Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 11:16 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:Raczej to...eee...samozaparcie.

Wiesz, w sumie przyczyna jest mało istotna.
Ja tak nie potrafię, więc niezależnie od przyczyn i tak budzi to moje nieustanne zdumienie.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw mar 31, 2011 11:20 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

dalia pisze:
mirka_t pisze:Może nie rozdaje, ale "moce przerobowe" ma cienkie. :mrgreen:

co rozumiesz przez "moce przerobowe"?

Policzyłam korzystając z dostępnych na forum danych, że seidhee wydaje 0,42 kota miesięcznie. Licząc moje dotychczasowe adopcje wychodzi 1,82 kota miesięcznie, ale dotyczy to okresu ponad 6 lat. Być może seidhee się rozkręci. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 31, 2011 11:21 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina pisze:
Kicorek pisze:A ja już dwa razy pytałam i nie uzyskałam odpowiedzi - jakoś dziwnie to umyka, za to przepychanki cieszą się powodzeniem :roll:
Powtórzę zatem dużymi literami, może tym razem zostanie zauważone :twisted:

mirka_t, czy w ciągu ostatnich trzech tygodni robiłaś jakieś ogłoszenia, np. dla Okty?

no proszę, funkcjonariuszowi forumowego CBŚ nerwy puszczają :mrgreen:
Nie. Założyłam, że w natłoku postów pytanie zostało niezauważone, stąd tym razem duże litery. Bo zbyt trudne chyba nie jest?
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw mar 31, 2011 11:22 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
seidhee pisze: :roll:
Pewnie Cię to nie interesuje, ale u mnie jeden tymczas siedział najdłużej od kwietnia do sierpnia. Każdy kot miał kilkadziesiąt ogłoszeń.....

No też mówię, że się do Ciebie nie umywam, bo nie byłabym w stanie w ciągu miesiąca kota przebadać, odrobaczyć, zaszczepić, wysterylizować i wydać. Nawet bez badania nijak mi to nie wychodzi nie wspominając o wybadaniau charakteru kota, zsocjalizowaniu, zaobserwowaniu nawyków a tym samym nabranie pewności do jakiego domu powinien trafić.

Z ciekawości: Dlaczegóż to? Być może w przypadku kociaka to mogłoby wyjść "na styk". Ale dorosły kot? Czemu nie?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Czw mar 31, 2011 11:24 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza, seidhee przyjmuje przeważnie kocięta. Jeśli do tego przyjmuje wyłącznie zdrowe to może jej wychodzi na styk. Tobie nie wyszło. :wink:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 31, 2011 11:25 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

wpadłam powiedzieć dzień dobry, poprosić o pogłaskanie mojej Elen najdroższej :1luvu: od ciotki i przy okazji zobaczyć, co się dzieje. jak widać nadal nic ciekawego ;) pozdrawiam
Ostatnio edytowano Czw mar 31, 2011 11:26 przez turkusowa, łącznie edytowano 1 raz
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw mar 31, 2011 11:26 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Zofia&Sasza, seidhee przyjmuje przeważnie kocięta. Jeśli do tego przyjmuje wyłącznie zdrowe to może jej wychodzi na styk.

Ale skąd informacja, że wydaję kociaki w ciągu miesiąca?

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw mar 31, 2011 11:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Zofia&Sasza, seidhee przyjmuje przeważnie kocięta. Jeśli do tego przyjmuje wyłącznie zdrowe to może jej wychodzi na styk. Tobie nie wyszło. :wink:

Ale ja naprawdę pytałam z ciekawości :wink: Oczywiście, jeśli kot jest chory to trwa dłużej. Ale zdrowego jak najbardziej można wydać w miesiąc.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw mar 31, 2011 11:29 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

turkusowa pisze:wpadłam powiedzieć dzień dobry, poprosić o pogłaskanie mojej Elen najdroższej :1luvu: od ciotki i przy okazji zobaczyć, co się dzieje. jak widać nadal nic ciekawego ;) pozdrawiam

Elena jest umówiona we wtorek na 18:30 do fryzjera. Będzie miała nowy image. :P
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 31, 2011 11:31 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Zofia&Sasza pisze:Ale ja naprawdę pytałam z ciekawości :wink: Oczywiście, jeśli kot jest chory to trwa dłużej. Ale zdrowego jak najbardziej można wydać w miesiąc.

6 tygodni to nie miesiąc.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 31, 2011 11:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
turkusowa pisze:wpadłam powiedzieć dzień dobry, poprosić o pogłaskanie mojej Elen najdroższej :1luvu: od ciotki i przy okazji zobaczyć, co się dzieje. jak widać nadal nic ciekawego ;) pozdrawiam

Elena jest umówiona we wtorek na 18:30 do fryzjera. Będzie miała nowy image. :P
a jej lubelska ciotka ma nadal zaległą wizytę ;) pokażesz później jak wygląda nasza Piękność?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Czw mar 31, 2011 11:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

O ile będzie chciała się pokazywać. :lol:
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Post » Czw mar 31, 2011 11:36 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
Zofia&Sasza pisze:Ale ja naprawdę pytałam z ciekawości :wink: Oczywiście, jeśli kot jest chory to trwa dłużej. Ale zdrowego jak najbardziej można wydać w miesiąc.

6 tygodni to nie miesiąc.

Oczywiście, że nie 8O Czy ja tak twierdzę?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Czw mar 31, 2011 11:45 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Marcelibu pisze:
sky_fifi pisze:Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie :D
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.

Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.

Zbyt krótko.

W sensie, że taka ilość wycieknie tak szybko, że wręcz niezauważenie? :|
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Czw mar 31, 2011 12:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Marcelibu pisze:
sky_fifi pisze:Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie :D
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.

Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.

Zbyt krótko.

casica pisze:W sensie, że taka ilość wycieknie tak szybko, że wręcz niezauważenie? :|

A to Marcelibu coś jeszcze może wyciec? 8O
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

[poprzednia][następna]