Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 22:34 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Pogadajcie sobie... Następnym razem Was zrzędy wsadzę do bagażnika :ryk: A wiecie, że zdążyłam na zakupy?? :mrgreen:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie mar 27, 2011 22:38 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Jus87 pisze:Pogadajcie sobie... Następnym razem Was zrzędy wsadzę do bagażnika :ryk: A wiecie, że zdążyłam na zakupy?? :mrgreen:

Musisz mnie kiedyś przewieźć a potem przejedziesz się ze mną. :lol: One chyba nie lubią szybkiej jazdy :roll: :wink: :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie mar 27, 2011 22:40 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Zdążyłam się zaledwie rozpędzić do 170 na 50, a one już wysyłały pożegnalne smsy :ryk: Oczywiście w drodze do Smarti jechałam jak zamuleniec ale to tylko ze względu na Karmelka :mrgreen: :1luvu:
Obrazek

Jus87

Post » Nie mar 27, 2011 22:43 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

o rany, toż wiozłaś ze sobą trzóchofretki :?: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Chociaż ja dziś była delikatna dla Marzenia11. :roll:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Nie mar 27, 2011 22:50 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Mruskowo :!: :evil: :evil: :evil: muszę przedmysleć adopcję Edisi... :evil: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 27, 2011 22:52 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Jus87 pisze:Zdążyłam się zaledwie rozpędzić do 170 na 50, a one już wysyłały pożegnalne smsy :ryk: Oczywiście w drodze do Smarti jechałam jak zamuleniec ale to tylko ze względu na Karmelka :mrgreen: :1luvu:

Mówię wczoraj do Jus87, gdy hm.. przejeżdżałyśmy :?: :!: mostem Świętokrzyskim, ze jest ograniczenie do 70, a ona na to: ale o co Ci chodzi, przeciez zwolniłam do 100 8O

Karmelek nawet nie wie, że mi zycie uratował... :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 27, 2011 22:53 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia11 pisze:Mruskowo :!: :evil: :evil: :evil: muszę przedmysleć adopcję Edisi... :evil: :ryk: :ryk: :ryk:

Nie dość, że panikara to szantażystka :ryk: To ja Edisię zawiozę wtedy nic jej nie będzie grozić w drodze :mrgreen:
Obrazek

Jus87

Post » Nie mar 27, 2011 22:56 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Jus87 pisze:
Nie dość, że panikara to szantażystka :ryk: To ja Edisię zawiozę wtedy nic jej nie będzie grozić w drodze :mrgreen:

Nie o drogę do ds mi chodzi ale o przyszłość - żeby nie trzeba było jej znów ds szukać -TFU,TFU,TFU :ok: :wink:

Marzenia11

Post » Nie mar 27, 2011 22:59 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Nie no, ja lubię jeździć szybko, tak? :>
Tylko wtedy, jak siedzę z przodu i mogę coś mocno ściskać na wszelki wypadek :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 27, 2011 23:05 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

a siedząc z tyłu nie możesz nic za/ściskać? 8O :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pon mar 28, 2011 6:36 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia11 pisze:
Jus87 pisze:

Nie o drogę do ds mi chodzi ale o przyszłość - żeby nie trzeba było jej znów ds szukać -TFU,TFU,TFU :ok: :wink:

Łi -tam, w razie czego dostaniesz w spadku 3 koty, bachora i mieszkanie :ryk: :ryk:

Mruśkowo

Post » Pon mar 28, 2011 6:41 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Erin pisze: Do tego taki środek od weta Pularyl, do spryskania mieszkania :roll:

a co to takiego?

No to trzymam :ok: :ok: za domek dla Karmelka i Trisieński.

Jak Trusia skoro się bawiła to chyba lebiej kiteńce.

Zazdroszczę Wam tych spotkań...
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

Post » Pon mar 28, 2011 7:22 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Cześć Słonka! :)

Pularyl, to taki środek do rozcieńczania i spryskiwania mieszkania przy ataku obcych :twisted:
On mi życie uratował, bo te dziady rozmnażały się jak króliki i skakały po wszystkich, po mnie też :roll:
Jak zechcę oddać krew, pójdę do stacji krwiodawstwa :wink:

Tu piszą, że można zwierzęta tym spryskiwać, ale wet mówił, że oni nie stosowali i żeby tego używać do pryskania po mieszkaniu.
http://www.biowet.com.pl/produkty.php?go1=20

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon mar 28, 2011 8:05 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Erin pisze:On mi życie uratował, bo te dziady rozmnażały się jak króliki i skakały po wszystkich, po mnie też :roll:
Jak zechcę oddać krew, pójdę do stacji krwiodawstwa :wink:

:ryk: :ryk:
się spłakałam... :lol:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

[poprzednia][następna]