Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-41 kotów-Bydgoszcz.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 10:43 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Może nie rozdaje, ale "moce przerobowe" ma cienkie. :mrgreen:

wg mnie rozdaje :mrgreen:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Czw mar 31, 2011 10:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Fredziolina pisze:
seidhee pisze:
mirka_t pisze:Seidhee no przecież wiem, że do Ciebie się nie umywam. :twisted:

:roll:
Pewnie Cię to nie interesuje, ale u mnie jeden tymczas siedział najdłużej od kwietnia do sierpnia. Każdy kot miał kilkadziesiąt ogłoszeń.

Proponowałam, że poogłaszam któregoś kota. Na przykład Oktę. Nigdzie nie widziałam Twojej zgody, więc tego nie robię - będzie potem, że ktoś ma pretensje albo co.

bo Ty koty rozdajesz.

Fredziolina, masz jakieś zastrzeżenia do moich adopcji? Słucham, chętnie się czegoś dowiem, może skorzystam z jakiś cennych porad.

Wracając do Okty - o ile wiem, to jest już gotowa do adopcji. Czy mogę jej zrobić ogłoszenia?

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw mar 31, 2011 10:55 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

seidhee pisze:...Wracając do Okty - o ile wiem, to jest już gotowa do adopcji. Czy mogę jej zrobić ogłoszenia?

Nie możesz.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 31, 2011 10:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:
seidhee pisze:...Wracając do Okty - o ile wiem, to jest już gotowa do adopcji. Czy mogę jej zrobić ogłoszenia?

Nie możesz.

Szkoda.
Mam nadzieję, że sama zrobisz.

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw mar 31, 2011 10:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

sky_fifi pisze:
Aquos pisze:a anulka11 poproszę na pw o zestawienie wysłanych Mirce pieniędzy dołączę do Amica6 i razem spłacimy z należnymi odsetkami ile wydałaś :ok:

Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie :D
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.

Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 31, 2011 10:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Może nie rozdaje, ale "moce przerobowe" ma cienkie. :mrgreen:

co rozumiesz przez "moce przerobowe"?
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Czw mar 31, 2011 11:01 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
sky_fifi pisze:
Aquos pisze:a anulka11 poproszę na pw o zestawienie wysłanych Mirce pieniędzy dołączę do Amica6 i razem spłacimy z należnymi odsetkami ile wydałaś :ok:

Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.

Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.

Zbyt krótko.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw mar 31, 2011 11:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Marcelibu pisze:
sky_fifi pisze: [Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie :D

Zbyt krótko.

Masz rację. Zastanowiłam się dłużej: jeszcze więcej mózgu! :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Czw mar 31, 2011 11:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:
sky_fifi pisze:

pixie65 pisze:Zbyt krótko.

A myślisz Pixie, że czas by coś zmienił?

Edit: widzę właśnie, że pojawił się dowód na to, ze nie.
Ostatnio edytowano Czw mar 31, 2011 11:04 przez Agn, łącznie edytowano 1 raz
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Czw mar 31, 2011 11:04 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Marcelibu pisze:Masz rację. Zastanowiłam się dłużej: jeszcze więcej mózgu! :ok:

Głodnemu chleb na myśli.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Czw mar 31, 2011 11:06 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:

Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.
Ona samodzielnie kompromituje się w sposób wystarczający.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Czw mar 31, 2011 11:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:
Agn pisze:

Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.

Tylko może ktoś życzliwy by jej to wreszcie uświadomił?
Np. na PW...

Agn

Post » Czw mar 31, 2011 11:10 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

pixie65 pisze:Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.

I codziennie inaczej.
Choć z przykrością stwierdzę, że dzisiejszy mózgowy występ był żaden tak właściwie.
Mój ulubiony to ten matematyczny...

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Czw mar 31, 2011 11:12 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:
pixie65 pisze:Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.

I codziennie inaczej.

Fakt.
Jedno jej trzeba przyznać - inwencję w tej materii ma chyba niezmierzoną.

Agn

Post » Czw mar 31, 2011 11:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-42 koty-Bydgoszcz.

Raczej to...eee...samozaparcie.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]