mirka_t pisze:Może nie rozdaje, ale "moce przerobowe" ma cienkie.
wg mnie rozdaje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:seidhee pisze:mirka_t pisze:Seidhee no przecież wiem, że do Ciebie się nie umywam.
![]()
Pewnie Cię to nie interesuje, ale u mnie jeden tymczas siedział najdłużej od kwietnia do sierpnia. Każdy kot miał kilkadziesiąt ogłoszeń.
Proponowałam, że poogłaszam któregoś kota. Na przykład Oktę. Nigdzie nie widziałam Twojej zgody, więc tego nie robię - będzie potem, że ktoś ma pretensje albo co.
bo Ty koty rozdajesz.
seidhee pisze:...Wracając do Okty - o ile wiem, to jest już gotowa do adopcji. Czy mogę jej zrobić ogłoszenia?
mirka_t pisze:seidhee pisze:...Wracając do Okty - o ile wiem, to jest już gotowa do adopcji. Czy mogę jej zrobić ogłoszenia?
Nie możesz.
sky_fifi pisze:Aquos pisze:a anulka11 poproszę na pw o zestawienie wysłanych Mirce pieniędzy dołączę do Amica6 i razem spłacimy z należnymi odsetkami ile wydałaś![]()
Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie![]()
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.
Marcelibu pisze:sky_fifi pisze:Aquos pisze:a anulka11 poproszę na pw o zestawienie wysłanych Mirce pieniędzy dołączę do Amica6 i razem spłacimy z należnymi odsetkami ile wydałaś![]()
Dołożę od siebie dla anulka111 jakąś premię ekstra, będzie na perfumowany puder i fryzjera, a może i na różowy lakier do paznokietków.
Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
pixie65 pisze:Marcelibu pisze:sky_fifi pisze: [Ja tez się dokładam, nie zapomnijcie o mnie![]()
Zastanawiałam się nad tym postem. Wiesz, sky_fifi, lepiej nie wysyłaj pieniędzy mirka_t, ona się bez nich obejdzie, znajdzie kogoś innego na wpłatę. Za te pieniądze kup sobie mózgu. Dużo mózgu. I odkładaj pieniądze, bo gdy Ci znowu wycieknie którymkolwiek otworem - będziesz musiała uzupełniać.
Zbyt krótko.
Marcelibu pisze:sky_fifi pisze:Aquos pisze:a anulka11 poproszę na pw o zestawienie wysłanych Mirce pieniędzy dołączę do Amica6 i razem spłacimy z należnymi odsetkami ile wydałaś![]()
pixie65 pisze:Zbyt krótko.
Marcelibu pisze:Masz rację. Zastanowiłam się dłużej: jeszcze więcej mózgu!
Agn pisze:
A myślisz Pixie, że czas by coś zmienił?
Edit: widzę właśnie, że pojawił się dowód na to, ze nie.
pixie65 pisze:Agn pisze:
A myślisz Pixie, że czas by coś zmienił?
Edit: widzę właśnie, że pojawił się dowód na to, ze nie.
Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.
Ona samodzielnie kompromituje się w sposób wystarczający.
pixie65 pisze:Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.
magaaaa pisze:pixie65 pisze:Myślę, że szerszy komentarz na temat myślenia Marcelibu nie jest potrzebny.
I codziennie inaczej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: darianna1, ewar, Google [Bot], puszatek, WilliamGreva i 30 gości