Moderator: Estraven
iwona66 pisze:i ja tak mam jak przedmówca![]()
![]()
Pixie 65
PearlRain pisze:iwona66 pisze:i ja tak mam jak przedmówca![]()
![]()
Pixie 65
dołączę do Was bo mam tak samo
golla pisze:[...] bo jak się komuś dobrze życzy to pisze się to co ja, żebyś spojrzała na siebie w lustro, zobaczyła jaka jesteś zmęczona i zrobiła coś dla siebie, kupiła coś sobie a nie kotom i nie brała ich więcej, bo masz w domu więcej niż w naszym toruńskim schronisku i jesteś sama, nikogo do sprzatania nie zatrudniasz.
golla pisze:Jesteś jeszcze młoda, korzystaj z życia w miarę swoich możliwości.![]()
Nigdy nie jest tak, że w życiu uda się osiągnąć same sukcesy i całkowicie uniknąć porażek
pixie65 pisze:PearlRain pisze:iwona66 pisze:i ja tak mam jak przedmówca![]()
![]()
Pixie 65
dołączę do Was bo mam tak samo
Też nie lubicie podróży i przygód![]()
![]()
A myślałam, że będę oryginalna...
Agn pisze:I jeszcze jedno.
Nie bądź tak surowa dla osób, które okazują mi wsparcie w wątku.
Mój wątek, to jedno z takich miejsc, gdzie mogę się zwierzyć ze swoich emocji [fakt, ostatnio bardziej oględnie, niż kiedyś] i otrzymać wsparcie, które jest mi potrzebne w ciężkich momentach, tak jak każdemu innemu człowiekowi. Wsparcie to otrzymuję również poza wątkiem - w bezpośredniej rozmowie, spotkaniu, czy korespondencji/kontakcie innego typu. Ale nie mam tyle czasu, by móc korzystać z innych sposobów mediacji - tu zawsze ktoś może napisać coś miłego i ciepłego [czasami nawet niezbyt miłego również] i wie, że to do mnie dotrze, że kiedy będzie chwila przerwy usiądę i przeczytam.
Te wyrazy współczucia, które Ty odbierasz tak bezosobowo i płytko to w przeważającej większości słowa od osób, które znają mnie osobiście i/lub z którymi przegadałam i 'przepisałam' dużo więcej słów niż to widać w wątku. A ich wsparcie, to niejednokrotnie dużo więcej niż słowa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], nfd, puszatek, włóczka i 166 gości