Moje kosmiczne koteczki :) Duża oszalała

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 30, 2011 9:37 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

My długo poszukiwaliśmy co je Haker, a było to bardzo dziwne bo on przecież jest u nas od 3 dnia życia. A nie ruszył żadnego mięska, nic.
Totalna załamka podczas wprowadzania nowych produktów, kot nie je ani kurczaka, ani wołowiny, ani cielęciny, ani żadnych innych smaków i popularnych firm. Tylko serek homogenizowany z chrupkami. I nagle odkryliśmy tuńczyka almo natura, tam jest sama ryba bez żadnych dodatków, Haker zaskoczył. Upodobał sobie tuńczyka z serem, jaka traumę pół roku temu przechodziłam jak do tej puszki dodano kurczaka. Stała się niejadalna. On wszystko inne zakopuje. To przyjście na applaws - mimo, że produkowany w tym samym zakładzie i z tych samych produktów (tylko dla innej marki) puszki przez pierwszy tydzień zakopywane niejadalne. Strajk głodowy Hakera i oczywiście głodowe pawiki. Teraz zjada juz puszeczkę. Je też chrupki ale tylko RC dla wybrednych Royal Canin Exigent 30\35 Savoir Sensation innych nie ruszy.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Śro mar 30, 2011 9:46 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

hej , hej :1luvu:

Obrazek
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Śro mar 30, 2011 10:38 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Danusia pisze:hej , hej :1luvu:

Obrazek

hej danusiu i ogonki :1luvu:

autko w sam raz dla mojej Zuzki :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Śro mar 30, 2011 10:44 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Hannah12 pisze:My długo poszukiwaliśmy co je Haker, a było to bardzo dziwne bo on przecież jest u nas od 3 dnia życia. A nie ruszył żadnego mięska, nic.
Totalna załamka podczas wprowadzania nowych produktów, kot nie je ani kurczaka, ani wołowiny, ani cielęciny, ani żadnych innych smaków i popularnych firm. Tylko serek homogenizowany z chrupkami. I nagle odkryliśmy tuńczyka almo natura, tam jest sama ryba bez żadnych dodatków, Haker zaskoczył. Upodobał sobie tuńczyka z serem, jaka traumę pół roku temu przechodziłam jak do tej puszki dodano kurczaka. Stała się niejadalna. On wszystko inne zakopuje. To przyjście na applaws - mimo, że produkowany w tym samym zakładzie i z tych samych produktów (tylko dla innej marki) puszki przez pierwszy tydzień zakopywane niejadalne. Strajk głodowy Hakera i oczywiście głodowe pawiki. Teraz zjada juz puszeczkę. Je też chrupki ale tylko RC dla wybrednych Royal Canin Exigent 30\35 Savoir Sensation innych nie ruszy.

dzięki, ja ran oszykuję Oskarkowi surowego kurczka + troszkę tuńczyka i dodatkowo suche teraz mamy Royal Idoor i zaskoczył całkiem mu smakuje :D

każdy kot je w innym miejscu:
Oskar w łazience na parapecie - bo na początku Ala tam nie wchodziła :roll: teraz to się zmieniło, ale chłopak zjada swoją porcję więc nie muszę się martwić, że będzie głodny

Ala je pod stolikiem w miejscu gdzie często przechodzę - wybieg aby kot się bardzie z socjalizował z nami i są pierwsze efekty 8)

Ola je na schodach bo do jej gniazda na strych nie chce mi się rano chodzić, a popołudniu mama za duzo roboty :mrgreen:

No i Oskar i Ala są w jednym pokoju bo jasnie Pani mogłaby ich nie dopuścić do michy - a miała się troszkę odchudzić :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro mar 30, 2011 10:46 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Obrazek
Buziaczki od zapracowanej Cioteczki :wink:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Śro mar 30, 2011 11:28 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

witaj zapraowana Agnieszko,kosmiczna Olu i przyziemne kotecki :1luvu:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Śro mar 30, 2011 11:34 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

U mnie też cyrki -3 koty i każdy lubi co innego ,ciężko przemycić coś innego dla odmiany :twisted:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Śro mar 30, 2011 11:59 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

bozena640 pisze:Obrazek
Buziaczki od zapracowanej Cioteczki :wink:

hej bożenko i słodka gromadziu :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro mar 30, 2011 11:59 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Ciepła pisze:witaj zapraowana Agnieszko,kosmiczna Olu i przyziemne kotecki :1luvu:

zapracowana i w trakcie przeprowadzki :roll:

witaj asiu i słodkie kotecki :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro mar 30, 2011 12:01 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

amyszka pisze:U mnie też cyrki -3 koty i każdy lubi co innego ,ciężko przemycić coś innego dla odmiany :twisted:

to faktycznie nie ciekawie - faceci :mrgreen:
ja się przyzwyczaiłam, mam wybredne dzieci i wybrednego kota - faceta :mrgreen:
dziewuszki jedzą wszystko co uszykyję 8)
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro mar 30, 2011 12:15 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

agnieszka1565 pisze:
Ciepła pisze:witaj zapraowana Agnieszko,kosmiczna Olu i przyziemne kotecki :1luvu:

lubie przeprowadzki,szkoda,ze do Poznania mam tak daleko :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 12:17 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Ciepła pisze:
agnieszka1565 pisze:

ta przeprowadzka by Ci się nie podobała - moje biuro się przeprowadza - masa kartonów i segregatorów :roll:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Śro mar 30, 2011 12:20 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

agnieszka1565 pisze:
Ciepła pisze:
agnieszka1565 pisze:

ta przeprowadzka by Ci się nie podobała - moje biuro się przeprowadza - masa kartonów i segregatorów :roll:

o to coś dla mnie :ok:
od razu bym wszystko segregowała i opisywała :ok: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 13:47 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro mar 30, 2011 13:59 Re: Kosmiczne kotecki Ola, Oskar i tymczas Ala cz.II

Myszolandia pisze:Obrazek

hej mysiu :1luvu:

a ty co jadasz?
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

[poprzednia][następna]