Bardzo, bardzo dziękujemy

Ada, jak tylko opanuje znarowiony komputer i zmusi go do współpracy, natychmiast wstawi zdjęcia

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Adria pisze:Ostatnimi czasy mam straszny problem z dostaniem pieluch dla Avatara. W hurtowni, w której kupowaliśmy do tej pory a która miała przystępną cenę niestety nie ma i nie wiadomo kiedy będą. W sklepie czy lecznicy przebitka jest ogromna a z kasą też u nas kiepsko
Niestety pieluchy dziecięce u nas sie nie sprawdzają. Po wycięciu dziury na ogonek wkład wew. cześto wylatuje a sam otwór jest dosyć ostry i napewno sprawia Avatarkowi dyskomfort. Sama pielucha nie jest dla niego komfortowa a w dziecięcej już maxymalnie marudzi
Najwygodniejsze dla niego są pieluchy King Dog w rozmairze XL. Mają one oryginalne wycięcie na ogonek i Avatar może sobie swobodnie nim ruszać. W opakowaniu jest 12szt. Skromnie licząc 2 szt na dzień to opakowanie nie starcza nawet na tydzień![]()
Pieluszki i podkłady higieniczne potrzebne nam są w każdej ilości
Myszka.xww pisze:Avatar chyba zakopał się w pieluszkach i zapadł w sen zimowy
vega013 pisze:W zwykłych "dzieciowych" pampersach nie wycina się dziury. Trzeba zrobić niewielkie pionowe nacięcie na ogon i zakładać tak, żeby pod odbytem był pampers. Wtedy wszystko będzie w porządku. Mam jeszcze po Bokirce trochę pampersów w najmniejszym rozmiarze (ok. 3 kg). Czy by Cię urządzały? Jeżeli tak, to przyślę.
Smarujesz kotuniowi tyłokocie Sudocremem? U mnie Kiciek nie miał podrażnień, natomiast Bokirka mimo troskliwej pielęgnacji miała stale podrażnioną skórę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 44 gości