Kicie Smarti-...bierzemy weta na DT...a co!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 27, 2011 1:46 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

:D jakos .... nie mogę :D
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 27, 2011 8:47 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Jestem! jestem! potwierdzam to co Marzenia i Sz. Kot napisały.. Cieszę się, że są wśród nas i okazały się niezawałowe :mrgreen:
Zaznaczę tylko, że Trisieńka jak siedziała na parapecie tak siedzi. Straszny ten widok :roll:
Obrazek

http://www.planetapupila.pl - najtańszy sklep w Warszawie!

Jus87

Od: Wto sie 17, 2010 13:01

Post » Nie mar 27, 2011 8:51 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Domu wypatruje... i wypatrzy, na pewno! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Ciekawe jak tam mój Karmelek.... ech...serce mi krwawi cały czas...
wprawdzie przezyłam szarżę samochodową, ale się wykrwawię... :cry:
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*),Belcia(*),Krzysiek!(*),Czunia(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Nie mar 27, 2011 9:09 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia11 pisze:Ja mam kiepskie doświadczenia z adwokatem, a Milbemax podawałam co najmniej 4 razy swojej groamdzie i nigdy nie było wymiotów ani żadnego złego samopoczucia. Więc pewnie wszystko zalezy od indywidualnej reakcji kota. Ja bym go skropiła fiprexem/frontlinem i podała w karmie lub dopyszcznie (przez podajnik) milbemax.

Sz. Kocie - Edisia u smarti miała pierwszą rujkę, więc nie jest sterylizowana - umierającego kota się nie poddaje takim zabiegom :wink:

Advocata nie tknę :roll: Za dużo przypadków zejść było, boję się go jak samego diabła. Odpchlanie i odrobaczanie załatwia Profender (inna substancja czynna niż Advocat). Też spot-on.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie mar 27, 2011 10:00 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Bardzo sie cieszę że Fioneczka wypiękniała, ze daje sie głaskać. To jednak dom musiałby być cichy i spokojny. Może z niej nie jest całkiem dzikun tylko strachajło.
A są może jakieś foteczki? A pogłaskałaś też dziewczynkę w moim imieniu?
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

Post » Nie mar 27, 2011 10:02 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Cześć Kochani! :)
Widzę, że wrażeń było wczoraj co nie miara.
Jeśli chodzi o preparaty zewnętrzne, to ja już od dłuższego czasu stosuję tylko takie, bo podać moim czortom tabletkę, to działanie z gatunku mission impossible :roll:
Na robale stosuję Profender, a ubiegego lata musiałam się też zmagać z atakiem obcych (czyli pcheł) i wet zaproponował Advocata, ale atak był tak zmasowany, że to wzięłam dla młodych, a całej reszcie zaaplikowałam Fiprex.
Do tego taki środek od weta Pularyl, do spryskania mieszkania :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie mar 27, 2011 10:11 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Szalony Kot pisze:
Marzenia11 pisze:Edisia na pewno nie bedzie sterylizowana u smarti. :wink:

Oj tam oj tam, przyniosę nożyczki i jak to ja - na kolanku, szybciutko... :ryk: :ryk: :ryk:

Szalony :!: Wara od mojego kota :twisted: Trachnie go najlepszy z najlepszych chirurgów i ojców kastratorów moich dwóch panienek. :ryk: Jedyny wet, któremu ufam bezgranicznie i w razie czego jest w tzw. okolicy jak by co. :wink: No, chyba, że potwierdzisz swoje umiejętności kastracyjne odpowiednimi dokumentami :lol: i procedurą kwalifikacyjną. :mrgreen:

Na życie wenętrzno - zewnętrzne to my stosujemy Profender i Millbemax - zygu, zygu nigdy nie było. :ok:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie mar 27, 2011 10:47 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

O, widzę że "użytkowników" Profendera jest więcej :)
Milbemax też kiedyś podawałam, ale tani nie jest.

Erin

Post » Nie mar 27, 2011 11:23 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

ALE NIUSY :lol: :lol: :lol: :lol:
dzisiaj smarti zastala Karmelka lezacego na parapecie przy Trisi-razem wygrzewali sie nasloncu! uprzedzalam ze Karmel umie otwierac drzwi.

A Fionka ganiala sie z Trusia.

Marzenia11

Post » Nie mar 27, 2011 11:25 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Marzenia11 pisze:ALE NIUSY :lol: :lol: :lol: :lol:
dzisiaj smarti zastala Karmelka lezacego na parapecie przy Trisi-razem wygrzewali sie nasloncu! uprzedzalam ze Karmel umie otwierac drzwi.

A Fionka ganiala sie z Trusia.

Ty :?: A gdzież Ty jesteś :?:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Nie mar 27, 2011 12:51 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Ona to pewnie w domu, ale telefonują już od rana :mrgreen:

Nie to nie, strzelam focha, skoro nikt nie chce mojej nakolankowej sterylizacji... :?
I niech tylko Smarti wpadnie, to coś wybierze.

Mi się póki co podoba opcja strongholda - bo zewnętrzny, tłucze życie wewnętrzne, pchły i ewentualnego świerzba.

Boli mnie ręka i ropieje, niech mnie ktoś pogłaszcze po głowie ;(

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 27, 2011 14:22 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Obrazek

Erin

Post » Nie mar 27, 2011 14:27 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Od razu lepiej :)

Ej, a wiecie, że jak Karmel sam przyszedł do Trisi, to znaczy, że muszą iść razem do domu, prawda? :ryk:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie mar 27, 2011 14:29 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Hehe :ok:

A stronghold jak cenowo się kształtuje?
Bo ja jeszcze nie stosowałam.

Erin

Post » Nie mar 27, 2011 14:45 Re: Kicie u Smarti3-kolejna poprawa wyników Carlisia!!!

Szalony Kot pisze:Ty się nie śmiej, Ty pomóż mi budować opinię Dochodzącego Kastratera 8) :lol:

na Sz.Kota zawsze można liczyć :ok: :ok: :ok:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]