Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Mirko_t, czy Ty naprawdę nigdy nie masz wątpliwości, co do słuszności tego co robisz? Pytam serio.
Zofia&Sasza nie masz wątpliwości, że pomagasz kotom? Pytam serio.
Zofia&Sasza pisze:Miewam takie wątpliwości, jak chyba znakomita większość ludzi zajmujących się pomocą zwierzętom. Właśnie dlatego uderzyła mnie Twoja wypowiedź.
MariaD pisze:mirka_t pisze:A widzisz gdzieś dział "w dt"?
Czyli - jesteś oficjalnym domem tymczasowym schroniska w Bydgoszczy?
mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Miewam takie wątpliwości, jak chyba znakomita większość ludzi zajmujących się pomocą zwierzętom. Właśnie dlatego uderzyła mnie Twoja wypowiedź.
Jeśli masz wątpliwości to chyba będzie lepiej, gdy sobie odpuścisz to pomaganie. Niedobrze jest robić coś bez przekonania.
mpacz78 pisze:"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości."
mirka_t pisze:MariaD pisze:A co się działo, że musiała stracić zęby?
Ma plazmocytarne zapalenie dziąseł. Ma je również Kitek i będzie miał rwane zęby trzonowe w czwartek. Rwanie powinny zaliczyć też Brzydzia i Płoszka, ale muszą poczekać, bo nic nie jest darmo.
mirka_t pisze:
Bazyla ile kotów z bydgoskiego schroniska jest u mnie a ile z nich wyadoptowałam?
Zofia&Sasza pisze:mirka_t pisze:Zofia&Sasza pisze:Miewam takie wątpliwości, jak chyba znakomita większość ludzi zajmujących się pomocą zwierzętom. Właśnie dlatego uderzyła mnie Twoja wypowiedź.
Jeśli masz wątpliwości to chyba będzie lepiej, gdy sobie odpuścisz to pomaganie. Niedobrze jest robić coś bez przekonania.
Po pierwsze - "mieć wątpliwości" nie oznacza "nie mieć przekonania".
Po drugie:mpacz78 pisze:"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości."
mirka_t pisze:Można mieć wątpliwości co do postępowania w określonym przypadku jeśli idzie o tyczasowanie kotów, ale nie powinno się mieć wątpliwości co do słuszności samego tymczasowania.
mirka_t pisze:MariaD pisze:mirka_t pisze:A widzisz gdzieś dział "w dt"?
W ten sposob Chudy nie ma szans na to by go ktoś zauważył nawet na stronie schroniska.
I to Ciebie martwi? Przecież Chudemu pobyt u mnie służy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 233 gości