Moderator: Moderatorzy
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam
Pasibrzucha uznała, że bardzo jej uwiera nieumiejętność pieczenia chleba i przychodzi do mnie na naukę w piątek - chlebki będziemy piekły razem
Nie martwcie się. Moja obecność będzie zupełnie bierna, więc w żaden negatywny sposób nie wpłynę na najwyższą jakość chlebków
Nie martwcie się, Pasibrzucha pod moim przewodem upiecze znakomite chlebki
PS
Dorosłe córki, im bardziej dorosłe, tym bardziej kłótliwe i sprzeczne ;(
Tweety pisze:Annazoo pisze:Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam
Pasibrzucha uznała, że bardzo jej uwiera nieumiejętność pieczenia chleba i przychodzi do mnie na naukę w piątek - chlebki będziemy piekły razem
Nie martwcie się, Pasibrzucha pod moim przewodem upiecze znakomite chlebki
PS
Dorosłe córki, im bardziej dorosłe, tym bardziej kłótliwe i sprzeczne ;(
córki potwierdzam i dodam, że synowie również o ile nie bardziej
Tweety pisze:NO TO JEDEN "MÓJ CI ON"
miszelina pisze:Znaczy drugi mój![]()
Tyle, że cieplutki pewnie do mnie nie trafi, bo przez całą sobotę od rana mnie nie ma w Krakowie, wracam wieczoremAle edit_f może mi go zostawić na Kocimskiej, mam tam wieczorem dyżur, to go sobie odbiorę i na kolację będzie jak znalazł.
edit_f pisze:dziękujemy za zakupy![]()
jutro rozwozimy chlebki..
dam jeszcze znać o której, bo rano chcemy łapać takiego chorego kocurka na wysypisku, i jak nam się uda, od razu do dobrego weta do myślenic..
więc chlebki byśmy rozwoziły tak wczesnym popołudniem.. a dla miszeliny zostawię na chocimskiej..
Tweety pisze:edit_f pisze:dziękujemy za zakupy![]()
jutro rozwozimy chlebki..
dam jeszcze znać o której, bo rano chcemy łapać takiego chorego kocurka na wysypisku, i jak nam się uda, od razu do dobrego weta do myślenic..
więc chlebki byśmy rozwoziły tak wczesnym popołudniem.. a dla miszeliny zostawię na chocimskiej..
to nie będzie cieplutkiego, świeżego pieczywka na śniadanie?![]()
edit_f pisze:proszę o potwierdzenie: chlebek miszeliny na chocimską (odbierzesz sobie wieczorkiem?).. a chlebek Tweety?
Annozoo: o której mogę być po pieczywko? jakoś po południu mogę?
edit_f pisze:proszę o potwierdzenie: chlebek miszeliny na chocimską (odbierzesz sobie wieczorkiem?).. a chlebek Tweety?
Annozoo: o której mogę być po pieczywko? jakoś po południu mogę?
jej siostra pisze:znaczy, za dobry chleb z Twojego zakwasu wychodzi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości