Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:My długo poszukiwaliśmy co je Haker, a było to bardzo dziwne bo on przecież jest u nas od 3 dnia życia. A nie ruszył żadnego mięska, nic.
Totalna załamka podczas wprowadzania nowych produktów, kot nie je ani kurczaka, ani wołowiny, ani cielęciny, ani żadnych innych smaków i popularnych firm. Tylko serek homogenizowany z chrupkami. I nagle odkryliśmy tuńczyka almo natura, tam jest sama ryba bez żadnych dodatków, Haker zaskoczył. Upodobał sobie tuńczyka z serem, jaka traumę pół roku temu przechodziłam jak do tej puszki dodano kurczaka. Stała się niejadalna. On wszystko inne zakopuje. To przyjście na applaws - mimo, że produkowany w tym samym zakładzie i z tych samych produktów (tylko dla innej marki) puszki przez pierwszy tydzień zakopywane niejadalne. Strajk głodowy Hakera i oczywiście głodowe pawiki. Teraz zjada juz puszeczkę. Je też chrupki ale tylko RC dla wybrednych Royal Canin Exigent 30\35 Savoir Sensation innych nie ruszy.
Ciepła pisze:witaj zapraowana Agnieszko,kosmiczna Olu i przyziemne kotecki
amyszka pisze:U mnie też cyrki -3 koty i każdy lubi co innego ,ciężko przemycić coś innego dla odmiany
agnieszka1565 pisze:Ciepła pisze:witaj zapraowana Agnieszko,kosmiczna Olu i przyziemne kotecki
zapracowana i w trakcie przeprowadzki![]()
witaj asiu i słodkie kotecki
Ciepła pisze:agnieszka1565 pisze:Ciepła pisze:witaj zapraowana Agnieszko,kosmiczna Olu i przyziemne kotecki
lubie przeprowadzki,szkoda,ze do Poznania mam tak daleko
agnieszka1565 pisze:Ciepła pisze:agnieszka1565 pisze:
lubie przeprowadzki,szkoda,ze do Poznania mam tak daleko
ta przeprowadzka by Ci się nie podobała - moje biuro się przeprowadza - masa kartonów i segregatorów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Kankan, Lifter, Majestic-12 [Bot], Paula05 i 43 gości