TG-PROSIMY O KONTAKT!!! MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 28, 2011 22:15 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

No tak, w tym miejscu już nie da się kasować postów, więc należy pogrozić piąstką :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon mar 28, 2011 22:17 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

8)
Femka, luz... najważniejsze, że powstała cudna kocia dziarka na pleckach, a dwór pochlebców basuje i klaszcze. I można się poprzebierać za księżniczkę!! łiiii!...
"lustereczko, powiedz przecie, jak zamknąć dzioby tym maupom z miau?!?"
ups, pękło...
KotkaWodna

Post » Pon mar 28, 2011 22:18 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

phantasmagori pisze:No tak, w tym miejscu już nie da się kasować postów, więc należy pogrozić piąstką :mrgreen:

połowa internetu - ta głupsza 8) - uważa, że oponenci posikają się ze strachu na hasło "sąd", "prawnik", "pozwać" :twisted:
KotkaWodna

Post » Pon mar 28, 2011 22:19 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

to chyba wydarzenie na FB ją tak ruszyło
no to strzał był celny :ok: babsko się wkurzyło.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon mar 28, 2011 22:21 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Femka pisze:to chyba wydarzenie na FB ją tak ruszyło
no to strzał był celny :ok: babsko się wkurzyło.

Widziałam dzisiaj wydarzenie :D

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon mar 28, 2011 22:21 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

nie ma to jak przebudzenie na pustyni rzeczywistości, że tak zacytuję :twisted:
KotkaWodna

Post » Pon mar 28, 2011 22:54 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

twór o nicku KM-Łódź pojawił się w innych wątkach, ale widzę, że zniknął, w niewyjaśnionych okolicznościach.
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon mar 28, 2011 23:06 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

dziwnym nie jest, że zniknął.
liczono na to, że forumowicze załamią białe rączki i umkną w popłochu, machając białą flagą.
a tu du.pa w szafie. I po co było spinać tyłeczek?..
jakże znamienne i paskudne jest to, że takie typy w obliczu oskarżeń zamiast udowodnić swoją niewinność, pieniaczą i wrzeszczą o sądach. A to dlatego, że niewinność jest rzekoma i śmiechu - choć w tym przypadku raczej płaczu :-/ - warta..
KotkaWodna

Post » Pon mar 28, 2011 23:16 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

KotkaWodna pisze:dziwnym nie jest, że zniknął.
liczono na to, że forumowicze załamią białe rączki i umkną w popłochu, machając białą flagą.
a tu du.pa w szafie. I po co było spinać tyłeczek?..
jakże znamienne i paskudne jest to, że takie typy w obliczu oskarżeń zamiast udowodnić swoją niewinność, pieniaczą i wrzeszczą o sądach. A to dlatego, że niewinność jest rzekoma i śmiechu - choć w tym przypadku raczej płaczu :-/ - warta..

To się nazywa przerost formy nad treścią :mrgreen:
A wrzask, tupanie nóżką i wygrażanie pięścią nie świadczy o niczym innym, jak li tylko o braku argumentów.
Niestety towarzyszy temu ogromna bezczelność, jak choćby tworzenie wizerunku na nieszczęściu kociaka katowanego przez gówniarza. Niczym się nie zasłużyła w tej sprawie, ale pogadanki w przedszkolu i pijar w necie i tv był i owszem. Parę innych przykładów by się znalazło.
No ale to już trzeba mieć tupet. Bo o honor nie posądzam.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto mar 29, 2011 8:02 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Łoooo, dostałam odpowiedź na mój komentarz w ciągu 2 minut!!! Szczęka mi opadła :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

koko_

Od: Pt gru 19, 2008 16:15

Post » Wto mar 29, 2011 8:20 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Cieszę się, że troszkę zmobilizowałam do FB :wink: I proszę bardzo od miesięcy na zadawane pytania KM milczała a tu od razu się wpisała pięknie na miau, ja u niej na profilu wpisałam jak już wspominałam kilka komentarzy - oczywiście dla niej niewygodnych i znikały a teraz jak jest wydarzenie to i odzew jest i trochę strachu w portkach, że będzie rysa na "szlachetnej duszy" wielbicielki kotów. Prawdą jest, że zrobiła trochę dobrego dla kociastych bo tego nie można jej odebrać ale, że nie jest taka kryształowa jak chce wszystkim pokazać to inna sprawa-ta mniej radosna dla m.in. Tiki i Spacji.
Muszę jeszcze poprosić założycielkę wydarzenia na FB żeby jakieś zdjęcia Tiki tam umiesciła aby ludziska zobaczyli jaka to była/jest cudna koteczka.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto mar 29, 2011 8:23 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Dodajcie tutaj lin do Fb na pierwszą str :) bo wydarzenie ucieka w gąszczu innych :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 29, 2011 8:50 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

Zamieściłam zdjęcie Tiki na stronie wydarzenia, przydałoby się tak pokrótkce w kilku zdaniach napisać jakie były losy Tiki od chwili zabrania jej przez KM do momentu zniknięcia bo ludzie piszą, że nie chce im się czytac kilkuset stron na miau. To ważne.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Wto mar 29, 2011 10:00 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

KM-Lodz pisze:Oświadczenie

Dnia 23 listopada 2010 roku wystosowałam ostateczne pismo do adwokata, będącego pełnomocnikiem schroniska Konin w niekończącej się sprawie Tiki.

Postawiłam sprawę jasno: albo przedstawione mi zostaną pisemne dowody na podstawie których ja i moja fundacja jesteśmy dyskryminowane, albo po niezaprzestaniu ataków na mnie, kieruję sprawę do sądu o oszczerstwo i prześladowanie moralne.

Pismo zostało dostarczone i chyba wreszcie zrozumiane, bo do dnia dzisiejszego nie nadeszła odpowiedź ani też nie byłam już w żaden sposób nękana.
Jednak na forum Miau nadal rozsiewane są plotki i pomówienia nie mające odniesienia do rzeczywistości.
Każdej osobie powtarzającej kłamstwa na temat zaistniałej sytuacji zostanie postawiony zarzut o zniesławienie.

Osoby chcące poznać historię Tiki i kontaktu FKM ze schroniskiem Konin zapraszamy na stronę - tam w poszczególnych działach: Wydarzeniach 2010 i Czym żyła KM w latach ubiegłych, wszystko jest opublikowane.
Iza Milińska
28 marca 2011

Obrazek
Obrazek

Tika i Spacja żyją

KM-Lodz pisze:Jednak na forum Miau nadal rozsiewane są plotki i pomówienia nie mające odniesienia do rzeczywistości.

Czy zawarta w tym piśmie treść też jest plotką i pomówieniem?

Obrazek
dodam ze pismo jest wyłane listem poleconym z potwierdzonym odbiorem z dnia 19 V 2010roku, na które do tej pory nie dostałam żadnej odpowiedzi!

A może wymyśliłam sobie zarówno to pismo jak i to, że Fundacja je otrzymała :roll:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto mar 29, 2011 10:12 Re: MIAŁA MIEĆ DOM-DOSTAŁA ŚMIERĆ. TIKO wybacz.

no jasne, że wymyśliłaś. Jesteś niegodną prowokatorką i powinnaś się wstydzić. A najlepiej pobiec do Izuni Lansuni i błagać, żeby odwołała swoją sforę prawników :ryk:
KotkaWodna

[poprzednia][następna]