
gerardbutler

Post » Śro mar 30, 2011 21:37 Re: mika i Maks prosza o dom inaczej czeka je uspienie!!!!!!!!!

:!:
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Śro mar 30, 2011 23:51 Re: mika i Maks prosza o dom inaczej czeka je uspienie!!!!!!!!!

napisz na dogo.. :!:
ObrazekObrazekObrazek

Koszmaria

Od: Pon lut 04, 2008 1:17

Post » Czw mar 31, 2011 15:51 Re: mika i Maks prosza o dom inaczej czeka je uspienie!!!!!!!!!

napisalam, najlepsze jest to że nie wiadomo cyzy oddadza te psy w lepsze rece, bo matka chce oddac a syn nie mimo ze nie ma zamiaru poprawic im bytu..........nie wiem jak ze zdjeciami . bo nie wiem czy im zrobia
gerardbutler

Post » Czw mar 31, 2011 17:56 Re: mika i Maks prosza o dom inaczej czeka je uspienie!!!!!!!!!

wklej linka na dogo
na necie z doskoku : kontakt: 607 488 598
Obrazek

BUDRYSEK

Od: Czw maja 22, 2008 19:37

Post » Czw mar 31, 2011 18:35 Re: mika i Maks prosza o dom inaczej czeka je uspienie!!!!!!!!!

watki na dogo,ale chyba nici z szukania nowych domkow bo syn wlascicielki sie nie zgadza oddac psow
http://www.dogomania.pl/threads/205131- ... nie-!ratuj!
gerardbutler

Post » Czw mar 31, 2011 18:59 Re: mika i Maks prosza o dom inaczej czeka je uspienie!!!!!!!!!

no i d...pa nie oddadza psow, bo powiedzieli ze za stare i gdzies indziej beda sie meczyc
tak wiec d...pa blada zamykam ogloszenie prosze o usuniecie
gerardbutler

Post » Pt kwi 01, 2011 11:44 Re: mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

prosze zamknac watek!!!!!!!!!!!!!
adopcja nie aktualna
gerardbutler

Post » Pt kwi 01, 2011 16:05 Re: mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

ja uwazam że pies ktory sika i robi kupy po domu powinien mieszkac w budzie
nie na lancuchu, ale uuwazam ze nie powinno sie tolerowac sikania po domu
jakie jest wasze zdanie?
uwazam ze jak pies jest chory i nie pomagaja zadne leki a nie ma sie pieniedzy na diagnostyke to powinno sie tego psa uspic
co wy o tym myslicie?
na watku dogomanii, uwazaja ze powinno sie tolerowac wybryki swoich psow
a wy co o tym sadzicie?
powiedzieli na dogo ze jestem wariatka , bo zalozylam watek psom moich sasiadow a potem kazalam zamknac
no ale co poradze jak sie rozmyslili? jakoie jest wasze zsanie?
gerardbutler

Post » Nie kwi 10, 2011 16:42 Re: mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

gerardbutler pisze:ja uwazam że pies ktory sika i robi kupy po domu powinien mieszkac w budzie
jakie jest wasze zdanie?
uwazam ze jak pies jest chory i nie pomagaja zadne leki a nie ma sie pieniedzy na diagnostyke to powinno sie tego psa uspic
co wy o tym myslicie?
a wy co o tym sadzicie?
powiedzieli na dogo ze jestem wariatka , bo zalozylam watek psom moich sasiadow a potem kazalam zamknac

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Nie no teraz to mnie zabiłaś 8O

Moja suka sika w domu, mimo tego, że wielokrotnie i różnymi metodami ją uczyliśmy i radziliśmy się behawiorysty... I co z tego? To nie oznacza, że ma iść do budy :roll: To może jak dziecko się będzie dłużej niż 2lata uczyć załatwiać do nocnika a nie w pampersa to je do chlewa wywalmy, co?

Poza tym co to za pomysł, żeby usypiać psa, bo się nie ma na diagnostykę? Co ty za brednie opowiadasz? Ja NIE MAM na diagnostykę swoich zwierząt tymczasowych, ale staję na głowie, żeby te pieniądze znaleźć. Prędzej siebie bym sprzedała niż uśpiła zwierzaka ot tak, bo mnie nie stać na diagnozę...
Może lepiej usypiajmy ludzi, którzy do pewnych stanów doprowadzają, hmm?
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie kwi 10, 2011 19:01 Re: mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

gerardbutler pisze:ja uwazam że pies ktory sika i robi kupy po domu powinien mieszkac w budzie
jakie jest wasze zdanie?
co wy o tym myslicie?
a wy co o tym sadzicie?

takie podejśce do zwierząt jest wysoce niewłaściwe.Nie pierwszy raz czytam Twoje,zaskakujące posty-nie podobają mi się :evil:
Zwierzę czuje-także takie negatywne emocje jak Twoje.
Serniczek

Post » Pon kwi 11, 2011 8:36 Re: mika i Maks prosza odom..prosze zamknac i usunac post

Serniczek pisze:
jakie jest wasze zdanie?
co wy o tym myslicie?
a wy co o tym sadzicie?

takie podejśce do zwierząt jest wysoce niewłaściwe.Nie pierwszy raz czytam Twoje,zaskakujące posty-nie podobają mi się :evil:
Zwierzę czuje-także takie negatywne emocje jak Twoje.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21