CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część VI.. do 28.04..

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 10, 2011 18:51 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

Hej, hej, zakwas rośnie i bąbluje, komu chlebki, komu?
:)

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Czw mar 10, 2011 19:01 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

Annazoo pisze:
Pasibrzucha pisze:
Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam :)

Pasibrzucha uznała, że bardzo jej uwiera nieumiejętność pieczenia chleba i przychodzi do mnie na naukę w piątek - chlebki będziemy piekły razem :)

Nie martwcie się. Moja obecność będzie zupełnie bierna, więc w żaden negatywny sposób nie wpłynę na najwyższą jakość chlebków :mrgreen:

Nie martwcie się, Pasibrzucha pod moim przewodem upiecze znakomite chlebki :)

PS
Dorosłe córki, im bardziej dorosłe, tym bardziej kłótliwe i sprzeczne ;(

córki potwierdzam i dodam, że synowie również o ile nie bardziej :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw mar 10, 2011 19:12 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

Tweety pisze:
Annazoo pisze:
Annazoo pisze:Rozmnażam także zakwas jako komplet do przepisu, jeśli ktoś miałby ochotę się zaopatrzyć, to serdecznie zachęcam :)

Pasibrzucha uznała, że bardzo jej uwiera nieumiejętność pieczenia chleba i przychodzi do mnie na naukę w piątek - chlebki będziemy piekły razem :)

Nie martwcie się, Pasibrzucha pod moim przewodem upiecze znakomite chlebki :)

PS
Dorosłe córki, im bardziej dorosłe, tym bardziej kłótliwe i sprzeczne ;(

córki potwierdzam i dodam, że synowie również o ile nie bardziej :twisted:

Wiem, wiem, mam i syna dorosłego ;)

Annazoo

Post » Czw mar 10, 2011 21:33 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

NO TO JEDEN "MÓJ CI ON" :)

Tweety

Post » Czw mar 10, 2011 21:43 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

Tweety pisze:NO TO JEDEN "MÓJ CI ON" :)

Tak :)
Jutro wyrabianie bochenków, pojutrze rano - pieczenie; ma szansę trafić do Ciebie jeszcze cieplutki :)

Annazoo

Post » Pt mar 11, 2011 5:46 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

Znaczy drugi mój :)
Tyle, że cieplutki pewnie do mnie nie trafi, bo przez całą sobotę rano mnie nie ma w Krakowie, wracam wieczorem :cry: Ale edit_f może mi go zostawić na Kocimskiej, mam tam wieczorem dyżur, to go sobie odbiorę i na kolację będzie jak znalazł.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pt mar 11, 2011 5:47 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

miszelina pisze:Znaczy drugi mój :)
Tyle, że cieplutki pewnie do mnie nie trafi, bo przez całą sobotę od rana mnie nie ma w Krakowie, wracam wieczorem :cry: Ale edit_f może mi go zostawić na Kocimskiej, mam tam wieczorem dyżur, to go sobie odbiorę i na kolację będzie jak znalazł.
Obrazek

miszelina

Post » Pt mar 11, 2011 10:24 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

dziękujemy za zakupy :kotek:
jutro rozwozimy chlebki..
dam jeszcze znać o której, bo rano chcemy łapać takiego chorego kocurka na wysypisku, i jak nam się uda, od razu do dobrego weta do myślenic..
więc chlebki byśmy rozwoziły tak wczesnym popołudniem.. a dla miszeliny zostawię na chocimskiej..
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt mar 11, 2011 11:19 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

edit_f pisze:dziękujemy za zakupy :kotek:
dam jeszcze znać o której, bo rano chcemy łapać takiego chorego kocurka na wysypisku, i jak nam się uda, od razu do dobrego weta do myślenic..
więc chlebki byśmy rozwoziły tak wczesnym popołudniem.. a dla miszeliny zostawię na chocimskiej..

to nie będzie cieplutkiego, świeżego pieczywka na śniadanie? 8O :wink:

Tweety

Post » Pt mar 11, 2011 11:20 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

Tweety pisze:
edit_f pisze:dziękujemy za zakupy :kotek:

to nie będzie cieplutkiego, świeżego pieczywka na śniadanie? 8O :wink:

Mogę Ci przywieźć ~11:00, w drodze na basen :)
Tylko mi daj adres na priv

Annazoo

Post » Pt mar 11, 2011 13:09 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

proszę o potwierdzenie: chlebek miszeliny na chocimską (odbierzesz sobie wieczorkiem?).. a chlebek Tweety?
Annozoo: o której mogę być po pieczywko? jakoś po południu mogę?
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Pt mar 11, 2011 13:16 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

edit_f pisze:proszę o potwierdzenie: chlebek miszeliny na chocimską (odbierzesz sobie wieczorkiem?).. a chlebek Tweety?

Ja potwierdzam: odbiore wieczorem z Chocimskiej.
Obrazek

miszelina

Post » Pt mar 11, 2011 13:29 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

edit_f pisze:proszę o potwierdzenie: chlebek miszeliny na chocimską (odbierzesz sobie wieczorkiem?).. a chlebek Tweety?

Na sobotę mam tylko w planie: zakupy rano i basen w południe, przy czym nie są to sztywne godziny.
Kiedy Pani pasuje popołudniem? Ja się dostosuję, mogę na basen pojechać wcześniej.

Annazoo

Post » Pon mar 28, 2011 20:06 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

znaczy, za dobry chleb z Twojego zakwasu wychodzi :D

jej siostra

Od: Nie cze 27, 2010 11:45

Post » Pon mar 28, 2011 20:45 Re: CHLEB Z KAMIENIA, cykliczny bazarek część IV - do 10 marca..

jej siostra pisze:znaczy, za dobry chleb z Twojego zakwasu wychodzi :D

ze względu na pływanie? :P

Annazoo

[poprzednia][następna]