Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto mar 29, 2011 15:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Stefcia jeszt gazetowa krulowa co Ania naocznie sztwierdziła i taki to miły dzień był A Kasia muwi rze Laoś jeszt dłógi i bardzo ma śliczne ómaszczenie eleganczkie

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro mar 30, 2011 8:23 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Mam naturalny smoking. Chetnie zapoznam pannę Stefcię osobiście.Jakby co.
Duży wczoraj widział kota Elvisa co mieszka na 15 piętrze, jest siwy, zarośnięty i dłuższy ode mnie i większy. :roll: i jest miałkunem.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Śro mar 30, 2011 12:06 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Czy ktoś widział 15 piętro? Nic o tym nie wiem, żeby takie coś istniało!
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro mar 30, 2011 12:21 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:Mam naturalny smoking. Chetnie zapoznam pannę Stefcię osobiście.Jakby co.
Duży wczoraj widział kota Elvisa co mieszka na 15 piętrze, jest siwy, zarośnięty i dłuższy ode mnie i większy. :roll: i jest miałkunem.
kap.klos.Laoś

Duża mówiła oj jaki ten Elvis ogromny i puchaty a Duży mówił że wcale nie że Laoś prawie taki sam.
A ja wczoraj w nocy znalazłam kapsel i bardzo byłam ucieszona i biegałam z nim po całym domu i piszczałam z radości aż nagle Duża otworzyła drzwi, zabrała kapsel i zamknęła. I jeszcze powiedziała bardzo brzydkie słowo co u nas wolno mówić ale Stefcia nie może takich słów słuchać.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro mar 30, 2011 12:23 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

seidhee pisze:
mih pisze:Mam naturalny smoking. Chetnie zapoznam pannę Stefcię osobiście.Jakby co.
kap.klos.Laoś

Duża mówiła oj jaki ten Elvis ogromny i puchaty a Duży mówił że wcale nie że Laoś prawie taki sam.
A ja wczoraj w nocy znalazłam kapsel i bardzo byłam ucieszona i biegałam z nim po całym domu i piszczałam z radości aż nagle Duża otworzyła drzwi, zabrała kapsel i zamknęła. I jeszcze powiedziała bardzo brzydkie słowo co u nas wolno mówić ale Stefcia nie może takich słów słuchać.
Menaszka

Duza strasnie bzytko posztompiua
Inka

MaryLux

Post » Śro mar 30, 2011 12:55 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Ja wiem, ja wiem! Powiedziała: bulwa.
Nie wiem czemu to takie brzydkie...
kap.klos.Laoś

mih

Post » Śro mar 30, 2011 16:02 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Stefcia się tórla z radości o bólwie a kapszel oddała Dorotka Menaszce Stefcia ciekawa Kasia opowiadAla Stefci co to szmoking i Stefcia bardzo dómna sz Kapitana Klossa Laosia rze taki śliczny jeszt hłopczyk on i jeszcze Stefcia nie żna Elvisza

CatherineTheGreat

Post » Śro mar 30, 2011 19:27 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Elvis mieszka u takiej cioci co u nas była kiedyś i przyniosła Morelkę i potem jeszcze przyszła robić jej zdjęcia. I z Elvisem mieszka Inka ale nie ta Inka co z Psotem i Kulką tylko całkiem inna. I był jeszcze Mechaty ale on umarł bo miał chore serduszko.
Menaszka

seidhee

Post » Śro mar 30, 2011 19:59 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

A Baryłka był Stefcia ciekawa

CatherineTheGreat

Post » Śro mar 30, 2011 20:04 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Nie widzieliśmy.
Duża będzie drukować takie ulotki szuka gdzie by tu tanio na kolorowo wydrukować i powrzuca do skrzynek wszystkich Mieszkańców. Ulotki takie żeby kotków na balkon nie puszczać bez siatki.
Menaszka

seidhee

Post » Śro mar 30, 2011 20:12 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

oo Duża Menaszki mądrą propagandę robi!
Jak na powstaniu- Agent Stopcia przywołuje wizje fantazyjne :mrgreen:
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw mar 31, 2011 8:15 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Flortee pisze:oo Duża Menaszki mądrą propagandę robi!
Jak na powstaniu- Agent Stopcia przywołuje wizje fantazyjne :mrgreen:

Stefcia Wuc Bez Konia oglasza mombilizaczję ólotkową co to Agentka Menaszka wymysliłatżeba rozakcjować szprawę

CatherineTheGreat

Post » Czw mar 31, 2011 8:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

Agenta M. bardzo lubi papierki. Szczególnie lubi na nich siedzieć. Czasem też je rwie ząbkami i roznosi po domu.
kap.klos.Laoś

mih

Post » Czw mar 31, 2011 10:10 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:Agenta M. bardzo lubi papierki. Szczególnie lubi na nich siedzieć. Czasem też je rwie ząbkami i roznosi po domu.
kap.klos.Laoś

znaczy sifry nie wfpadną w niepowołane łapki

CatherineTheGreat

Post » Czw mar 31, 2011 13:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty rószają na pżedpola

mih pisze:Agenta M. bardzo lubi papierki. Szczególnie lubi na nich siedzieć. Czasem też je rwie ząbkami i roznosi po domu.
kap.klos.Laoś

Agentka M. jeszt dobrom oncnickom
Inka

MaryLux

[poprzednia][następna]