Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Nie wskażę, z prostej przyczyny - zacznie się z Twojej strony analiza i roztrząsanie danego przypadku - jeszcze bardziej uwypuklając problem danej osoby. I to na forum ogólnodostepnym.
pixie65 pisze:nie będę raportować modom Twoich personalnych wycieczek w moją stronę.
pixie65 pisze:zupełnie świadomie nie wykorzystuję ogólnie dostępnych na forum informacji do jakichkolwiek działań poza nim.
MariaD pisze:pixie65 pisze:zupełnie świadomie nie wykorzystuję ogólnie dostępnych na forum informacji do jakichkolwiek działań poza nim.
a na forum, do "dokopania"?Napiszesz takie oświadczenie?
kota7 pisze:Marcelibu pisze: Dla mnie nie jesteś człowiekiem.
Marcelibu, zastanów się czasem, zanim coś napiszesz. Rozumiem różnicę w poglądach, rozumiem zacietrzewienie obu stron, mogę również zrozumieć to bezustanne obrzucanie się błotem i wytykanie palcami w stylu 'a nie, bo ty...'. Ale tu osiągnęłaś mistrzostwo, którego z żadnej ze stron do tej pory i żadnej z uczestniczek się nie udało. jak można odmówic komuś człowieczeństwa z tak idiotycznego powodu, jakim jest jakiś tam konflikt???
mirka_t, czy to prawda? A jeżeli tak, to dlaczego nie ogłaszasz Okty?seidhee pisze:Agat i jeszcze jeden kot mają ogłoszenia na ale.gratka z 18.03. Kilka kotów ma ogłoszenia z 9.03. Okta nie.
pixie65 pisze:Nie zwracasz uwagi na chamskie epitety
pixie65 pisze:I sama nie potrafisz się powstrzymać od przyklejenia łatki.
Olinka pisze:kota7 pisze:Marcelibu pisze: Dla mnie nie jesteś człowiekiem.
Marcelibu, zastanów się czasem, zanim coś napiszesz. Rozumiem różnicę w poglądach, rozumiem zacietrzewienie obu stron, mogę również zrozumieć to bezustanne obrzucanie się błotem i wytykanie palcami w stylu 'a nie, bo ty...'. Ale tu osiągnęłaś mistrzostwo, którego z żadnej ze stron do tej pory i żadnej z uczestniczek się nie udało. jak można odmówic komuś człowieczeństwa z tak idiotycznego powodu, jakim jest jakiś tam konflikt???
Z tego wniosek, że to jest forum, na którym można takie rzeczy pisać, nie ponosząc konsekwencji.
Korciaczki pisze: To jedno wielkie OT. Ja się dziwię, że moderatorzy nie reagują.
MariaD pisze:pixie65, przypomnij sobie stronę wstecz że pisałam ogólnie o tym "trendzie" do dokopywania z użyciem informacji prywatnych. W nawiązaniu do wypowiedzi Agn.
MariaD pisze:Podjęłaś temat, więc z Tobą dyskutuję. Natomiast nie twierdzę, że to TY konkretnie "dowalasz" w ten sposób, w moich postach nie ma do tego odniesienia.
MariaD pisze:Jeżeli poczułaś się "wywołana do tablicy", na to nie mam wpływu.
MariaD pisze:(...)Nie udawaj, że nie wiesz, nie znasz i wogóle pierwsze słyszysz o czymś takim. Nie bądź, na dodatek, zakłamana.
MariaD pisze:pixie65 pisze:Nie zwracasz uwagi na chamskie epitety
Zwracam uwagę, natomiast nie często w watku bo to wywołuje dalszą falę agresji i chamstwa. Od pilnowania porządku na forum sa modzi. Nie moja rola by kogoś wyciszać czy zwracać uwagę. Oduczyłam się tego.
MariaD pisze:pixie65 pisze:I sama nie potrafisz się powstrzymać od przyklejenia łatki.
Tak, czasami nie potrafię się powstrzymać.Nobody is perfect.
![]()
Korciaczki pisze:Uważam, że ten wątek powinien zostać przeniesiony na Koci-łapci. Nie wiem, co robi on w dziale Koty. Ten i poprzednie wątki Mirki_t już dawno nie są o kotach. Najgorsze, że są one cały czas praktycznie na pierwszej stronie, na górze. Ja też trafiłam na nie przez przypadek, choć przyznam że i przez ciekawość. Jakiś miesiąc temu.
Każdy tutaj może wejść. Przez przypadek właśnie. ...
Olinka pisze:kota7 pisze:Marcelibu pisze: Dla mnie nie jesteś człowiekiem.
Z tego wniosek, że to jest forum, na którym można takie rzeczy pisać, nie ponosząc konsekwencji.
Marcelibu pisze:Co za przewrotność i manipulacja...
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd, puszatek, squid i 337 gości