Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
antyrebelia pisze:...
Po pierwsze:
"W 2006 roku adoptowałam 5 letnią rodowodową kotkę brytyjską"
- podobno nie z rodowodem, ale rzeczywiście oprócz kłamstwa nic nie wnosi do meritum sprawy.
....
rebellia1 pisze:Adoptowałam wczoraj za złotówkę 6 letnią kotkę brytyjską. Znudziła się właścicielce, a ta oddała go sąsiadce, która postanowiła poszukać kotce domu - wystawiła na allegro i trafiło na mnieMam jej rodowód, ale nic mi on nie mówi
![]()
...:
dzikafretka pisze:...
3. To jak ta rozmowa wyglądała to nie wiem, bo mnie tam nie było. Jednak na Pani miejscu, czy Pani męża zastanowiłabym się czy przejeżdża się taką odległość po nic. Dlatego lepiej zastrzec, żeby przyjeżdżali z bliska-nie będzie na przyszłość problemu!
...
jessi74 pisze:razem z nataszą 25 zawiozłyśmy Bajeczkę na jej spotkanie z domkiemrebelia1 i jej TŻ oraz synek Danielek - bardzo dobrze wypadli podczas wizyty i ciocia natasza szybciutko i chętnie wypełniała umowe w sprawie adopcji. Niestety też szybko okazało się że uaktywniła się alergia u Bartka i niestety Bajeczka nie może u nich zostać
![]()
biedna kicia, nie ma szczęściato już kolejne podejście
Kazia pisze:No i tu pięknie widać, że żadne postronne osoby nie powinny zabierać głosu w tego typu sporze, ani tym bardziej osądzać żadnej ze stron.
Nikt z nas nie wie wszystkiego.
Koszmaria pisze:Kazia pisze:No i tu pięknie widać, że żadne postronne osoby nie powinny zabierać głosu w tego typu sporze, ani tym bardziej osądzać żadnej ze stron.
Nikt z nas nie wie wszystkiego.
ludzi mi nie żal.kota mi szkoda.dalej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 59 gości