PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 01, 2011 9:28 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

dagmara-olga pisze:może nowy banerek?

"koty przegrały z miastem"

"Radomsko. To nie jest miejsce dla kotów"

nie chcę urazić mieszkańców, ale rzucam hasła, może ktoś coś wymyśli?
Żeby był świeży banerek.
I dość ostry...

dobry pomysł... napiszę do panikota :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt kwi 01, 2011 9:39 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

Mam pytanie od DT czy Iga jest zaszczepiona :?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 01, 2011 9:42 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

CatAngel pisze:Mam pytanie od DT czy Iga jest zaszczepiona :?:

tak... teraz na dniach była szczepiona :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 9:43 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

Hanulka pisze:

Wysłałam jeszcze na PW to co mi Kasia napisała

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 01, 2011 9:45 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

CatAngel pisze:
Hanulka pisze:

Wysłałam jeszcze na PW to co mi Kasia napisała

odebrałam :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 10:30 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

Jestem, czytam, postaram się wymyślić jakiś banerek :mrgreen:

Co do pism, to może by się również zastanowić nad pismem do wojewody, jako organu nadrzędnego nad prezydentem Radomska. Nie liczyłabym na jakieś efekty (cóż znaczy jedna kociarnia w skali województwa :? niestety :?), ale z drugiej strony czasami pomoc przychodzi z najmniej oczekiwanej strony, a najmniej prawdopodobne rozwiązania okazują się najbardziej skuteczne ....

A co do rzeczywistości w jakiej żyjemy, to niestety Dagmara ma rację :( Żyjemy w Polsce, tu się stawia coraz większe pomniki zamiast realnie pomagać potrzebującym. Mój mózg nie ogarnia takich sytuacji jaka się właśnie wydarzyła w Radomsku, żeby tu jeszcze chodziło o jakieś gigantyczne pieniądze, ale to chodzi o kawałek ciepłego kąta dla kilkunastu kotów, czy to tak wiele? No ale to jest znacznie mniej medialne niż wybudowanie kolejnego pomnika ... Taki przykład z mojego podwórka, nie o zwierzęta chodzi, ale skala potrzeb jest dla mnie nieporównywalna. W Krakowie obcięto jakoś kosmicznie dotacje dla szkół i przedszkoli, brakuje na podstawowe potrzeby (jedna radna się tłumaczyła, że nie wiedziała na co się zgadza :? nie, nie żartuję), ale za to będziemy mieć dwa nowe stadiony :evil: jakby nie mogli grać na jednym, jak w cywilizowanym świecie, gdzie jest jeden stadion miejski i finito. Grrrr.
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt kwi 01, 2011 10:36 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

I przypominam :roll:

http://www.organizacjepozytku.info/

RTOZ na samej górze piątej strony :ok: jakby tak dotrzeć do trzeciej ... ale to potrzeba (na chwile obecną) przekroczyć 60 głosów (a mamy teraz 25). Zatem klikajcie, to 10 sekund, z jednego IP można klikać raz dziennie :!:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt kwi 01, 2011 11:04 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

panikota pisze:I przypominam :roll:

http://www.organizacjepozytku.info/

RTOZ na samej górze piątej strony :ok: jakby tak dotrzeć do trzeciej ... ale to potrzeba (na chwile obecną) przekroczyć 60 głosów (a mamy teraz 25). Zatem klikajcie, to 10 sekund, z jednego IP można klikać raz dziennie :!:

dzięki za baner :D

:lol: wstawiłam do podpisu.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 12:32 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

panikota pisze:http://www.organizacjepozytku.info/

Już ma 30 głosów i jest na dole czwartej :) Do wejścia na trzecią potrzebuje jeszcze ze 30...

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pt kwi 01, 2011 12:34 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

aburacze pisze:
panikota pisze:http://www.organizacjepozytku.info/

Już ma 30 głosów i jest na dole czwartej :) Do wejścia na trzecią potrzebuje jeszcze ze 30...

Pozdrawiam!

Adam

dziękuję :D :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 14:47 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

szkoda gadać, piszmy, nie siedźmy z założonymi rękami bo to najgorsze co można zrobić...
swoją drogą ktoś chyba powinien już odpowiedzieć na jakąś choćby petycję
bo nie spodziewam się że radni umieją wysłać maila
kur... kur... kur...
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt kwi 01, 2011 15:57 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

pluskwa6 pisze:szkoda gadać, piszmy, nie siedźmy z założonymi rękami bo to najgorsze co można zrobić...
swoją drogą ktoś chyba powinien już odpowiedzieć na jakąś choćby petycję
bo nie spodziewam się że radni umieją wysłać maila
kur... kur... kur...

westchnęłam se tylko :( :evil:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 17:17 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

aa chcialam powiedzieć że wróciłam do świata żywych tzn tych co mają internet :mrgreen:
wysuszyłam porządnie modem i działa pięknie :)

kociaki się niestety nie polubiły jeszcze. Ale zauważyłam że ciut lepiej Marcyśka dogaduje się z Czarusiem niż z Basią.

Porobiłam Czarusiowi właśnie parę zdjęć i zaraz pomyślę nad jakąś akcją!
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pt kwi 01, 2011 17:29 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

Nowe fotki Czarusia:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Pt kwi 01, 2011 17:36 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

Ale cudo!
Wygląda jakby sobie tygrysi płaszczyk rozpięty założył
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]