pixie65 pisze:Raczej to...eee...samozaparcie.
Wiesz, w sumie przyczyna jest mało istotna.
Ja tak nie potrafię, więc niezależnie od przyczyn i tak budzi to moje nieustanne zdumienie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:Raczej to...eee...samozaparcie.
dalia pisze:mirka_t pisze:Może nie rozdaje, ale "moce przerobowe" ma cienkie.
co rozumiesz przez "moce przerobowe"?
Nie. Założyłam, że w natłoku postów pytanie zostało niezauważone, stąd tym razem duże litery. Bo zbyt trudne chyba nie jest?Fredziolina pisze:Kicorek pisze:A ja już dwa razy pytałam i nie uzyskałam odpowiedzi - jakoś dziwnie to umyka, za to przepychanki cieszą się powodzeniem
Powtórzę zatem dużymi literami, może tym razem zostanie zauważone![]()
mirka_t, czy w ciągu ostatnich trzech tygodni robiłaś jakieś ogłoszenia, np. dla Okty?
no proszę, funkcjonariuszowi forumowego CBŚ nerwy puszczają
mirka_t pisze:seidhee pisze:![]()
Pewnie Cię to nie interesuje, ale u mnie jeden tymczas siedział najdłużej od kwietnia do sierpnia. Każdy kot miał kilkadziesiąt ogłoszeń.....
No też mówię, że się do Ciebie nie umywam, bo nie byłabym w stanie w ciągu miesiąca kota przebadać, odrobaczyć, zaszczepić, wysterylizować i wydać. Nawet bez badania nijak mi to nie wychodzi nie wspominając o wybadaniau charakteru kota, zsocjalizowaniu, zaobserwowaniu nawyków a tym samym nabranie pewności do jakiego domu powinien trafić.
mirka_t pisze:Zofia&Sasza, seidhee przyjmuje przeważnie kocięta. Jeśli do tego przyjmuje wyłącznie zdrowe to może jej wychodzi na styk.
mirka_t pisze:Zofia&Sasza, seidhee przyjmuje przeważnie kocięta. Jeśli do tego przyjmuje wyłącznie zdrowe to może jej wychodzi na styk. Tobie nie wyszło.
turkusowa pisze:wpadłam powiedzieć dzień dobry, poprosić o pogłaskanie mojej Elen najdroższejod ciotki i przy okazji zobaczyć, co się dzieje. jak widać nadal nic ciekawego
pozdrawiam
Zofia&Sasza pisze:Ale ja naprawdę pytałam z ciekawościOczywiście, jeśli kot jest chory to trwa dłużej. Ale zdrowego jak najbardziej można wydać w miesiąc.
a jej lubelska ciotka ma nadal zaległą wizytęmirka_t pisze:turkusowa pisze:wpadłam powiedzieć dzień dobry, poprosić o pogłaskanie mojej Elen najdroższejod ciotki i przy okazji zobaczyć, co się dzieje. jak widać nadal nic ciekawego
pozdrawiam
Elena jest umówiona we wtorek na 18:30 do fryzjera. Będzie miała nowy image.
mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Ale ja naprawdę pytałam z ciekawościOczywiście, jeśli kot jest chory to trwa dłużej. Ale zdrowego jak najbardziej można wydać w miesiąc.
6 tygodni to nie miesiąc.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:sky_fifi pisze:Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie![]()
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.
Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
Zbyt krótko.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:sky_fifi pisze:Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie![]()
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.
Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
Zbyt krótko.
casica pisze:W sensie, że taka ilość wycieknie tak szybko, że wręcz niezauważenie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 322 gości