Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 29, 2011 13:09 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Może faktycznie Pućka nie trafiła.. Troi się sporadycznie zdarza że numer dwa nie calkiem w kuwecie ląduje. Bydlę się z niej zrobiło i kuweta za mała widać :D
Za to Miś dzis masakrę zrobił w nocy. Urobek zasypał nie tylko żwirkiem, ale też szufelką, zmiotką, łopatką kocią i dywanikiem. Się napracował :D

haha u mnie Cycek sypie zawsze takie kopce haha,chyba zenym nie znalazła urobku :wink: :ryk: :ryk:
moje mają narożną kuwete krytą i to wcale nie taką mała,wiec nie wiem o co w tym wszystkim chodzi :roll:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Wto mar 29, 2011 13:14 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Może za bardzo jej się chciało... A z pełnym pęcherzem robić akrobacje, żeby wleźć do kuwetki ze sztywną łapką.. Mi by się nie chciało ;)

Troja zawsze zakopuje to, co zwymiotuje. Zawsze znajdzie moje rzucone na ziemię skarpetki, albo inny kawałek garderoby. I tak długo kombinuje, aż tym czymś zakryje womitka. I patrzy na mnie z wyrzutem, że nie sprzątam od razu. A ja muszę poczekać aż przestygnie, bo jakbymtakie ciepłe, to jeszcze swojego pawia bym dołożyla :roll:
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Wto mar 29, 2011 13:29 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Może za bardzo jej się chciało... A z pełnym pęcherzem robić akrobacje, żeby wleźć do kuwetki ze sztywną łapką.. Mi by się nie chciało ;)

Troja zawsze zakopuje to, co zwymiotuje. Zawsze znajdzie moje rzucone na ziemię skarpetki, albo inny kawałek garderoby. I tak długo kombinuje, aż tym czymś zakryje womitka. I patrzy na mnie z wyrzutem, że nie sprzątam od razu. A ja muszę poczekać aż przestygnie, bo jakbymtakie ciepłe, to jeszcze swojego pawia bym dołożyla :roll:

no ja pawiowego klopotu nie ma (odpukac tfu tfu)
ale zauważyłam,ze Pućka ma problem z tą łapką,nie wskakuje juz do siedziska,wogóle jest biedna..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Wto mar 29, 2011 13:43 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

KaleidoStar pisze:Troja Animondy nie tyka. Trzy razy próbowałam jej dać i nic, foch. Whiskas zawsze rządził, a ostatnio - nie. Nosem kręci. Wlaśnie znalazła resztkę Miamora, trochę pojadła..ale też bez szału. Za to surowe mięcho żre. Chyba jej się smaki zmieniają :D Kiedyś mięska kawalek polizała, zjadła kawalątek i tyle...
Tally i Animondę i Miamora i mięcho...
Trojce bardzo zasmakowało to suche od weta, Royal Canin na kulki włosowe. Veterinary Diet, znaczy w sklepie nie kupię chyba?

widzę ,ze nie tylko U Ciebie problem z karmieneim futer :lol: .Moim to już nie wiem co dawac. Oczywiscie Maniek tylko whiskasa, bo na tym widocznie był chowany od zawsze , no to co mu będę żałować :mrgreen: . Puszki z górnej półki dla wszystkich są bleee :( . Baja żadnej nie ruszy. Goska ostanio też nosem kreci. Bazyl na saszetki z krabami z Rossmana sie pzrestawił. No i weż tu dogodż im :mrgreen: . na szczęście suche jedzą każde, robię mieszankę.
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto mar 29, 2011 15:58 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Malutka to sama slodycz ;) :1luvu:

Ciesze sie ze puszka smakowala, no ale co ma nie smakowac jak samo miesko ;) moim wybredziochom tez te puszki smakuja, ale z racji ceny tylko czasem dostaja ;)

Obrazek

reszte fotek na maila podesle ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto mar 29, 2011 16:05 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Jedziemyyyyy :mrgreen:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

Marea

Post » Wto mar 29, 2011 16:16 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Bossssskie :D

A my jesteśmy po półtoragodzinnej drzemce :P I zaraz zmykam do pracy. Ciężka noc dziś, trzymajcie kciuki. Chociaż z moją sis zawsze dajemy radę, nawet jak taka masa roboty jak dziś nas czeka.
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Wto mar 29, 2011 16:18 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

zdjęcia sa boskie :1luvu: maleńka Talka tez :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 11:46 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

witaj Aniu i kociaste :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 15:14 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ciepła pisze:witaj Aniu i kociaste :1luvu:

Dzień dobry Asieńko :1luvu:

KaleidoStar

Post » Śro mar 30, 2011 15:21 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Pracowicie zaczęłam drugą część dnia...Wstałam o 15 i od tego czasu zapierniczam ze szmatami i miotłą. Ależ to się brudzi przy tylu kotach 8O A ile naczyń brudnych...miski nie miski, jakieś talerze, na których kroilam mięso... No ale jakoś z grubsza opanowalam mój mega burdel, teraz mam po prostu burdel :D

Kocia wędka znalazla nieoczekiwanego amatora.. poszłam rano do łazienki z wędką zatkniętą w tylną kieszeń spodni. A Miś..oszalał :D Jak śmiesznie wygląda ten dostojnik stojący slupka :D
Tally wędkę uwielbia, najfajniej jest albo gonić to pierzaste coś po podlodze, albo, tak jak teraz, atakować jak wisi.. Bo na czas sprzątania wetknęłam wędkę w szparę stołu, w sam raz pozycja do zabawy, zwłaszcza, że się na boki kiwa dodatkowo :D Oj co tu się dzieje :D

Za to odezwała się Ala, od której mam małą. Okazuje się, że kobieta, która się Talinką wcześniej opiekowala to chyba rozmnażaczka kotow :evil: Kocięta są dwa, które już jedzą same i dwa mniejsze, karmi je ta sama kotka.. Czekam na jakies info, kazalam Ali zabierać maluchy jeśli tylko się da.. Na razie cisza...

KaleidoStar

Post » Śro mar 30, 2011 16:07 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Ojj tak tak, wędka daje rade, prawie wszystkie szaleją ;) wiedziałam jak im "zrobić dobrze" :mrgreen:

Ala cos wlasnie wspominala, ze u tej kobiety jakies kolejne 2 kotki w ciazy, i ona nie chce ich aborcyjnie ciachnac :? jakas masakra heh
Obrazek

Marea

Post » Śro mar 30, 2011 16:22 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

trza kotke poprostu "ukraść",bo to niekończący się problem..

Obrazek

Ciepła

Post » Śro mar 30, 2011 17:02 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Asiu, ale ona chyba w domu ma te koty, ciężko z domu gwizdnąć...Dzwoniłam przed chwilą, ale Ala ma wyłączony telefon. Maila miała wysłać, więc poczekam.

KaleidoStar

Post » Śro mar 30, 2011 17:06 Re: Kot Trojański vs nowi lokatorzy.

Naszło mnie na sałatkę warzywną, kupilam ziemniaczki, marchewki i takie tam. Niestety skusiłam się też na tanie ogórki konserwowe, Firma Global Popów. Jeeeny.. Ogórki powinny chrupać..a to jest takie miękkie jak kiszone... i totalnie bez smaku. No, octu trochę czuć i coś slonego. Porażka.. o te http://www.global-zph.com.pl/user_files ... ig_235.jpg , nie dajcie si.ę skusić :/

Za to dorwałam kurze serducha za niecałe 5 zł :D Luksus, bo wszędzie powyżej 7....

KaleidoStar

[poprzednia][następna]