Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:No to piszę na FB że mamy DTuspokoję troszkę ludzi, bo mi już z tych stresów nie będą chcieli pomagać
Hanulka pisze:Kochani, i w ten oto sposób nie mamy lokalu...![]()
sprzęt (drapaki itp., karma) jest i będzie przetransportowana do piwnicy.. teraz są tam chore 3 koty + w innej dochodzące... pod opieką RTOZ oczywiście wszystkie koty w dt, szpitalu, na działkach i piwnicach, na ulicach...
nie mogę w to uwierzyć.. władze Radomska po raz kolejny mają zwierzęta gdzieś.. i te w schronie i te pod opieką RTOZ...i wszystkie inne bezdomne i niezaopiekowane ..
i tak po prostu nic się w tym temacie nie dzieje..![]()
![]()
w jakiej rzeczywistości my żyjemy????
Hanulka pisze:CatAngel pisze:No to piszę na FB że mamy DTuspokoję troszkę ludzi, bo mi już z tych stresów nie będą chcieli pomagać
Czaruś i Basia są u katipe na tdt, spróbujmy zrobić wszystko, żeby znaleźć dt/ds dla Czarusia i Igi w Radomsku lub okolicach lub... gdzie to możliwe..
dt w Warszawie dla Czarusia jest.. transport w sobotę załatwiony..![]()
W niedzielę katipe przywiezie do Łodzi Maxia - ds Łódź, Basię, jedziemy dalej do ds..
zostaje poszukiwanie dt/ds dla Igi...
Hanulka pisze:Kochani, i w ten oto sposób nie mamy lokalu...![]()
sprzęt (drapaki itp., karma) jest i będzie przetransportowana do piwnicy.. teraz są tam chore 3 koty + w innej dochodzące... pod opieką RTOZ oczywiście wszystkie koty w dt, szpitalu, na działkach i piwnicach, na ulicach...
nie mogę w to uwierzyć.. władze Radomska po raz kolejny mają zwierzęta gdzieś.. i te w schronie i te pod opieką RTOZ...i wszystkie inne bezdomne i niezaopiekowane ..
i tak po prostu nic się w tym temacie nie dzieje..![]()
![]()
w jakiej rzeczywistości my żyjemy????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 819 gości