Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zofia&Sasza pisze:pixie65 pisze:To znaczy, że jak nie jestem zbieraczką to nie mam prawa zabierać głosu![]()
![]()
Zofia&Sasza - powoli utwierdzasz mnie w moich przypuszczeniach co do powodu, dla którego zajęłaś się tematem zbieractwa![]()
A tak BTW - te dwa (?) koty, które trzymasz zamknięte w "wolierze".
Jeden siedzi tam już zdaje się dwa lata?
Mają fajnie i się nie stresują?pixie65 pisze:Ja już od dłuższego czasu czekam na numer konta Zofia&Sasza.
Ale ona się miga.
Może się boi, że wtedy wypadałoby udzielić odpowiedzi...
A możesz mi zdradzić ten powód? Za odpowiedź na pytania o moje koty pobieram jak wiesz opłatę wysokości 50 PLN![]()
A teraz muszę spadać z netu, żeby nie było że unikam dyskusji...
Zofia&Sasza pisze:Przepraszam Pixie65Oto numer konta:
Fundacja JOKOT
ul. Klaudyny 38 m 75, 01-684 Warszawa
60 1020 1026 0000 1402 0182 0927
pixie65 pisze:Ja bym w to jednak nie mieszała Fundacji.
Zofia&Sasza chciała, żeby zapłacić jej za pytania o jej koty.
Co zrobi z tą kasą potem - nie interesuje mnie.
pixie65 pisze:To nie jest Twoje konto.
Nie rozmawiałyśmy o wpłacie na jakiekolwiek konto.
Proste.
Amika6 pisze:Policzyłam, i przy okazji sprawdziłam czy anulka111 wystawiała jakieś fanty na bazarkach, bo co prawda nie napisałam tego jednoznacznie ale tylko takie miałam na myśli. I okazuje się, że nie robiła, zatem kwoty wydane na zakupy nie są Jej osobistą darowizną, tylko darczyńcą jest osoba wystawiająca fanty na bazarku.
Łącznie anulka111 przekazała 690 zł , z tej kwoty odliczam 30,- z pierwszej wpłaty za kolczyki, które zakupiła na bazarku i 50,- za banerek swoich kotów zakupiony u amyszka.
Nie odliczam bazarku Esti, bo wygrana poduszka została przekazana przez anulka111 do dalszej licytacji.
Były jeszcze zakupy książek na bazarku LNO, ale tam nie ma danych o kwotach więc je anulka111 odpuszczam.
Czyli pozostaje kwota 610 zł plus odsetki 125,51 i plus obiecane przeze mnie dodatkowe 50% odsetek tj. 62,78 . Razem dla anulki111 przesyłam kwotę 798,29 zł
Mirka czekam na pw z numerem konta i zaznaczam, że przelew musisz zrobić do 4.04.2011 bo do tego dnia włącznie policzyłam odsetki.
Marcelibu pisze:pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
Zbyt krótko.
Masz rację. Zastanowiłam się dłużej: jeszcze więcej mózgu!
casica pisze:pixie65 pisze:Marcelibu pisze:Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
Zbyt krótko.
W sensie, że taka ilość wycieknie tak szybko, że wręcz niezauważenie?
pixie65 pisze:Rozumiem Zofia&Sasza, że chcesz obśmiać sytuację w jakiej się znalazłaś bo zrobiła się dla Ciebie niezręczna.
Bądź jednak tak uprzejma i nie przypisuj mi cudzych intencji.
Natomiast nie rozumiem dlaczego przeniosłaś tę dyskusję do tego wątku zamiast do swojego. Zauważ, że to nie jest pytanie
Agn pisze:casica pisze:W sensie, że taka ilość wycieknie tak szybko, że wręcz niezauważenie?
A to Marcelibu coś jeszcze może wyciec?
kota7 pisze:Wróciłam ze schroniska. Tam naprawdę jest około 10 kotów (ile dokłądnie, nie dowiedziałam się). Nie chcę się domyślać, dlaczego jest ich tak mało
Amika6 pisze:Policzyłam, i przy okazji sprawdziłam czy anulka111 wystawiała jakieś fanty na bazarkach, bo co prawda nie napisałam tego jednoznacznie ale tylko takie miałam na myśli. I okazuje się, że nie robiła, zatem kwoty wydane na zakupy nie są Jej osobistą darowizną, tylko darczyńcą jest osoba wystawiająca fanty na bazarku.
Łącznie anulka111 przekazała 690 zł , z tej kwoty odliczam 30,- z pierwszej wpłaty za kolczyki, które zakupiła na bazarku i 50,- za banerek swoich kotów zakupiony u amyszka.
Nie odliczam bazarku Esti, bo wygrana poduszka została przekazana przez anulka111 do dalszej licytacji.
Były jeszcze zakupy książek na bazarku LNO, ale tam nie ma danych o kwotach więc je anulka111 odpuszczam.
Czyli pozostaje kwota 610 zł plus odsetki 125,51 i plus obiecane przeze mnie dodatkowe 50% odsetek tj. 62,78 . Razem dla anulki111 przesyłam kwotę 798,29 zł
Mirka czekam na pw z numerem konta i zaznaczam, że przelew musisz zrobić do 4.04.2011 bo do tego dnia włącznie policzyłam odsetki.
dalia pisze:dlaczego odliczyłaś kwoty wydane przez Anulkę na bazarku![]()
przecież to ona wpłaciła pieniądze, to ze za pośrednictwem kogoś nie jest istotne, ponieważ kupując na bazarku celowo przeznaczyła własne środki na pomoc mirka_t
zasady bazarków są przecież jasne
takie wyliczenie jest nieuczciwe
dalia pisze:Amika6 pisze:Policzyłam, i przy okazji sprawdziłam czy anulka111 wystawiała jakieś fanty na bazarkach, bo co prawda nie napisałam tego jednoznacznie ale tylko takie miałam na myśli. I okazuje się, że nie robiła, zatem kwoty wydane na zakupy nie są Jej osobistą darowizną, tylko darczyńcą jest osoba wystawiająca fanty na bazarku.
dlaczego odliczyłaś kwoty wydane przez Anulkę na bazarku![]()
przecież to ona wpłaciła pieniądze, to ze za pośrednictwem kogoś nie jest istotne, ponieważ kupując na bazarku celowo przeznaczyła własne środki na pomoc mirka_t
zasady bazarków są przecież jasne
takie wyliczenie jest nieuczciwe
casica pisze:Agn pisze:casica pisze:W sensie, że taka ilość wycieknie tak szybko, że wręcz niezauważenie?
A to Marcelibu coś jeszcze może wyciec?
A to Marcelibu miało wyciekać?![]()
Chyba sky_fifi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, smoki1960 i 76 gości