Imbirku 3mamy bardzo bardzo mocno

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Osset może nie będzie źle. My tez wynajmujemy, 5 piętro, a żeby cokolwiek zabezpieczyć to trzeba wiercić w betonie i grubej ocieplinie - kołki wypadają, więc nie zabezpieczone, za to Regulamin Otwierania Okien znany wszem i wobec wszystkim kto choć na chwilę był w mieszkaniu (a okna tylko w czasie mycia są otwierane "normalnie", koty w drugim pokoju zamknięte i pilnowane). Nie żebym nie była za zabezpieczeniem ale nie zawsze się da to zrobić nieinwazyjnie w nieswoim mieszkaniu (jak będę miała swoje to pierwsze co zrobię to zabezpieczenia). Właściciele też się często zgadzają pod warunkiem pokrycia ewentualnych szkód (JaEwka ma zasikane na wylot panele przez nerkową Wilczkę, będzie wymieniać). No różnie to jest, naprawdę. Ważne że jest umowa, że jest zobowiązanie że "jakby co" to kocio nie trafi na ulicę. Mocna kciuki![]()
![]()
rebellia1 pisze:Będzie dobrze![]()
To kto jeszcze został w piwnicy, czy same dziczki?
Gibutkowa pisze:No szkoda że nie ma z nimi kontaktu, bo by się może coś doradziło, jakieś feliłeje, kocimiętki inne cuda na kiju, a tak to nie wiadomo nawet jak postępuje oswajanie z nowym domem.
rebellia1 pisze:Trzeba będzie Allegro, mogę wystawić ogłoszenie, potrzebuję tylko dane jakieś i podać numer kontaktowy i foty. Trzeba by do mnie tylko zakukać na PW.
Imbirek już miał Allegro, ale może reszta potrzebuje?
rebellia1 pisze:Jeśli wówczas będą potrzebować Allegro, to mogę wystawić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 694 gości