Szkoda tracić domy, bo one są bardzo potrzebne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Z tego co ten chłopak pisał to dzwonił do właścicielki właśnie.
Alex405 pisze:Księżniczka właśnie jedzie do DT z Facebooka!!!!![]()
Alex405 pisze:Ale nadal szuka DS. Czy możemy zmienić ogłoszenia na allegro, FB i gumtree, że szukamy juz tylko domków stałych?
Alex405 pisze:Pani właścicielka obiecała mi, że wieczorem wejdzie na FB i napisze informację o kici. Padł jej serwer, więc wczoraj ani dziś nie obserwowała na bieżąco portalu.
aburacze pisze:CatAngel pisze:Z tego co ten chłopak pisał to dzwonił do właścicielki właśnie.
To ja już nic nie rozumiem w takim razieNie dodzwonił się, ona nie chciała kotki mu oddać, czy coś innego wynikło? Nikt nie wie?...
Z ciekawostek, to na Allegro już 618 wejść i nadal dwie osoby obserwują aukcję. Do końca aukcji zostały niecałe 3 dni. Na Gumtree 347 wejść i spadło na drugą stronę - jeszcze trochę i podbiję. Planuję przed następnym wystawieniem Allegro trochę poprawić wygląd ogłoszenia (zrobiłem sobie nowy szablon) i dodać słowo "kot" do tytułu (bo ludzie jednak częściej wyszukują na hasło "kot" a Allegro jest głupie i już gdy "kotka" jest w tytule to nie chce znaleźć).
Pozdrawiam i trzymam kciuki za dom dla TRI![]()
Adam
Alex405 pisze:Kicia podobno już lepiej się czuje w dt. Zaczęła jeść, dała się także już pogłaskać. No i wszystko wskazuje na to, że będzie to jej domek stały.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1324 gości