Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Czyli jutro ma trafić do Annyzoo, oui?
Nie wiem, czy jutro dam radę dotrzeć na lea itd. dam znać jutro, ale raczej nie, więc może ktoś inny da radę.
Etiopia pisze:Sorki ze się wcinam ale czy Stalka jest testowana na FIV i Felv?
Mam nadzieję że panience ktoś zabrał jedzenie.
_namida_ pisze:To będzie głupie pytanie, ale która jest godzina, bo mam inną na telefonie, inną na laptopie i inną na forum ... ?
Etiopia pisze:Sorki ze się wcinam ale czy Stalka jest testowana na FIV i Felv?
Annazoo pisze:Etiopia pisze:Sorki ze się wcinam ale czy Stalka jest testowana na FIV i Felv?
No właśnie, czy były?
Jak mówiłam, Leoś i Dorcia muszą być bezpieczne
Może przy okazji wizyty z Wiślackimkotem u weta zrobicie jej badanie?
Wprawdzie wtedy jej przyjazd do mnie by się opóźnił, ale miałabym pewność, że nikt nie ucierpi.
Tweety pisze:Annazoo pisze:Etiopia pisze:Sorki ze się wcinam ale czy Stalka jest testowana na FIV i Felv?
No właśnie, czy były?
Jak mówiłam, Leoś i Dorcia muszą być bezpieczne
Może przy okazji wizyty z Wiślackimkotem u weta zrobicie jej badanie?
Wprawdzie wtedy jej przyjazd do mnie by się opóźnił, ale miałabym pewność, że nikt nie ucierpi.
pojedyncze badanie można sobie wsadzić w ... buty albo gdziekolwiek, tak na dobrą sprawę. Dla przypomnienia, Frida na miesiąc przed śmiercią na białaczkę miała test ujemny. Jeżeli wirus nie jest w stanie wiremii tylko uśpiony to nie wyjdzie na teście. Innymi słowy gdy test będzie dodatni to nie znaczy, że kot jest nosicielem a jeżeli ujemny to nie daje nam nadal pewności, że nosicielem nie jest.
Annazoo pisze:Zatem, szefowo:
Co i jak robić, by było dla wszystkich dobrze?
Proszę o konkretny plan działania. (Z tymczasu Stalki absolutnie się nie wycofuję)
Tweety pisze:Annazoo pisze:Zatem, szefowo:
Co i jak robić, by było dla wszystkich dobrze?
Proszę o konkretny plan działania. (Z tymczasu Stalki absolutnie się nie wycofuję)
najsensowniej by było aby Twoje koty były szczepione na białaczkę. Na ile możesz je odizolować? bo z tego co wiem, to Twoje też nie były testowane.
Nie sądzę aby Stalka padła im w ramiona ale będą pewnie miały dostęp do wspólnej miseczki z wodą
miszelina pisze:Etiopia pisze:Sorki ze się wcinam ale czy Stalka jest testowana na FIV i Felv?
Ja tez mam taka nadzieje.
Stosowna kartka wisiała na klatce od soboty.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości