PO EKSMISJI KAN PILNIE: TDT/DT/DS!POMOCY!kotów wciąż przybwa

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 21:15 Re: EKSMISJA KAN! od jutra Czaruś i Basia na bruk???? POMOCY!!!!

czaruś miał czelność wejść do domku Marcyśki. jak tylko wyszedł ona tam wlazła i broni terytorium :D
Obrazek

katipe

Od: Pt sty 07, 2011 19:35

Post » Czw mar 31, 2011 21:29 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

i słusznie... :ok: kurdę, ale będzie się działo... chyba nie miały okazji się poznać wcześniej...
w sobotę/niedzielę transport do dt/ds

oj... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw mar 31, 2011 21:44 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

No to piszę na FB że mamy DT :) uspokoję troszkę ludzi, bo mi już z tych stresów nie będą chcieli pomagać :ryk:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt kwi 01, 2011 6:28 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

Marcyśka dzielna kocia feministka :ok: :ok: :ok:
Obrazek

pluskwa6

Od: Pt maja 21, 2010 12:50

Post » Pt kwi 01, 2011 6:33 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

ojj tak... nie wiem jak to się stalo że koty były cicho w nocy, ale marcyśka na pewno oka nie zmrużyła.
teraz musimy chyba rozdzielić kociaki na te 8 godzin bo one są dwa a marcyśka sama... boję się co bym mogła zastać po powrocie do domu ;)
Obrazek

katipe

Post » Pt kwi 01, 2011 8:25 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

dobry pomysł.. :ok:
czekam na relację po pracy :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 8:32 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

Kochani, i w ten oto sposób nie mamy lokalu... :(
sprzęt (drapaki itp., karma) jest i będzie przetransportowana do piwnicy.. teraz są tam chore 3 koty + w innej dochodzące... pod opieką RTOZ oczywiście wszystkie koty w dt, szpitalu, na działkach i piwnicach, na ulicach...

nie mogę w to uwierzyć.. władze Radomska po raz kolejny mają zwierzęta gdzieś.. i te w schronie i te pod opieką RTOZ...i wszystkie inne bezdomne i niezaopiekowane ..
i tak po prostu nic się w tym temacie nie dzieje.. :roll: :roll:
w jakiej rzeczywistości my żyjemy????
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 8:36 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

CatAngel pisze:No to piszę na FB że mamy DT :) uspokoję troszkę ludzi, bo mi już z tych stresów nie będą chcieli pomagać :ryk:

Czaruś i Basia są u katipe na tdt, spróbujmy zrobić wszystko, żeby znaleźć dt/ds dla Czarusia i Igi w Radomsku lub okolicach lub... gdzie to możliwe..

dt w Warszawie dla Czarusia jest.. transport w sobotę załatwiony.. :ok:

W niedzielę katipe przywiezie do Łodzi Maxia - ds Łódź, Basię, jedziemy dalej do ds..

zostaje poszukiwanie dt/ds dla Igi...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 8:57 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

Hanulka pisze:Kochani, i w ten oto sposób nie mamy lokalu... :(
sprzęt (drapaki itp., karma) jest i będzie przetransportowana do piwnicy.. teraz są tam chore 3 koty + w innej dochodzące... pod opieką RTOZ oczywiście wszystkie koty w dt, szpitalu, na działkach i piwnicach, na ulicach...

nie mogę w to uwierzyć.. władze Radomska po raz kolejny mają zwierzęta gdzieś.. i te w schronie i te pod opieką RTOZ...i wszystkie inne bezdomne i niezaopiekowane ..

żyjemy w Polsce. Ludzie tu niewiele znaczą - chyba, że są politykami, "biznesmenami" , urzędnikami... Zwierzęta? Ależ proszę....
Tu szanuje się tylko wyssane z palca, rozdmuchane medialnie i wątpliwe "autorytety" .... na to wystarcza pieniędzy, złotych tablic, wielkich słów.
..... tu nie liczą się czyny i praca - tu wystarczy głóśno i z przejęciem przemawiać. Cóż z tego, że od rzeczy...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt kwi 01, 2011 9:00 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

ehh zanim jeszcze wyszliśmy z domu Marcyśka ze strachu zamiast w kuwecie załatwiła się na nasz router do Internetu i się spalił... mam nadzieję że jeszcze dziś uda mi się go wymienić na nowy i nie będę odcięta od świata!

a co do lokalu... może warto wystosować jeszcze oficjalne pismo do starostwa? bo tego nie robiliśmy, przynajmniej drogą oficjalną.
Obrazek

katipe

Post » Pt kwi 01, 2011 9:02 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

Hanulka pisze:
CatAngel pisze:No to piszę na FB że mamy DT :) uspokoję troszkę ludzi, bo mi już z tych stresów nie będą chcieli pomagać :ryk:

Czaruś i Basia są u katipe na tdt, spróbujmy zrobić wszystko, żeby znaleźć dt/ds dla Czarusia i Igi w Radomsku lub okolicach lub... gdzie to możliwe..

dt w Warszawie dla Czarusia jest.. transport w sobotę załatwiony.. :ok:

W niedzielę katipe przywiezie do Łodzi Maxia - ds Łódź, Basię, jedziemy dalej do ds..

zostaje poszukiwanie dt/ds dla Igi...

Pamiętaj że mam ten awaryjny DT dla jednego kota może dla Igi zerknę gdzie jest ten DT :)

Edit: Kraków
Ostatnio edytowano Pt kwi 01, 2011 9:05 przez CatAngel, łącznie edytowano 1 raz

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 9:03 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

:( więc jednak stres duży... kurczę.. :oops:

katipe, nie jedno już chyba pismo andzelika wysmarowała, ale może warto kolejne?

może warto by gołosić pilną adopcję Czarka i Igi?? może ktoś w Radomsku dałby jednak dom, żeby nie targać Czarka do Warszawy?

CatAngel, zerknij, proszę.. :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 9:07 Re: EKSMISJA KAN! Czaruś i Basia na tdt u katipe :) dt Wa- wa:)

Hanulka pisze:Kochani, i w ten oto sposób nie mamy lokalu... :(

Mogę to zacytować w wydarzeniu Czarna i Basi :?:

CatAngel

Post » Pt kwi 01, 2011 9:09 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

możesz.. nawet jako własne :wink:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt kwi 01, 2011 9:25 Re: EKSMISJA KAN DOKONANA! Czaruś i Basia na tdt u katipe :)

może nowy banerek?

"koty przegrały z miastem"

"Radomsko. To nie jest miejsce dla kotów"

nie chcę urazić mieszkańców, ale rzucam hasła, może ktoś coś wymyśli?
Żeby był świeży banerek.
I dość ostry...
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]