Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
phantasmagori pisze:No tak, w tym miejscu już nie da się kasować postów, więc należy pogrozić piąstką
Femka pisze:to chyba wydarzenie na FB ją tak ruszyło
no to strzał był celnybabsko się wkurzyło.
KotkaWodna pisze:dziwnym nie jest, że zniknął.
liczono na to, że forumowicze załamią białe rączki i umkną w popłochu, machając białą flagą.
a tu du.pa w szafie. I po co było spinać tyłeczek?..
jakże znamienne i paskudne jest to, że takie typy w obliczu oskarżeń zamiast udowodnić swoją niewinność, pieniaczą i wrzeszczą o sądach. A to dlatego, że niewinność jest rzekoma i śmiechu - choć w tym przypadku raczej płaczu :-/ - warta..
KM-Lodz pisze:Oświadczenie
Dnia 23 listopada 2010 roku wystosowałam ostateczne pismo do adwokata, będącego pełnomocnikiem schroniska Konin w niekończącej się sprawie Tiki.
Postawiłam sprawę jasno: albo przedstawione mi zostaną pisemne dowody na podstawie których ja i moja fundacja jesteśmy dyskryminowane, albo po niezaprzestaniu ataków na mnie, kieruję sprawę do sądu o oszczerstwo i prześladowanie moralne.
Pismo zostało dostarczone i chyba wreszcie zrozumiane, bo do dnia dzisiejszego nie nadeszła odpowiedź ani też nie byłam już w żaden sposób nękana.
Jednak na forum Miau nadal rozsiewane są plotki i pomówienia nie mające odniesienia do rzeczywistości.
Każdej osobie powtarzającej kłamstwa na temat zaistniałej sytuacji zostanie postawiony zarzut o zniesławienie.
Osoby chcące poznać historię Tiki i kontaktu FKM ze schroniskiem Konin zapraszamy na stronę - tam w poszczególnych działach: Wydarzeniach 2010 i Czym żyła KM w latach ubiegłych, wszystko jest opublikowane.
Iza Milińska
28 marca 2011
Tika i Spacja żyją
KM-Lodz pisze:Jednak na forum Miau nadal rozsiewane są plotki i pomówienia nie mające odniesienia do rzeczywistości.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 134 gości