Moderator: Estraven
Haker1 pisze:Mam trochę zaległości w nauce, ominęła mnie pediatria i zdrowie publiczne i coś tam jeszcze.
Haker1 pisze:Raczej nie będę kociaków leczyć, Duża mówi, że będzie od ludzi nie od kotków.
Owszem zastrzyki i kroplówki jak jest taka potrzeba to robi.
Teraz uczymy się do egzaminu z chorób zakaźnych, a te są inne u ludzi i zwierząt.
Mamy jeszcze 4 egzaminy ten 5.04, potem 20.04 (okulistyka), potem wiem, że jeden to laryngologia a drugi chirurgia, nie pamietam 4.05 i 28.05 i koniec studiów.
Trzymajcie kciuki aby Duża wszystko w tych terminach zdała, to sa tak zwane przedterminy.
Pysia
Haker1 pisze:Raczej nie będę kociaków leczyć, Duża mówi, że będzie od ludzi nie od kotków.
Owszem zastrzyki i kroplówki jak jest taka potrzeba to robi.
Teraz uczymy się do egzaminu z chorób zakaźnych, a te są inne u ludzi i zwierząt.
Mamy jeszcze 4 egzaminy ten 5.04, potem 20.04 (okulistyka), potem wiem, że jeden to laryngologia a drugi chirurgia, nie pamietam 4.05 i 28.05 i koniec studiów.
Trzymajcie kciuki aby Duża wszystko w tych terminach zdała, to sa tak zwane przedterminy.
Pysia
Haker1 pisze:Hej,
mieszkam sobie teraz w moim drugim/pierwszym domku.
Jest mi bardzo dobrze z moja kochana Dużą.
Mam trochę zaległości w nauce, ominęła mnie pediatria i zdrowie publiczne i coś tam jeszcze.
Teraz nadrabiam zaległości i pilnie się uczę do egzaminu, który jest 5.04.
Biegam, gadam, bawię się, mam super duży balkon.
On niestety z przodu ma mur, ale po bokach mam siatkę więc mogę sobie oglądać świat.
Haker po tym murku chodził, ja nie wskoczę za wysoki.
Ale balkon jest fajny bo ma drzwi we/wy w każdym pokoju i mogę tan na około chodzić, wejść sypialnią, wyjść dużym pokojem.
Jestem bardzo szczęśliwa u mojej "starej " Dużej, uwielbiam z nią spać.
Pysia

MaryLux pisze:Tej okulistyki to się ucz, Pysieńko, bo ja i moja Duża mamy dokładnie tę samą chorobę oczu - zaćmę. To Twoja Duża będzie leczyć moją, a Ty - mnie
Kulka
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuzia115 i 22 gości