ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 21, 2011 17:05 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Tak jest! Za domek :ok: :ok: :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pon mar 21, 2011 20:43 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

W sobotę około południa wypuściłam Trzecią, odrazu rozpoznała swój teren i pobiegła pod nawiew.

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Wto mar 22, 2011 7:31 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Czyli szczęśliwe zakończenie :mrgreen:

justyna p

Post » Wto mar 22, 2011 10:51 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Dziewczyny, jest co świętować w takim razie. Wszystkie ciachnięte i kociaków nie będzie. :D

Fundacja KOT pisze:W sobotę około południa wypuściłam Trzecią, od razu rozpoznała swój teren i pobiegła pod nawiew.

Szkoda, że tego nie widziałam ( ale nie mogłam podjechać ), bo to fajny moment kiedy kotka wraca do siebie i jeszcze rozpoznaje "stare śmieci".

renatab pisze:

Agatko,Maniuś był kastrowany miesiąc temu.Myślę,że już w kwietniu można zrobić ogłoszenia.
Maniek cały czas ma brzydką sierść,taką trochę matową i staram się to naprawić,żeby był piękny do adopcji.Kupiłam mu pastę na poprawę sierści Calo-Pet i może będzie poprawa.Wcześniej kupiłam witaminy,to nawet jednej kapsułki nie udało się mi podać.Udawał,że połknął i za chwilę wypluwał a ta pasta mu smakuje.Jeśli to nie pomoże zrobimy mu badania kqpala.
Moja forumowa znajoma ma przyjaciół,którzy szukają dwupaku do adopcji i myślę,że Maniek wraz z jej tymczasową kicią mógłby tam pójść.Miałabym go na oku no i on nie może być jedynakiem,musi mieć towarzystwo kocie.W ogóle nie wiem jak ja się z nim rozstanę ,na samą myśl,że to już czas ,ja płaczę :cry:

Nie wiem co radzić na brzydką sierść, bo u mnie wszystkie koty się błyszczą.
Ciekawa jestem czy Mańka sierść to też taki meszek i puch jeszcze. Maciek u mamy taką ma właśnie. A w końcu to bracia są.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Od: Pt lut 09, 2007 21:41

Post » Wto mar 22, 2011 14:57 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Agatko,Maniek ma właśnie taki puszek,może przez to nie jest taki błyszczący jak moje pozostałe.Pasta na pewno mu nie zaszkodzi,tym bardziej,że ją lubi :D
Robi się z niego super słodziak :1luvu:
Obrazek

renatab

Od: Pt paź 08, 2010 19:58

Post » Czw mar 24, 2011 11:01 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Za ciachnięte towarzystwo :ok: :1luvu:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Czw mar 24, 2011 11:35 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Poniżej cmentarny Maciuś mojej mamy. Po kastracji się wydłużył i zrobił się z niego taki chudy wypłosz. Ciekawa jestem czy Maniek u Renaty też ma taką śmieszną figurę. Piotrek z cmentarza, który był u mnie zapowiadał się na ogromnego kocura, Maciek teraz też. Mają w końcu za kim tacy być, bo ich tatuś jest wielki jak na bezdomnego kota.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak Wam się podoba Macia?
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Czw mar 24, 2011 11:43 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pięknota!!!

justyna p

Post » Czw mar 24, 2011 14:40 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Ładny ten kocurek, jaka lśniąca sierść. :kotek: :1luvu:

golla

Od: Wto sty 13, 2009 20:56

Post » Śro mar 30, 2011 10:06 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Widzę, że tylko dwie cioteczki zachwyciły się Maciusiem. Będę musiała rozczarować moją mamę mówiąc jej, że Maciek to zwykły buras i chyba tylko ona jest nim zachwycona. :wink:

Ciekawe co słychać u naszego cmentarnego towarzystwa. Wreszcie ma być ciepło i planuję się wybrać na cmentarz. Chętnie zobaczę nasze kocichy.
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Śro mar 30, 2011 10:11 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

W niedzielę podjechałyśy z Asią na cmentarz na 3 minutki,żeby oblukać co tam słychać..
Zupełnie inaczej sobie to miejsce wyobrażałam..
Były dwie kotki .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro mar 30, 2011 10:19 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

becia_73 pisze:W niedzielę podjechałyśy z Asią na cmentarz na 3 minutki,żeby oblukać co tam słychać..
Zupełnie inaczej sobie to miejsce wyobrażałam..
Były dwie kotki .

Hm, tylko dwie...Mam nadzieję, że trzecia sobie tylko dokądś poszła na zwiady.
A jak sobie wyobrażałaś to miejsce?
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Śro mar 30, 2011 10:25 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

Nie wyobrażałam sobie :)

Myślę,że trzecia gdzieś kursowała bo pogoda była słoneczna..
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro mar 30, 2011 10:27 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. OstatniaKotkaZłapana

becia_73 pisze:Nie wyobrażałam sobie :)

No ej, teraz mnie ciekawość zjada co sobie myślałaś i czy o samym cmentarzu dla zwierząt czy też/albo okolicy. :wink:
Obrazek
Fell on black days

agatka84

Post » Śro mar 30, 2011 10:34 Re: ToruńKotyCmentarne. MaciekPiotrekWDomu. KotkiWysterylizowane

wyobrażałam sobie ,że to jest duży otwarty teren.
Tym czasem obszar jest duży ,ale miejsce gdzie mieszkają koty jest na swój sposób przytulne .
Oprócz samochodów w zasadzie chyba nic im nie grozi .
Byłam zaskoczona ale mile.. :)
Obrazek[b]

becia_73

[poprzednia][następna]