Moderator: Estraven
mih pisze:Mam naturalny smoking. Chetnie zapoznam pannę Stefcię osobiście.Jakby co.
Duży wczoraj widział kota Elvisa co mieszka na 15 piętrze, jest siwy, zarośnięty i dłuższy ode mnie i większy.i jest miałkunem.
kap.klos.Laoś
seidhee pisze:mih pisze:Mam naturalny smoking. Chetnie zapoznam pannę Stefcię osobiście.Jakby co.
Duży wczoraj widział kota Elvisa co mieszka na 15 piętrze, jest siwy, zarośnięty i dłuższy ode mnie i większy.i jest miałkunem.
kap.klos.Laoś
Duża mówiła oj jaki ten Elvis ogromny i puchaty a Duży mówił że wcale nie że Laoś prawie taki sam.
A ja wczoraj w nocy znalazłam kapsel i bardzo byłam ucieszona i biegałam z nim po całym domu i piszczałam z radości aż nagle Duża otworzyła drzwi, zabrała kapsel i zamknęła. I jeszcze powiedziała bardzo brzydkie słowo co u nas wolno mówić ale Stefcia nie może takich słów słuchać.
Menaszka

Flortee pisze:oo Duża Menaszki mądrą propagandę robi!
Jak na powstaniu- Agent Stopcia przywołuje wizje fantazyjne![]()
mih pisze:Agenta M. bardzo lubi papierki. Szczególnie lubi na nich siedzieć. Czasem też je rwie ząbkami i roznosi po domu.
kap.klos.Laoś
mih pisze:Agenta M. bardzo lubi papierki. Szczególnie lubi na nich siedzieć. Czasem też je rwie ząbkami i roznosi po domu.
kap.klos.Laoś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości