Powtórzę zatem dużymi literami, może tym razem zostanie zauważone

mirka_t, czy w ciągu ostatnich trzech tygodni robiłaś jakieś ogłoszenia, np. dla Okty?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Seidhee no przecież wiem, że do Ciebie się nie umywam.
seidhee pisze:![]()
Pewnie Cię to nie interesuje, ale u mnie jeden tymczas siedział najdłużej od kwietnia do sierpnia. Każdy kot miał kilkadziesiąt ogłoszeń.....
mirka_t pisze:Zaiste ciekawa sprawa. Na oskarżenia to jest właściwe miejsce, ale po wyjaśnienia to na PW.
Pierwsza zasada Jek - puścić bąka a potem udawać, że to nie ja.
mirka_t pisze:Czy białą róźnooką też będę mogła dopisać sobie do wyaadoptowanych.
mirka_t pisze:No też mówię, że się do Ciebie nie umywam, bo nie byłabym w stanie w ciągu miesiąca kota przebadać, odrobaczyć, zaszczepić, wysterylizować i wydać. Nawet bez badania nijak mi to nie wychodzi nie wspominając o wybadaniau charakteru kota, zsocjalizowaniu, zaobserwowaniu nawyków a tym samym nabranie pewności do jakiego domu powinien trafić.
mirka_t pisze:Seidhee jeśli kociak jest zdrowy to się go odrobacza, po tygodniu szczepi pierwszy raz, po kolejnych 3 tygodniach szczepi po raz drugi, wydać można po 6 tygodniach o ile kociak był zdowy. Wydajesz szybciej, więc nie masz dt tylko przechowalnię.
Kicorek pisze:A ja już dwa razy pytałam i nie uzyskałam odpowiedzi - jakoś dziwnie to umyka, za to przepychanki cieszą się powodzeniem
Powtórzę zatem dużymi literami, może tym razem zostanie zauważone![]()
mirka_t, czy w ciągu ostatnich trzech tygodni robiłaś jakieś ogłoszenia, np. dla Okty?
seidhee pisze:mirka_t pisze:Seidhee no przecież wiem, że do Ciebie się nie umywam.
![]()
Pewnie Cię to nie interesuje, ale u mnie jeden tymczas siedział najdłużej od kwietnia do sierpnia. Każdy kot miał kilkadziesiąt ogłoszeń.
Proponowałam, że poogłaszam któregoś kota. Na przykład Oktę. Nigdzie nie widziałam Twojej zgody, więc tego nie robię - będzie potem, że ktoś ma pretensje albo co.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 256 gości