Miziasta Marcelina FIV+ DS u Moha :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 13:01 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

evalla pisze:Dziewczynka dalej rozrabia?

Pewnie rozrabia jak może :mrgreen: a jak nie może to też rozrabia :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 30, 2011 13:15 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Gibutkowa pisze:
evalla pisze:Dziewczynka dalej rozrabia?

Pewnie rozrabia jak może :mrgreen: a jak nie może to też rozrabia :lol:

Jakbyś przy tym była! :mrgreen: Rozrabia, jak pijany zając. Uznała jednak, że coś za spokojnie w domu, cicho, nikt nie szaleje i postanowiła to zmienić: wyrzygała żywą glistę! A co! :twisted: No i zaczęło się: odrobaczanie całej 7-mki!!! Meksyk jakiego świat nie widział! Sama kierowniczka zamieszania bez problemów, panienka zeżre wszystko co się pod zęby dostanie, gorzej z "domownikami" - jedna taka królewna je tylko suche a na próbę podania czegokolwiek na siłę próbuje odgryźć rękę, jak nie pomaga to wpada w takie nerwy, że boję się że jej serduszko ze strachu pęknie. Maniuś - tylko rosołek (spróbujcie dać kotu tabletkę wielkości fasoli do rosołku :evil: ) itd... A Marcelinka siedzi, ogonek zawinięty, łepek przekrzywiony na bok, buzia w ciup, po prostu sama słodycz! :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Nie kwi 03, 2011 14:02 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

a gdzie zdjęcia? ;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon kwi 04, 2011 8:41 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

:oops: Dzisiaj wieczorem wstawię jakieś fotki, ciągle doby brakuje, kwiecień mam przekichany, praca, kursy, staże, patrząc w grafik to jedyny wolny dzień - Wielkanoc. Marcelina zamordowała wczoraj kilka par skarpetek!!! Jak zobaczy skarpetki zwinięte w kulkę, to kładzie uszy po sobie, wytrzeszcza oczy i atak :mrgreen: Kicia jest drobna, mordkę ma malutką, więc jak leci z taką kulą to widok jest komiczny! Ogólnie to niezła z niej rozrabiara...
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Pon kwi 04, 2011 18:39 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Najważniejsze że dziewczyna ma dach nad głową i że czuje się dobrze.
Ale trzeba będzie jakoś rozplanować akcję adopcyjną - za chwilę święta, później majówka a później to już wakacje to to chyba nie służy adopcjom....
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pt kwi 08, 2011 11:51 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

to dalej czekamy na zdjęcia :)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Śro kwi 20, 2011 21:26 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

co tu tak cicho?
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Sob kwi 30, 2011 16:09 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

?
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Sob kwi 30, 2011 16:22 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Marcelinka wygrzewa dupkę u mnie :wink: Aktualnie leży śmiertelnie urażona na oparciu kanapy i rzuca spojrzenia: jak mogliście mi to zrobić?! A obiektem obrazy jest niedawna wizyta u weta... (kitka bardzo kichała i dostaje antybiotyk) Kicia ma się świetnie, przypomina kulę do gry w kręgle :mrgreen: Apetyt: bardziej niż dobrze, chęć do zabawy: 11 w skali od 1 do 10 (uwielbia mordować skarpetki lub rękawiczki zwinięte w kulkę). Jest megaprzytulakiem, śpi w łóżku a jak dzwoni budzik to liże nas po gębach, żeby ktoś wreszcie raczył dać panience śniadanko! Z kotami zgadza się bardzo ładnie, ma ulubionego kumpla, z którym fajnie się bawi (są prawdopodobnie w podobnym wieku). Była propozycja adopcji koteczki ale wszystko się rozmyło... Postaram się wstawić fotki, ale to może bliżej wieczora bo teraz cierpię na tzw niedoczas.
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Nie maja 01, 2011 21:12 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

To czekamy na foty :1luvu:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Śro maja 04, 2011 19:26 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

czekamy :)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Czw maja 05, 2011 14:32 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Sorki, obiecałam i nie wstawiłam :oops: . Mam urwanie głowy, jak nie siedzę w pracy to na stażach albo uczę się do egzaminu, który mam pod koniec maja :evil: . Jutro mam wyjątkowo wolny wieczór to wkleję fotki. Marcelka jak pączuś w maśle, kochana i miziasta przylepka, śpi w łóżku jak każdy szanujący się kot :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Czw maja 05, 2011 17:01 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Spoko :) poczekamy :) ważne że Marcelinka ma się dobrze :) ale chyba musimy ponowić akcję ogłoszeniową...
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pt maja 06, 2011 21:22 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Dziewczyny, nie dam rady dzisiaj ze zdjęciami, aparatu od ojca nie wzięłam a z komórki g...o widać, próbowałam pstryknąć Marcelinkę przy kolacji ale bez efektu. A było na co popatrzeć: kicia jadła z jednej miseczki ze swoim starszym kolegą Maniusiem. Fajny widok, obydwa koty to "krówki", Marcelinka bardzo drobna Maniek naprawdę ogromny, zgodnie wciągały pasztet w międzyczasie liżąc się po łepkach! Dodam że obydwoje są FIV+... Jutro siedzę w pracy, ale w niedzielę wezmę aparat to popstrykam zwierzynę :wink:
Obrazek Obrazek

Moha

Post » Sob maja 14, 2011 22:14 Re: Miziasta Marcelina FIV+ DT do Moha! szuka DS!!!

Obrazek
Tak na szybko wstawiam Marcelinkę, fotka słaba, robiona komórką. Po niedzieli będę miała ciut więcej czasu, to postaram się jakąś ładną sesję dziewczynce zrobić :D
Obrazek Obrazek

Moha

[poprzednia][następna]